Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Serie ‘Bouwen’ Next Up: WAPPIEZ Dating

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wappiez Dating

In deel 2 van de serie ‘Bouwen’ nemen we een kijkje in misschien wel het meest opvallende onderdeel van het nieuw te bouwen Wappiez platform, namelijk Wappiez Dating. 

Een tweedeling in de maatschappij zal niet alleen ontstaan doordat de toegang tot o.a. de horeca zal worden ontzegd, maar is nu al binnen relaties gaande, doordat de ene persoon zich wel wil laten vaccineren en de andere persoon niet.

Dit roept natuurlijk allerlei vragen op. Is het bijvoorbeeld mogelijk om de inhoud van het vaccin aan elkaar te geven wanneer je met elkaar slaapt? En is het al bekend dat het vaccin ervoor zorgt dat je minder vruchtbaar wordt? 

Is het coronavaccin overdraagbaar?

Om hier achter te komen moeten we eerst bekijken wat het coronavaccin precies is. De vaccins van populaire fabrikanten als Pfizer en Moderna zijn gebaseerd op mRNA technologie. Dit zijn eiwitten die een bepaalde instructie worden meegegeven en vervolgens spike eiwitten in het menselijk lichaam stimuleren om onderdelen te laten groeien die lijken op het SARS-Cov-2 virus. Het doel is om een immuunreactie te creëren zodat het lichaam coronavirus antilichamen gaat creëren en je tijdelijk resistent zal worden voor het coronavirus.

Dit speciale mRNA wordt vervoerd in zogeheten lipide nanodeeltjes, wat speciaal behandelde hydrocarbonaten zijn en zullen automatisch na een aantal weken afbreken in het menselijk lichaam. 

Dit betekent dus automatisch dat wanneer je partner een vaccinatie heeft gehad, je voor een periode van meerdere weken het risico loopt om deze lipide nanodeeltjes over te nemen, omdat ze de tijd nog niet hebben gehad om in het lichaam af te breken.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat mensen die gevaccineerd zijn ziek worden, doordat er naast bijwerkingen middels auto-immuunreacties, het vaccin spike eiwitten veranderd in coronavirus eiwitten. Wanneer je lichaam dan niet snel genoeg weet te reageren, door het aanmaken van de juiste hoeveelheid antilichamen bestaat er de mogelijkheid voor je om ziek te worden van het coronavirus. Ook dit kun je dan overnemen.

Zijn er lange termijn problemen?

Op dit moment is er weinig bekend over de lange termijn complicaties die op zouden kunnen treden. Hoe reageren mensen op de vaccins en hoe gaat het menselijk immuunsysteem om met nieuwe mutaties van het virus? Er zijn serieuze aanwijzingen dat door het nemen van het vaccin je kwetsbaarder zal worden voor mutaties en dus erger ziek zal worden van corona infecties, welke je ook weer aan je partner zal kunnen overdragen.

Dit betekent dat wanneer je geen coronavaccin wilt hebben je sowieso op de korte termijn, net na de vaccinatie, niet met elkaar wilt zijn en er een serieuze kans bestaat dat dit op de lange termijn alleen nog maar moeilijker zal gaan worden.

Zorgt het coronavaccin voor onvruchtbaarheid?

Hoewel de lange termijn onderzoeken over dit onderwerp nog niet bekend zijn, zijn er ook hier aanwijzingen van hoog aangeschreven onderzoekers die aangeven dat het vaccin serieuze vruchtbaarheidsproblemen kan veroorzaken bij vrouwen.

Oud Pfizer medewerker Michael Yeadon en Wolfgang Wodarg schreven een brief naar het Europese Medicijnen Agentschap (EMA) waarin ze aangaven dat het vaccin een reactie kon veroorzaken in het lichaam waarmee een belangrijk eiwit geblokkeerd zou worden dat gebruikt wordt bij de vorming van de placenta. Dit lijkt ons een risico dat mensen met gezond verstand liever niet zouden willen nemen.

Wappiez Dating stelt de vaccinvraag voor jou

Naarmate er steeds meer mensen gevaccineerd zullen worden, zal de roep naar een plek waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen vinden voor relaties steeds groter worden. Om die reden is Wappiez Dating een zeer welkome uitkomst en 1 die met de tijd steeds belangrijker zal gaan worden.

Wappiez wil namelijk dat het voor iedereen duidelijk is of mensen die gebruik maken van Wappiez Dating, gevaccineerd zijn met een coronavaccin of niet. Mensen zullen verplicht worden om aan te geven of ze het vaccin hebben gehad, zodat mensen vervolgens hun eigen beslissing kunnen nemen of ze het risico willen lopen door een relatie aan te gaan met de ander, of niet.

Speciale Augmented Reality feature

Een super grappige feature die Wappiez Dating wil toe gaan voegen aan hun datingplatform is de mogelijkheid om met échte wappies, zoals onze minister van volksgezondheid Hugo de Jonge, als Augmented Reality karakter op de foto te gaan. Dit zal de foto’s van mensen op het datingplatform een wel erg speciale dimensie geven en je een datingervaring bieden die je letterlijk nergens anders zal tegenkomen!

Een andere bijzondere feature is dat je de mogelijkheid zal krijgen om aan te geven in welke complotten je gelooft. Ben jij er bijvoorbeeld helemaal van overtuigd dat aliens bestaan en je komt dat andere leuke gekkie tegen die daar ook in gelooft, dan is dat natuurlijk het ideale onderwerp om het ijs naar elkaar toe mee te breken. Kortom, wij kunnen niet wachten om met Wappiez Dating aan de slag te gaan! Ontdek er meer over op hun website.

Update: Ontdek dé social datingsite voor wappies.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x