Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Senaat zegt nee tegen verplichte vaccinatie

Verspreid de vrijheid!

Sentaat verwerpt vaccinatieplicht

De Franse Senaat, gedomineerd door de rechtse oppositie, verwierp woensdag een wetsvoorstel om verplichte vaccinatie voor iedereen tegen covid19 in te voeren.

262 stemmen tegen 64 stemmen. Duidelijk.

https://twitter.com/Kees71234/status/1448361216326373380

Socialistische parlementariërs pleiten sinds de zomer voor “de progressieve verplichting tot universele vaccinatie” tegen dit virus.

De tekst, onderzocht in eerste lezing in het kader van een parlementaire “niche” van de groep, was bedoeld als aanvulling op het artikel van de volksgezondheidscode met betrekking tot de verplichting van difterie- en tetanusvaccinaties om vaccinatie tegen covid19 toe te voegen.

De leider van de socialistische senatoren Patrick Kanner verdedigde de keuze voor “duidelijkheid” en “transparantie”, in de overtuiging dat de regering met de gezondheidspas “van de Fransen een verplichting tot indirecte vaccinatie eiste”.

Duidelijkheid en transparantie. Laat maar eens duidelijk en transparant weten waarom wij die spuiten nodig hebben en wat de reële gevaren zijn. Argumenten zijn er niet. Nooit!

“We missen ongeveer 9 miljoen mensen die moeten worden ingeënt om collectieve immuniteit te bereiken, en het is niet de gezondheidspas, waarvan de effecten opraken, die ons in staat zullen stellen dit te bereiken”, zei de minister. PS-rapporteur Bernard Jomier, terwijl de verlenging van deze gezondheidspas enkele uren eerder in de ministerraad werd bekrachtigd.

Bernard Jomier

 

Genetische experimenten op de wereldbevolking roekeloos en moreel verwerpelijk

Het debat begon in vrede en ontbrandde toen senator LR Sylviane Noël bevestigde dat “het verplicht stellen van de toediening van genetische vaccins waarvan de experimentele fase nog aan de gang is, politiek roekeloos en moreel verwerpelijk is”.

“Ik kan de implicatie van het experimentele en ongecontroleerde karakter van deze vaccins niet voorbij laten gaan”, reageerde de staatssecretaris Adrien Taquet, terwijl de heer Jomier een argument aan de kaak stelde dat door de “antivax” werd doorgegeven.

Zucht… Antivax. Het is geen eens een vaccin en de meesten zijn niet tegen vaccins. Maar als kleuters blijven ze ons toespreken.,

“Vandaag schaam ik me”, verklaarde Alain Milon (LR), die de “anti-vaccin”-uitspraken van mevrouw Noël “volledig ontoelaatbaar” achtte. “Ik ben in opstand”, voegde René-Paul Savary (LR) toe, voor wie “de kwestie van vaccinatie niet aan de orde is”.

René-Paul Savary

2,7 miljoen hebben de illegale vaccinatieplicht al ondergaan

De uitvoerende macht, die verplichte vaccinatie bij de algemene bevolking heeft uitgesloten, heeft de gezondheid tot een spil van zijn anti-covid-strategie gemaakt.

Sinds half september is vaccinatie echter verplicht voor 2,7 miljoen gezondheidswerkers.

Vrijwel altijd gedwongen door omstandigheden van normale mensen onmogelijk te maken en ze te verplichten als proefkonijn voor een medisch experiment te verlenen. Het is te schandelijk voor woorden dat dit gebeurt en dat mensen dit nog steeds toelaten. Geen enkele kennis over de bijwerkingen op lange termijn en op korte termijn zijn de covidvaccins alles behalve veilig. Het heeft velen het leven gekost. Alle leeftijden. Niet de gemiddelde 83 jaar van de zogenaamde corona overledenen.

“Ik denk oprecht dat als we in juli de keuze hadden gemaakt voor een algemene vaccinatieverplichting, we vandaag dezelfde vaccinatiegraad zouden hebben, omdat de moeilijkheden hetzelfde zouden zijn geweest om de verste te bereiken”, bevestigde de centristische Nadia Sollogoub , verdedigt de meerderheid van de andere sprekers in dit stadium ook, net als de minister, “de stimulans in plaats van de verplichting”.

De Senaat zou in de vroege avond ook een tweede tekst van de socialistische senatoren verwerpen, die tot doel had de afgifte van een tijdelijke verblijfsvergunning te vergemakkelijken aan jonge buitenlanders die zijn toevertrouwd aan de dienst van sociale bijstand aan kinderen.

Lees ook:

Wat het vaccin wel voor u doet…

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x