HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Seksslaaf confronteert haar IS-ontvoerder – Liep vrij rond in Duitsland

Een voormalige Yazidi seksslaaf confronteerde haar Islamic State ontvoerder face-to-face op de Iraakse televisie.

Ashwaq Hajji Hameed was 14 jaar oud en werd verkocht in de seks-slavernij nadat ISIS het grootste gedeelte van Yazidi in Koerdistan overnamen.

Nadat het gebied werd heroverd was Hameed in staat om te vluchten uit de handen van haar diegenen die haar gevangen hielden als seksslaaf. Uiteindelijk kwam ze in Duitsland terecht. (bron)

In Duitsland werd Hameed tegengehouden op straat door diezelfde man die haar verkrachtte en ontvoerde. Zijn naam is Abu Humam. 

Tijdens deze “ontmoeting” in Stuttgart bedreigde deze terrorist, verkrachter én ontvoerder, die vrij rondliep in Duitsland wegens “gebrek aan bewijs” zoals dat bij iedere zaak het geval zal zijn, de vrouw opnieuw en vertelde haar dat hij wist waar ze woonde.

 

Kort na de schrijnende ontmoeting ging Hameed terug naar Koerdistan om bij haar vader te wonen en zwoer nooit meer een stap in Duitsland te zetten. Vanwege angst en woede tegen Duitsland dat deze man gewoon vrij rond mocht lopen.

De verkrachter Abu Humam is vanwege (voor ons) nog onbekende redenen teruggegaan naar Irak en is daar gearresteerd. Hameed kreeg de kans haar ontvoerder en verkrachter te confronteren live op de Irakese televisie.

“Je hebt mijn leven verwoest. Je hebt alles van me afgenomen. Alles waar ik van droomde.” zei Hameed tegen haar ontvoerder.

“Nu weet je wat martelingen zijn. Hoe het voelt om gemarteld te worden. Wat eenzaamheid is. Zou je enig gevoel hebben dan zou je mij niet verkracht hebben toen ik 14 jaar jong was.”

“Ik had dezelfde leeftijd als jouw zoon en jouw dochter nu.”

Nadat ze dit allemaal uitsprak viel ze flauw op de vloer.

Een trieste zaak…

Lees ook:
100.000 migranten klaar om Europa binnen te stromen

Steun CommonSenseTV

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x