NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Sophia brengt AARDBEITJES naar haar moeder, bejaardenhuis belt de politie

Waar zijn we mee bezig?!

Het is niet te beschrijven …

Erik en Sophia verzorgen al vier jaar dagelijks de moeder van Sophia.
Elke dag gaan zij naar het verzorgingstehuis, brengen een stukje kibbeling of iets te drinken.

Met de coronatijd kan dat niet meer.

Alles moet voor het raam en door het raam.

Nu kregen zij onlangs opeens bezoek van de politie.

Ze kregen van de agenten een brief van het bejaardenhuis uitgereikt.

De politie speelt tegenwoordig ook al postbode!!

In de brief staat dat Erik en Sophia niet meer welkom zijn bij het bejaardentehuis, omdat ze de week ervoor het raam vijf centimeter te ver hadden open gedaan.

De moeder van Sophia begrijpt niet waarom Erik en Sophia niet meer op bezoek komen.

Sophia miste haar moeder en ging daarom tóch naar haar toe om aardbeitjes te brengen.

Na dit ‘illegale’ bezoek stond de politie bij Erik en Sophia voor de deur om Sophia te arresteren.

Het is niet te beschrijven wat er toen gebeurde.

Kijk daarom zelf deze video:

5 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
15 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie V

Ik kom al jaren over de vloer bij ouderen en ben vrijwilliger in vele activiteiten. Ik heb vele directies meegemaakt die zorgwekkende gedrag lieten zien.(sommige racistisch naar blanke) Ik durf op te komen voor wat rechtvaardig is en de gene die mij persoonlijk kennen twijfelen daar niet aan.(ik bezit ook gezonde zelfinzicht) Ik heb mij heel vaak uitgesproken tegen deze misstanden die al jaren aan de gang zijn. De gene die wisten dat ik gelijk had hielden allemaal hun laffe monden. Ik heb echt al vele gevechten gestreden en in elke gevecht ben ik zo zuiver mogelijk geweest. Nu in… Lees verder »

Danny

Mooi gesproken en om over na te denken.

Debbie V

Dankjewel Danny! Mijn intenties zijn zuiver maar ik neem geen blad voor de mond. lol

Hansz

Debbie, Kanjer ! Welk een Duidelijke boodschap laat je hier zien (aan helaas veel te weinig mensen) en wat Goed dat jij knokt voor Jouw Normen en Waarden, super oprecht en integer kom jij op voor de eens waarde – vollen… Nu zij niet langer van waarde zijn, en een last zijn geworden voor de BV Nederland, de STAAT…. worden ze alsnog, of… Nog steeds uitgebuit door die hypocrieten met hun mond vol drogredenen…. Wat Mooi dat jij doe misstanden aankaart…en wat frustrerend voor jou om te zien dat het eigenlijk alleen nog maar Slechter wordt. Doe JOUW ding, want… Lees verder »

Debbie V

Wat je zegt raakt mij diep in mijn hart en ik bedank je daarvoor! (even een traantje laten) Ik ken de kracht van compassie en onvoorwaardelijke liefde. Dit heb ik de ouderen meegegeven zoveel ik kon. De dankbaarheid in de ogen van die ouderen vertelde mij genoeg. Ik hoef geen speciale lintje ik doe dit puur vanuit mijn hart en ziel. Ik kom uit een gebroken gezin en heb maar weinig liefde gezien in mijn leven. Maar toch kan ik andere onvoorwaardelijke liefde geven… En ik heb er voor gezorgd dat een rotte appel ontslag heeft genomen in de hulpverlening.… Lees verder »

Hansz Pint

Hey Debbie, 🙂 soms word ik geraakt door de woorden die iemand spreekt vanuit zijn hart, dat komt dan binnen… Blij dat ik dat ook bij jou doe, ik was mantelzorger voor 3 oudjes, daar is er nog 1 van over, de oudste, Rietje van 92 jaar, krakkemikkig, krom en oud, maar altijd die lach, die kwinkslag, die humor en de assertiviteit, een heerlijk mens waar het fijn is om vriend mee te zijn, want na negen jaar ben je geen mantelzorger meer maar bevriend… Onvoorwaardelijke liefde… als je er kunt zijn voor die ander die jou zo nodig heeft,… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Hansz Pint
Debbie V

Dankjewel voor je wijze woorden. Hier kan ik echt van genieten van andermans wijsheid. Mijn excuses dat ik nu pas reageer. Ik ben geboren in 1984 en heb de oudere soort muziek nog meegemaakt. Pure winst hoor naar mijn menig! Normaal zou ik deze lintjes niet aannemen. Maar ben blij dat ik niet té eigenwijs ben. lol De laatste twee nummers zijn de mooiste en die zal ik vaker gaan luisteren. Jij ook al het goede en mooie in je leven! Wellicht komen we mekaar nog eens tegen. Zielgroet, 😉

J. Meijer

Zo absurd dat je gewoon gaat twijfelen over de echtheid van dit filmpje…

Knalkopje1

We leven in een absurde tijd, dus ik twijfel niet aan de echtheid van dit filmpje. Wie had ooit gedacht dat na 75 jaar vrijheid het fascisme weer de kop zou opsteken onder dekking van een virus?

Peter

Ard Kleijer, manager Specialistisch Centrum Ouderenzorg

Alex i

Her name is Sophia de Boer. Here’s the original video from her YouTube Channel. https://youtu.be/mf69LhD-lgM

Knalkopje1

Dit walgelijke fascistische schouwspel is hier al eerder ter sprake gekomen, maar het was goed om dit te herhalen. Je kunt duidelijk zien hoe de politie zich tegen de gewone burger keert. De zorg-gevangenis deed aangifte wegens huisvredebreuk en de Ordnungspolizei kwam meteen in actie met een arrestatiebevel. Maar omgekeerd? Zie: Hoe verzorgingstehuizen ongestraft gijzelen en straffen en autoriteiten wegkijken – Deel 3: https://commonsensetv.nl/hoe-verzorgingstehuizen-ongestraft-gijzelen-en-straffen-en-autoriteiten-wegkijken-deel-3/ De kinderen van een andere zorggevangene probeerden aangifte te doen tegen de zorg-gevangenis wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving: hun vader was zonder zinnige reden in quarantaine geplaatst, omdat hij ‘stout’ was geweest. De gevangenisdirectie moest zijn gram halen.… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Knalkopje1
willemjob

Over dit soort lieden is ooit een film gemaakt : one flew over the cuckoo’s nest.
Sinds 1975 niets bijgeleerd.

willemjob

Vraag me overigens wel af waarom de man van het filmpje een doodshoofd op zijn shirt heeft. Wellicht niet zo fris in de bovenkamer !

willemjob

Dommig hoor Joop, niet te kunnen beseffen dat ik het volstrekt oneens ben met het beleid van het tehuis en tegelijkertijd niet gediend ben van doodshoofden op shirtjes en scheldpartijen door de onderkant van onze samenleving. 6 duimpjes omlaag krijg ik, maar schorremorrie is en blijft schorremorrie, dus daar trek ik mij al bijna tachtig jaar geen ene moer van aan. Ze lopen in de weg, ze zitten in de weg en als ze eindelijk dood zijn liggen ze in de weg. Helaas hebben nogal wat mensen geen enkele betekenis voor deze wereld.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x