CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Senator Paul maakt korte metten met Dr. Fauci

“Hoeveel ik u ook respecteer, meneer Fauci, ik denk niet dat u de persoon bent die de beslissingen mag nemen.”

“We kunnen luisteren naar uw advies maar we kunnen veilig de economie weer opengooien.”

Senator Rand Paul komt in deze video met verschillende wetenschappelijke bewijzen over COVID19 en hoe het “virus” volledig overschat is en de desinformatie schadelijk en onjuist is.

Ook de media krijgt er van langs.

Laten we nooit vergeten dat voor het grootste gedeelte van de mensheid de media bepaalt hoe de mensheid denkt en zij vormen het wereldbeeld van diegenen die weinig tot geen interesse hebben in de politiek of wereldzaken. Die mensen zijn uiterst vatbaar en dat veroorzaakt o.a. die enorme polarisatie in de samenleving.

“Intensieve studies tonen aan dat mensen die COVID19 hebben gehad significante antilichaamrespons tonen. En toch blijft de media melden dat er géén bewijs is dat coronapatiënten die het overleefd hebben, immuniteit hebben opgebouwd.

Dr. Anthony Fauci komt met zijn argumenten dat we het in het geval van COVID19 niet kunnen bewijzen omdat het nieuw is en men de bewijzen baseert op lange termijn natuurlijke geschiedenislessen.

“Het kan maanden tot jaren duren voordat we het exact weten of we echt immuniteit hebben opgebouwd.”

Senator Rand Paul zegt dat dat juist het probleem is met mensen zoals Fauci die blijven zeggen dat er geen bewijs is maar dat in de realiteit de bewijzen zich opstapelen.

“En dan over de scholen. De sterfte tussen 0 en 18 jarige leeftijden is ZERO.”, pratende over New York. De zogenaamde HOTSPOT.

“We moeten dit met een open mind beschouwen en eens kijken naar Zweden waar de kinderen gewoon naar school bleven gaan. En mensen proberen er onder uit te komen als het over Zweden gaat maar we zouden juist geïntrigeerd moeten zijn door Zweden. Het sterftecijfer is lager dan in Nederland, Spanje, Italië en hetzelfde als Zwitserland.”

Het spreekt voor zich dat niemand die dit absurde lockdownbeleid op zijn geweten heeft het over Zweden willen hebben. Tenzij je een persoon bent met een hart.

“Ik hoop dat alle mensen met hun doembeelden die eerst zeiden: “Oh, we kunnen dit niet doen. Kijk naar de studies!… Nu zullen zeggen: We hadden ongelijk.”

Ook benoemd Senator Paul alle modellen die zijn gemaakt door mensen als Fauci en de WHO die allemaal gefaald hebben en niet blijken te kloppen.

Over het dichtgooien van de economie:

“In geen enkele staat hier hebben we een piek bereikt.”

De macht zou verdeeld moeten zijn omdat mensen verkeerde voorspellingen doen. En echt… de geschiedenis hiervan zal, als we terugkijken, zijn:

“Slechte inschattingen, slechte voorspellingen, slechte beslissingen.”

Fauci vat nog samen dat hij een wetenschapper is en noemt zijn titels op en zegt dat hij advies geeft volgens het wetenschappelijk bewijs. Hij omzeilt dus de wetenschappelijke bewijzen die zijn visie tegenspreken.

Zie hier de video. Nederlands ondertiteld.

https://www.youtube.com/watch?v=Qq2zPLSVI_s

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven