NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Slowakije verbiedt moskeeën en voorkomt Islamisering

Sinds 2016 maakt de wetgeving van Slowakije het onmogelijk voor de Islam om een erkende religie te worden in het land.

Dit maakt Slowakije het land van Europa met de strengste regels tegen de Islam van heel Europa.

In 2016 stemde twee derde van alle afgevaardigden, inclusief van de oppositie, voor de wetgeving die werd ingevoerd door de SNS (Slowaakse Nationale Partij). Deze wet houdt in dat religieuze groeperingen meer dan 50.000 volgers moeten hebben om hun eigen scholen of moskee´s op te zetten. Voorheen lag de grens bij 20.000. (bron)

Ook komt men niet in aanmerking voor subsidies.

Volgens de officiële bronnen heeft de politieke ideologie Islam, waar deze wet tegen bedoeld is, maximaal 5.000 volgers in Slowakije.

In 2016 zei de toenmalige Premier Robert Fico in een interview: “Het spijt me. Voor Islam is geen plaats in Slowakije. Het is de taak van politici om open en eerlijk over deze zaken te spreken. Ik wil geen tienduizenden moslims hier.” (bron)

Robert Fico – Een wijze man

Tijdens de vluchtelingencrisis die in 2015 begon, sprak Fico wederom hele wijze woorden: “We willen Europa helpen. We kunnen 800 moslimmigranten opnemen maar we hebben geen moskeeën in Slowakije, dus hoe kunnen moslims integreren als ze het hier niet leuk gaan vinden?”

Andere politici zijn in Slowakije ook simpel en open over de kwestie en vinden ook dat de moslimgemeenschap zeker niet moet groeien in Slowakije.

“Islamisering begint met een kebab-zaak en is al begonnen in onze hoofdstad Bratislava. Laten we ons realiseren wat we kunnen verwachten over 5 of 10 jaar.” (bron)

Politici die vooruit denken, ze zijn schaars op dit moment maar ze zijn er. Vooral in de landen die heel goed weten wat het is om niet in vrijheid te leven. De rollen lijken omgedraaid qua levensomstandigheden.

Waar het vroeger het best vertoeven was in West-Europa en Oost-Europese landen nog als tweede wereldlanden werden bestempeld, zijn juist die landen gezegend met politici die over gezond verstand beschikken.

Wil je zeker zijn dat je geen slachtoffer wordt van moslimterreur? Dan zit je in Polen, Hongarije of Slowakije het veiligst. Daar kunnen mensen nog naar een Kerstmarkt gaan zonder detectiepoortjes en zwaarbewapende politie. Ook hebben de winkelstraten geen betonblokken nodig om de bevolking te beschermen tegen een aanslag met een vrachtwagen. Iets wat ondenkbaar is in onze westerse samenleving. Zover hebben wij het al laten komen.

Slowakije is de enige EU staat waar geen enkele officiële moskee te vinden is. In plaats daarvan ontmoeten de moslims elkaar in tijdelijke gebedsruimtes en huurwoningen. (bron)

“We moeten er alles aan doen dat er geen enkele moskee komt in toekomstig Slowakije!”

Maar het is  niet het enige land dat hard optreedt tegen de Islam. Buiten Hongarije en Polen (waar nog nooit een Islamitische aanslag is gepleegd) heeft ook het buurland van Tsjechië strenge regels. Slechts 0.1% van de bevolking in Tsjechië is moslim.

2.2 12 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
tonysMelody TM

Het kan dus wel, wanneer je volksvertegenwoordiging hebt. Hiermee red Slowakije haar land, volk en toekomst. Vergeet die islamisten/ communisten in ons parlement wanneer ze zeggen dat ze niks effectiefs kunnen doen tegen de achterlijke mohamedanen die ons land zijn binnengevallen en geinjecteerd. EVRM en int. verdragen zijn geen obstakels om de verderflijke islam uit je land te krijgen. Elke NL’se “volksvertegenwoordiger’ dienwat anders beweerd liegt: Zie Slowakije. De realiteit in het EU land Slowakije bewijst die Onwaarheid in de realiteit.

islam en mohamedanen horen in het M-Oosten, niet en nooit in het veilige, vrije Westen.

Hansz

als je niet integreert, moet je worden uitgerangeerd…
wàt een frictie is er ontstaan door grote groepen die hier slechts komen profiteren maar niet integreren.
wat heeft de poliziek, dat marginale groepje mensen die ons hùn wil opleggen… in hemelsnaam voor ogen.
kudo`s voor deze oosteuropese visionair-s !

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x