NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

SMARTPALACE – De smartshop voor pure liefhebbers!

UPDATE: TRIPREPORT staan onderaan in dit artikel.

Vanaf het moment dat CSTV zijn eerste bericht plaatste, waren wij direct fan.

We zijn volgers van het eerste moment. Je zou denken dat er naast Jensen en de vele anderen geen ruimte meer was en alle nieuwsfeiten al wel aandacht zouden krijgen, maar CSTV kan dat dus blijkbaar wel.

Elke keer weet CSTV ons weer te verrassen met een nieuwsbericht of item wat je nog niet eerder ergens anders gezien had. En dat is zo hard nodig want de waarheid MOET aan het licht komen, ook al kan de waarheid ook heel vaak het daglicht niet verdragen. (Volgers van Q weten wel waar we het over hebben.)

We leven in een bijzondere tijd. De ene dag lijkt het of de wereld instort en de andere dag gloort er hoop als nooit te voren. Wij hebben veel vertrouwen in Trump en de patriots en geloven in een snel naderende omwenteling.

Nou laat maar komen. Wij zitten klaar! Ondertussen proberen wij te steunen waar we kunnen om het echte geluid te kunnen blijven horen.

Om die reden hebben wij gevonden dat wij onze nieuwe online Smartshop heel graag willen promoten via CSTV.

Inhoudelijk politiek en maatschappelijk zitten we volledig op één lijn en we willen ze graag helpen om te kunnen blijven bestaan zodat ze hun goede werk kunnen blijven doen.

We hebben een afspraak gemaakt met CSTV dat wij voor elke bestelling die via CSTV bij ons binnen komt, 10% aan CSTV overmaken.

Zo kunnen wij werken aan onze naamsbekendheid en kan CSTV blijven doen wat ze doen. (Als ze tenminste niet te lang door het door ons gestuurde proefpakket worden bezig gehouden ☺)

Ben je een beetje bekend met de wereld van de smartshops?
Durf jij wel eens iets leuks te proberen, zoals bijvoorbeeld KRATOM waar je erg blij, opgewekt, energiek of juist heel relaxed van kan worden (Kratom is erg populair in Amerika en enorm in opkomst in Nederland)
Of zou je wel eens een hallucinerende Truffel willen proberen of misschien nog iets sterkers?
Heb je wel eens een afrodisiacum gebruikt die wel doet wat ie belooft?
Of wil je misschien gewoon CBD-olie of natuurlijke voedingssupplementen voor je weerstand?

Wij hebben het allemaal. Zet ‘CSTV’ in de comment van je bestelling en we doen nog iets extra’s bij je bestelling!

Met een hartelijke groet,
Marcel en Arlette.

www.smartpalace.nl

Handige links:

Feiten en fabels over Kratom: https://smartpalace.nl/feiten-en-fabels-over-kratom/
Voor de durfals onder ons: https://smartpalace.nl/magic-store/
Voor de weerstandverhogers: https://smartpalace.nl/voedingssupplementen/
Voor de liefhebbers van pure CBD: https://smartpalace.nl/cbd/
Voor de liefhebbers van afrodisiaca: https://smartpalace.nl/afrodisiaca/

Er is niets leuker dan te adverteren voor mensen uit onze achterban en elkaar zo een handje te helpen. Dit ziet er goed uit en we gaan het testen. 

5 mei 2020:
Inmiddels ontvangen en alles uitgetest! Onderaan dit artikel staat mijn”tripreport!”

Danny.

 
TRIPREPORT!
Proefpakketje geprobeerd van SMARTPALACE

Marcel en Arlette van de smartshop SMARTPALACE volgen ons al heel lang en hebben ons gecontacteerd om dit geluid en elkaar een beetje te helpen. Wij hebben een advertentie van de SMARTPALACE neergezet op onze website.

Van iedere verkoop krijgt CSTV 10%. Dit helpt ons weer om door te kunnen blijven gaan.

Deze manier van adverteren is leuk. We willen niet die ellendige reclame van Google op onze site maar moeten wat binnenhalen om dit te kunnen blijven doen. Dan is dit een veel leukere manier.

Ik kreeg een proefpakket om te proberen en hier is mijn “tripreport”.

Keurig netjes kreeg ik mijn pakketje opgestuurd. Nu ben ik altijd heel erg sceptisch geweest over de werking van natuurlijke producten. Mijn vriendin komt altijd aanzeulen met verschillende kruidenthee´s en het deed me weinig.

