Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Sionkerk Urk: De selectieve verontwaardiging over de vergelijking met SS´ers

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sionkerk Urk: Journalisten zijn randdebielen en terroristen. ‘Zelfs de SS handelde vriendelijker’

Oh jee. Nederland en de media staan op hun kop.

Arme journalisten die werden uitgemaakt voor SS´ers en terroristen.

Er was een tijd dat hier serieus over spreken en het niet veroordelen van dit soort vergelijkingen taboe was. Maar die tijd is voorbij en mensen denken meer voor zichzelf na.

De journalist Mark Baanders van PowNed kreeg klappen en werd later aangereden door een kerkganger.

De persvoorlichter van de kerk zegt dat hij zelf een stap naar voren deed.

Even kort samengevat want dit artikel gaat niet persé over dit incident maar over de selectieve verontwaardiging in Nederland Betuttelland:

De persvoorlichter en ouderling Hessel Snoek van de Gereformeerde Gemeente Sionkerk Urk:

“De journalisten waren uit op sensatie en hebben zelf coronaregels overtreden door te dicht bij elkaar te komen. De microfoon werd bij sommige kerkgangers nog dieper tegen de mond aangedrukt dan het stokje bij een coronatest. Vaders kwamen overstuur de kerk in. Kinderen kwamen huilend naar binnen. We hadden niet te maken met journalisten, maar met terroristen.”

“De journalisten waren een stelletje randdebielen en gingen over alle grenzen heen. Een stuk of dertig man stond voor onze hoofdingang en een paar zijn zelfs op ons terrein gekomen. De ingang werd geblokkeerd en daardoor hadden mensen niet voldoende ruimte om naar binnen te gaan. Ook waren er journalisten agressief richting mensen en werd er achter mensen aangerend. Als je een camera voor je neus krijgt, raak je in paniek. De SS handelde vriendelijker in de oorlog dan de journalisten.”

Toen De Stentor stelde dat zij de coronaregels terzijde hebben geschoven omdat alle leden worden uitgenodogd terwijl een aantal snuiters in Den Haag bepalen dat er maar 30 man in een kerk mogen, antwoordde Snoek:

“Onze kerkgangers valt gisteren echt niets te verwijten. Onze kerkgangers hebben geen mensen aangevallen. We mogen volgens de grondwet bij elkaar komen in de kerk. Wij overwegen om aangifte te doen voor bedreiging, belediging en intimidatie. Misschien wel tegen de hele club journalisten die er was. Vooral die kerel van PowNed moet zich kapot schamen. Als ik het voor het zeggen had, had ik die omroep vandaag nog opgeheven.”

Juist! Het is ons grondrecht. Deze man is wakker en wat dat betreft is het een voorbeeld voor Nederland wat er gisteren gebeurde. Kom eens voor je vrijheden op en stop met het gehoorzamen aan deze waanzin!

Zij laten zich niet de wet voorschrijven door een volkomen doorgeslagen overheid maar gaan door met leven en denken: “Steek die maatregelen alsjeblieft in je …”

U kunt de volledige verklaring van de persvoorlichter hier lezen:
https://www.destentor.nl/urk/sionkerk-urk-journalisten-zijn-randdebielen-en-terroristen-zelfs-de-ss-handelde-vriendelijker~a99b1f1a/

Selectieve verontwaardiging

Zodra er een vergelijking wordt gemaakt met de Tweede Wereldoorlog dan staan media, politici en een gedeelte van onze landgenoten direct in staat van rep en roer.

De selectieve verontwaardiging is om van te kotsen.

Hoe anders was het toen bijvoorbeeld alle FvD´ers, en ieder persoon of iedere groep die een andere mening had over bepaalde onderwerpen zoals immigratie, dagelijks werden en nog steeds worden uitgemaakt voor fascisten, racisten en nazi´s.

Waar waren de journalisten toen om dat eens aan de kaak te stellen? Waar waren onze politici?

Het zijn absurde vergelijkingen omdat het FvD staat voor de macht terug naar de burgers, referenda, gelijkheid van iedereen ongeacht ras, geslacht of afkomst en vooral vrijheid. Dat zijn nou niet echt standpunten die overeenkomen met fascisme of nazisme, wel?

Toch kon het gezegd worden zonder gevolgen. Is er iemand uit de mainstream media die voor deze mensen opkwam? Nee.

De media is er niet om onrecht aan de kaak te stellen.

Maar kun je dan zomaar journalisten vergelijken met SS´ers?

Zodra mensen die vergelijkingen maken dan probeer ik altijd iets verder te denken in welk opzicht die vergelijking opgaat. Politiek incorrect of niet. Het is een vergelijking waar je over na kunt denken en concluderen of het (enigszins) plausibel is of niet.

Het direct in de steigers staan en een aantal voorbeelden uit de Tweede Wereldoorlog opnoemen die nu (nog) niet gebeuren om zo de zaken die wel te vergelijken zijn weg te strepen, zo werkt het niet.

