Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Serie Bouwen: Alternatief Social Media Platform Yunite

Verspreid de vrijheid!

Nu de horeca grotendeels voor ons gesloten wordt zal de druk op onze community steeds verder toe gaan nemen. Een CO2 krediet systeem ligt er bijvoorbeeld aan de horizon op ons te wachten en kritiek op deze onderwerpen zal door de grote social media platformen als Facebook steeds verder de kop in worden gedrukt. We hebben daarom alternatieven nodig die ons kunnen helpen. Eén zo’n intiatief zou het Nederlandse social media platform Yunite kunnen zijn.

We moeten ons verenigen

Samen staan we sterk zal de initiatiefnemer Sven Burger gedacht hebben bij het creëren van de naam Yunite. Sven wil met Yunite de kracht bundelen van goede initiatieven als Moederhart, Artsen voor Vrijheid, maar ook nieuwssites als die van CommonsenseTV. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij groepen hiervan en elkaar op die manier op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Elkaar steunen

Post er lekker op los zoals je ook op Facebook zou doen, met mensen die op dezelfde manier naar de wereld kijken als jou. Ze vragen een klein maandelijks bedrag van 2,50 euro ervoor, maar de eerste 14 dagen zijn gratis zodat je even goed kunt kijken of het platform ook wat voor je is. Dus mocht jij voor de zóveelste keer gebanned zijn op Facebook en je een interessant alternatief zoekt? Neem dan eens een kijkje op Yunite.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x