nl Nederlands

Sleutelfiguren in Merkel´s CDU willen meer migranten

Ondanks de politieke gevolgen en de sociale chaos  die de migranten-crisis van 2015 heeft gebracht, vinden veel mensen uit de partij van Merkel dat Duitsland meer immigranten moet accepteren. (bron)

Dat er tussen 2014 en 2018 ruim 800.000 misdaden zijn gepleegd door migranten op de Duitse bevolking mag de pret niet drukken.

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

De premier van Schleswig-Holstein David Gunther (CDU) zegt dat Duitsland minderjarige migranten moet accepteren. (bron)

Merkel meldde eerder ook al dat ze bereid is de minderjarigen te helpen. Tot 18 jaar oud. Niet alleen maar de kleine kinderen.

Zelfmoord! Uit alle cijfers weten we dat het grootste gedeelte van de misdaden onder migranten juist worden gepleegd door minderjarigen. (bron)

“De situatie bij de grenzen tussen Turkije en Griekenland zijn sinds het weekend verslechterd.”

“In het verleden al heeft Schleswig-Holstein bereidheid getoond om deze mensen te helpen en mee te doen aan quota-oplossingen die de Duitse regering met andere lidstaten moet uitonderhandelen. We moeten hier het voorbeeld geven.” (bron)

Armin Laschet, die op de lijst staat om de nieuwe leider te worden van de CDU, vindt zelfs dat Angela Merkel in 2015 uitstekend heeft gehandeld, ondanks de dagelijkse aanslagen, moordpartijen, steekpartijen, bommeldingen, aanslagen op kerstmarkten, 800.000 extra criminelen, vrouw met kind voor de trein gegooid, vrouw met samoerai-zwaard gedood, etcetera.

Gebruik alleen al  de zoekfunctie op onze website en tik Duitsland in om een idee te krijgen wat een “verrijking” deze mensen zijn voor Duitsland.

En dat zijn enkel gebeurtenissen van de afgelopen maanden. Deze website bestaat nog geen half jaar en het is ook slechts een greep uit het aanbod van dood en verderf dat deze immigranten veroorzaakten alleen afgelopen 5 maanden al.

Maar de waarschijnlijke nieuwe leider van de CDU ziet dat toch anders:

“Ik denk dat het goed was. En Markus Söder en de CSU en Horst Seehofer denken er ook zo over.”, meldde hij om zijn eigen idiote gedachtegang kracht bij te zetten.

Seehofer is de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken.

Levensgevaarlijke mensen die de Duitsers beetje bij beetje aan het uitroeien zijn. Het beleid van omvolking heeft er voor gezorgd dat inmiddels ruim een kwart van de Duitse bevolking een niet-westerse achtergrond heeft. Illegalen niet meegerekend.

Binnenkort zal dit oplopen naar 35%. (bron)

Maar het woord omvolking is verboden. Kan je zelfs een gevangenisstraf opleveren. (bron) We moeten dus een ander woord uitvinden voor het vervangen van de eigen bevolking die op dit moment gaande is.

Hoe gevaarlijk Seehofer is, blijkt wel uit het feit dat hij bereid is om 1 op de 4 migranten uit Noord-Afrika aan de Griekse grenzen op wil nemen in Duitsland. (bron) (bron)

Dit zijn mensen van Christelijke conservatieve partijen. Seehofer noemt zichzelf een conservatieve minister. Waar deze draai vandaan komt, is onbekend. Seehofer stond bekend om zijn kritische houding tegenover immigratie, maar ook hij lijkt nu het spel van de globalisten mee te spelen.

Horst Seehofer (CSU)
0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x