Wanneer wij kunnen onderbouwen dat we een media hebben die gezamenlijk schuldig zijn dat wij als burgers in deze wreedste en ernstigste situatie ooit zitten dan mag die vergelijking gemaakt worden. Al helemaal wanneer mensen onterecht al jaren worden vergeleken met nazi´s zónder enige rechtmatige onderbouwing.

De vergelijkingen tussen de media van nu en de media in de Tweede Wereldoorlog, geleid door SS´er Joseph Goebbels, die zijn er. De Telegraaf kan het weten.

Journalisten die schande spreken van deze vergelijkingen moeten echt eens bij zichzelf te raden gaan. En als ze al goede bedoelingen hebben dan moeten ze zich eens bewust worden dat ze meewerken aan een corrupt apparaat die de mensheid voorgoed wil veranderen.

Zelf zeggen ze altijd maar dat ze wel aan iedereen ruimte geven omdat ze een keer een burger aan het woord gelaten hebben met een andere mening of eens iemand in de studio hebben uitgenodigd. Maar echte welbespraakte critici hun verhaal laten doen? Ze kijken wel uit. Dat verandert namelijk direct de publieke opinie. Waarom? Omdat de waarheid vertellen nu eenmaal heel geloofwaardig overkomt.

We leven in de meest ingrijpende crisis sinds de Tweede Wereldoorlog waarin mensenrechten worden geschonden en afgenomen. Het ís oorlog.

Mensen plegen zelfmoord omdat ze het niet meer zien zitten. Mensen raken massaal hun bedrijf kwijt omdat ze van de overheid moeten sluiten. Families worden uiteen gerukt omdat opa en oma achter slot en grendel zitten en via een raam mogen zwaaien naar hun familie en ook worden we nog eens verplicht om ons te laten vaccineren.

De samenleving polariseert. We gaan gedwongen worden om ons te laten vaccineren en zo niet dan is jouw sociale leven voorbij. Mag je niet meer reizen. Of niet meer naar “niet essentiële” gelegenheden zoals hugo de jonge het noemt.(bron)

We leven nota bene met een avondklok. Een AVONDKLOK! Dringt het wel door? We moeten mondkapjes dragen die, zonder twijfel, niet werken maar wel ongezond zijn. We worden onderworpen aan de meest vernederende maatregelen en van vrijheid en democratie is allang geen sprake meer.

 

NOG GEEN VPN? DAN NEEM JE JE PRIVACY NIET SERIEUS!

[the_ad id=”45702″]

 

Van de media verwacht je dan dat ze als een waakhond fungeren en alle kanten van het verhaal laten zien en mensen met verschillende visies aan het woord laten.

Een voorbeeld hiervan is de niet werkende PCR-test. Iedere journalist in Nederland weet dat er veel, heel veel, wetenschappers, artsen en andere deskundigen zijn die dit aantonen. Het is wereldnieuws. Waarom wordt dat niet in het nieuws gebracht? Waarom wordt dit niet serieus besproken? Dit zou het einde betekenen van deze hele crisis. Waarom zit men er niet bovenop?

Waarom laat men andere experts, behalve de mediakliek, niet aan het woord die eigenlijk goed nieuws brengen door te stellen en te onderbouwen dat corona helemaal niet zo gevaarlijk is en wellicht gewoon valt onder wat wij De Griep noemen?

Waarom worden er nooit vragen gesteld over de mondkapjesplicht vanuit de media terwijl we allemaal weten dat ze niet werken?

Hoe kunnen de media, als ze het beste voorhebben met het volk, niet heel kritisch zijn over een absurde maatregel zoals de avondklok en leggen ze de politiek niet het vuur aan de schenen?

En als het nou enkele media waren die een andere insteek hebben dan de andere media dan valt er nog iets van te zeggen. Maar ze spelen allemaal hetzelfde spelletje. Het is namelijk één en dezelfde media. Kijk hier maar eens welke kranten en media er onder DPG media vallen.

Nee, als wij eerlijke media hadden gehad dan hadden waren wij nooit zover gekomen en was Nederland allang weer “normaal”. Maar we hebben te maken met een media die wordt aangestuurd door Brussel en corrupte hyena´s geven zich uit voor journalist.

En dat dringt door bij deze kerkgangers en dus is de vergelijking helemaal zo gek nog niet. De ophef erover is juist hypocriet en geeft aan hoe kortzichtig mensen kunnen zijn.

In de Tweede Wereldoorlog heeft Joseph Goebbels laten zien hoe de media de belangrijkste factor is om de publieke opinie te bepalen en hoe je mensen kunt misleiden en in staat van angst kunt zetten.

En dat is exact wat de media nu ook doen. Dag in dag uit. Negativiteit, nonsens over corona. Nietszeggende gevaarlijk uitziende grafieken. Elke dag doden tellen. Iedere dag “besmettelijken” tellen terwijl we het hebben over mensen die positief testen op de PCR-test.

