nl Nederlands

Snackbars willen TEMPERATUUR klanten weten

Eerst temperaturen, dan pas frituren!

Horeca-brancheorganisaties in Nederland die respectievelijk snackbars, ijsverkopers en Chinese restaurants vertegenwoordigen, willen bij hun ingang voortaan de temperatuur van gasten gaan meten.

Dat is een van de maatregelen die de associaties hebben bedacht om restaurants weer te kunnen heropenen in de nieuwe ′1,5 metersamenleving’.

De Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), het Ambachtelijk IJscentrum en de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), hebben samen een protocol opgesteld voor de 8.800 Nederlandse horecabedrijven die zij vertegenwoordigen.

Andere voorgestelde maatregelen zijn bijvoorbeeld het houden van 1,5 meter ruimte tussen stoelen en het plaatsen van afscheidingen met transparante schermen.

Ook willen de restaurants desinfectiemogelijkheden bij de ingang aanbieden en wordt er gedacht aan CONTACTLOZE BETALINGEN, looproutemarkeringen en het gebruik van handschoentjes en mondkapjes.

Er komen ook nieuwe speciale richtlijnen voor leveranciers.

Een frikandelletje speciaal eten wordt nog een hele onderneming als je ze hun gang laat gaan. Oh nee: “Het is maar tijdelijk!”

Eet smakelijk!

https://m.hln.be/nieuws/buitenland/nederlandse-frituren-willen-temperatuur-gasten-meten~aebf106a/

 

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Arjan
Arjan
1 maand geleden

Als ze dat willen blijf ik wel thuis eten

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x