Wat kreeg ik toegestuurd?
-Een potje Kratomthee Relax voor een relaxed, ontspannen gevoel
-Een potje Kratomthee voor een energieboost
-Een potje Kratomthee om lekker te slapen
-Een Wippie Wonka Extase
-Liefdesbonbon Extase
-Kratumpoeder

Wat als eerste opviel, en wat ik erg kon waarderen, was de hoeveelheid aan informatie die je erbij krijgt. Duidelijke Instructies en ook waarschuwingen voor eventuele neveneffecten van Kratom en de Wippie Wonkas en liefdesbonbons worden ook uitgebreid toegelicht.

Toen het pakketje binnenkwam, was het al avond en ik greep gelijk naar de Kratomthee relax. Het was een drukke dag geweest bij CSTV en je hebt van die dagen dat je extra opgejut bent. Die dag was zo´n dag. Ene Mark hield een persconferentie en de reacties van hordes naïeve mensen geven je soms het gevoel dat je je haren uit je hoofd wilt trekken van onbegrip. Al probeer je het van je af te zetten, dingen blijven soms rond malen in je hoofd. De ene dag wat meer dan de andere.

Ik heb de thee heel lang laten trekken. Zo´n blikje bevat 10 gram en ik heb een derde van het het blikje in een theezakje gegooid en liet het een half uur trekken. Volgens de gebruiksaanwijzing is een kwartier genoeg, maar voor de zekerheid…

Ook mijn vriendin nam een kopje thee. Iets minder sterk Zij is heel gevoelig voor alles eigenlijk. Wanneer ze een paracetamol slikt dan valt ze al in slaap.

Het was heel raar want je hebt het eerst niet in de gaten, maar voor je het weet zit je met z´n tweetjes op de bank heerlijk voor je uit te staren naar de film. Helemaal relaxt en ik dacht zowaar geen minuut aan CSTV. Normaal gesproken duurt dat even. Na de film direct naar bed met een heerlijk rozig gevoel. Dat was echt lekker!

Twee dagen later was ik ´s nachts met de website bezig en het werd laat. De dag erna toch weer redelijk vroeg op en een moe gevoel. Dus… energy-boost tea!.

Op dezelfde manier klaargemaakt. En het is niet dat je een ontzettende boost krijgt voor je gevoel maar je blijft doorwerken en je bent scherp en geconcentreerd. Voor je het weet ben je een paar uur verder en ben je ontzettend productief geweest. Ik was nog steeds wel moe maar op een relaxtere manier. Zo werkte het bij mij uit. Het zal best zijn dat anderen het als een soort pep ervaren. Ik niet.

Wat mij opviel bij die thee´s is dat ze allemaal een euforisch gevoel geven. Dus zelfs met moeheid kon ik gewoon lekker doorwerken.

Dan hadden we nog de slaapthee en die werkte voor mij hetzelfde als de eerste thee die ik geprobeerd heb. Ik werd rozig en rustig. En ik kon makkelijker het werk naast me neerleggen. Die werking is voor mij fantastisch.

Alle soorten (die ik geprobeerd heb) geven in mijn geval een euforisch gevoel op de achtergrond met het verschil dat de slaap- en relaxthee je erg rozig maakt en tevreden terwijl de energiethee de negatieve gevoelens van vermoeid zijn wegnemen zodat je door kunt gaan.

Ook hebben we Kratom poeder gekregen maar dat moeten we nog proberen. Het moet wel leuk blijven.

Dan hadden we ook nog de Wippie Wonka´s en de liefdesbonbons. Deze werken lustopwekkend.

Dat was lachen en hard nodig. Allebei zo´n bonbon en tien minuutjes daarna de koffer in. Twee topavondjes gehad. Wanneer je dag in dag uit figuren als Mark Rutte, Frans Timmermans of Femke Halsema volgt dan zakt je libido wat weg. Maar ging prima! Ik leek wel weer 18.

We hebben er beelden van en die zetten we morgen niet op YouTube.

Marcel en Arlette, hartelijk dank! Met veel plezier raden wij jullie smartshop iedereen aan. Informeer je even goed
Het zijn leuke ervaringen die moeder natuur ons geeft!

Groeten,
Danny

SMARTPALACE:
https://www.smartpalace.nl

Marcel en Arlette:
Zet ‘CSTV’ in de comment van je bestelling en we doen nog iets extra’s bij je bestelling!

Met een hartelijke groet,
Marcel en Arlette.

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

Een smartshop is natuurlijk een hele foute shop, OOK als ze common sense steunen. Geestelijk gezonde mensen hebben geen behoefte aan foute drankjes, pilletjes of anderszins. Bij geestelijk verval dient men de vakman te raadplegen, een psychiater.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x