Maar ooit eens goed nieuws uit Florida of één van de andere staten in Amerika die stoppen met deze waanzin? Of het wereldnieuws dat overheden eindelijk voor het gerecht gesleept worden omdat zij de Neurenberg code breken? Dat is toch een feest voor de democratie en goed nieuws voor de mensheid?

Maar nee, het wordt genegeerd. Alsof het niet bestaat. En ze weten dat ze ook voor hen komen precies vanwege deze houding en werkwijze.

En de censuur die mensen monddood maakt? Iets wat nooit mag gebeuren in een vrije samenleving. Komen de media voor die mensen op? Nee.

Maar gisteren in Urk doken de media wel in hun slachtofferrol en spraken over “persvrijheid”. Maar hoe zit het dan met de censuur en de vrijheid van meningsuiting die onder vuur ligt?

Vele media juichen de censuur zelfs toe. Omdat zij nou eenmaal denken dat alleen hun waarheid de waarheid is en de rest moet zwijgen.

Nee mensen. Goed nieuws en andere bevindingen daar hoor je als media bovenop te zitten.

Het is een schande dat burgers zelf op moeten staan en platforms zoals CSTV (en gelukkig vele anderen) op moeten zetten om de waarheid wél naar buiten te krijgen want de mainstream media laten ons keihard vallen en creperen.

[the_ad id=”48927″]

Wanneer je het grote plaatje bekijkt dan kan ik de vergelijkingen met terroristen en SS´ers me wel indenken.

Ik had nooit verwacht dat ik die vergelijking ooit serieus zou moeten overwegen, al heb ik nooit een hoge pet op gehad van de media. Maar toen deze crisis uitbrak verwachtte ik oprecht dat de menselijkheid bij de media naar boven zou komen. Niet dus. En nog collectief ook.

Als ik doorredeneer dan kom je tot de conclusie dat de media heel veel bloed aan hun handen hebben. De media is inderdaad schuldig aan heel veel doden door nalatigheid. Ook zijn ze er schuldig aan dat mensen hun bedrijven kwijtraken en hun familie niet meer kunnen onderhouden. De media is schuldig dat mensen in doodsangst thuiszitten en de media is schuldig dat mensen zelfmoord plegen en dat de jeugd op moet groeien in een bizarre wereld met mondkapjes en idiote afstandsmaatregelen. Ze zijn schuldig aan al het leed dat de mensen nu moeten doorstaan.

Hadden de media aan iedereen een stem gegeven dan had dit ooit zo mooie land er heel anders voor gestaan.

Hier wordt een journalist aangereden, voor zover je het serieus zo kunt noemen maar op het Malieveld en het Museumplein worden wekelijks onschuldige vredelievende burgers in elkaar geslagen en aangereden door politiebusjes omdat zij radeloos zijn en opkomen voor hun vrijheid. In naam van de overheid.

Wat doen de zogenaamde journalisten van de mainstream media? Alles op alles wordt gezet om de schuld bij die onschuldige burgers te leggen en niet bij de doorgedraaide politie.

En dan nu zaniken dat je eens aangepakt wordt omdat je kerkgangers komt naaien en lastig vallen om idiote coronaregels?

Nee, nee. Zo werkt dat niet. Deze Urkers zijn klaarwakker. De media halen het bloed onder je nagels vandaag en de hypocriete houding maken het alleen maar erger.

Niemand wil geweld maar niemand laat zich 10x voor zijn bek slaan voordat hij of zij eens terugslaat.

[the_ad id=”42813″]

Mag je dan de vergelijking maken met SS´er Joseph Goebbels die ook het volk voorloog en overspoelde met Staatspropaganda om mensen zo te laten gehoorzamen?

Mag je dan de vergelijking maken met terroristen omdat er onnodig veel mensen dood gaan omdat er onnodig veel levens zijn verwoest omdat de media mensen die een positiever en kloppend verhaal hadden de mond hebben gesnoerd?

Volgens mij dringt het zelfs bij mensen die zeggen “wakker” te zijn nog niet helemaal door hoe ernstig de situatie is en hebben ze geen idee wat er speelt in de wereld. Daar kunnen ze ook vaak niets aan doen omdat de SS´ers en terroristen van de media ze niet willen informeren maar misleiden. Ook komt het omdat je er beetje bij beetje ingezogen wordt en er aan gewend raakt. Daarbij vergeten mensen snel en zijn ze over het algemeen goed van vertrouwen. Ze zouden eens moeten weten.

Kijk naar deze korte video. Is hier een man aan het woord die het beste met Nederland voor heeft of is hier iemand aan het woord die een agenda uitvoert waarin we tot slaven gemaakt worden?

 

video

 

Deze mensen mogen HEEL blij zijn dat Nederlanders beschaafde mensen zijn. Als er één groep is die dat wekelijks weer aantoont dan zijn het de demonstranten wel.

Maar het houdt een keer op en dan kom je een verkeerde tegen…

Nogmaals de oproep aan de regering en de media. Stop hier mee! Je bent gezien en je zult er op worden afgerekend.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture