NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Schrijven over GENOCIDE op CHRISTENEN?: Doodsbedreigingen!

‘Dat ik over christenvervolging schrijf, daar worden enkele Marokkanen uit Mechelen niet vrolijk van,’ vertelt journalist Jakob Kürüm.

Zelf is de Turks-Belgische Jakob een christen met Assyrisch-Chaldeeuwse roots:

‘Antiracismemanifestaties zijn overal ter wereld bezig, maar ik merk er helemaal niks van!’, vertelt Jakob.

‘In Mechelen kreeg iedereen een antiracismesticker in zijn brievenbus. Ik merk helaas weinig van die campagnes.

Als journalist schrijf ik online vooral over de christenvervolging hier en in het buitenland. Daar wordt veel te weinig over gezegd. Ik voel me dus, als christen, verplicht om de waarheid te zeggen en op te schrijven, al is die pijnlijk en zwaar, al kwetst die en al ontkennen mensen die meestal veel liever.’

Toen Jakob onlangs zijn artikel plaatste over een aanval op een christelijk dorp, waarbij een driejarige is omgekomen, werd hij plotseling zwaar bedreigd.

‘Mijn artikel daarover werd vorige week geplaatst op internet.

‘Een klein christen meisje is met een machete aangevallen door islamisten en in stukken gehakt, dat kan toch niet verzwegen worden?!’

‘Ik krijg nu allemaal berichten en mails zoals: ‘vieze hoer’ en ‘ik neuk u als ik u zie’ of ‘meen je dat, wil je dat ik je neuk ofzo?’ en nog wat meer van dat soort berichten.

Die berichten kwamen van mensen die ik af en toe weleens tegenkom in de buurt. Ik weet dat ze actief zijn in zware, criminele milieus.

Ook op straat wordt Jakob Kürüm lastiggevallen door moslims.

Als overtuigd christen draagt hij namelijk bijna altijd een kruisje.

‘Wanneer ik naar de supermarkt ga om gewoon wat boodschappen te doen, hoor ik wel eens ‘Allahoe Akbar’ naar mij geroepen worden. Begrijp mij absoluut niet verkeerd. Ik ken de Mechelse moslimgemeenschap over het algemeen goed. Dat zijn vaak goede mensen. Maar deze toestanden schaden hun imago en kunnen gewoon echt niet meer.’

‘De berichten op Facebook kan ik nog verdragen, maar ze hebben mijn ouders opgebeld!!

Ook mijn broers kregen een telefoontje. Mijn familie moest te horen krijgen dat ze me zouden vermoorden als ik door ga met plaatsen van artikelen over de genocide op christenen wereldwijd.

‘Men probeert me blijkbaar de mond te snoeren zodat er geen nieuws komt over christenvervolging. Zijn christelijke levens niet belangrijk??!’

‘Maar ik blijf schrijven over christengenocides en zulk soort gebeurtenissen!!

Ik laat mij niet onder druk zetten door dreigementen en zal bij de eerstvolgende bedreiging juridische stappen ondernemen.’

BRON

5 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

Zonde van de moeite : er is voor de nog steeds voortgaande christenvervolging in de wereld geen ( ik zeg : GEEN) enkele belangstelling in West-Europa. De uit de moslimwereld spruitende haat tegen Israël en de EU krijgt geen enkele belangstelling, noch in de politiek, noch aan de universiteiten, noch in de schrijvende pers, noch in de niet- gouvernementele organisaties, noch in actualiteiten-rubrieken, noch in de kunstwereld en ook niet bij de burgers. Binnen onze eigen samenleving wordt echter geen middel geschuwd om belijdende christenen weg te zetten als dwaallichten, verwarde onnozelaars of nog erger. De stand van zaken is… Lees verder »

Matty Brown

Mensen gaan nooit inzien dat we moeten opstaan tegen jihadisten en de ‘onschuldige’ families ervan.
Mensen gaan liever knielen voor George Floyd. Mensen betalen liever hun zure centjes aan Mrs. Gaga & co.
Zoveel dingen worden voor domme Nederlander verzwegen zodat ze er nooit achter komen. Als je ze de nieuws hierover verteld hebben ze het liever over zwarte piet. De demoralisatie is al in vergaande staat. Nederland is indentiteitloos geworden en alleen een Nederlandse Hitler kab ons nog redden van de val van ons kikkerlandje en haar cultuur&geschiedenis.

Een beter normaal

INFORMATIE IS MACHT! Wil je ZIEN WAT ER ÉCHT SPEELT IN DE WERELD? HELP MEE de waarheid boven tafel te krijgen! https://t.me/eenbeternormaal (Telegram kanaal). Alleen samen geven wij de macht aan de huidige (satanische) machthebbers…
Een betere wereld is nabij!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x