NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Schrijf een brief aan Koning Willem-Alexander over dit beleid en de corona-wet

Aan:
Zijne Majesteit de Koning Willem Alexander,

Majesteit,

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om aan de hand van een paar woorden de dodelijke impact van het “corona” beleid te reconstrueren dat heeft geleid tot “het nieuwe normaal” waaronder uw Koninkrijk thans tot in alle uithoeken zucht.

Dit desastreuze, en ronduit met de feiten tegenstrijdige, beleid is op gelaste van de regering als een stille sloophamer door uw Koninkrijk getogen en heeft vele van uw onderdanen in een nagenoeg onmogelijk en onhoudbare positie gebracht. Ondanks uw wijze woorden “het nieuwe normaal maar liever als een “tijdelijk normaal” te beschouwen”, zien uw onderdanen de door hun aangestelde regering het tegengestelde van uw beschouwing construeren en de raderen van het volkswelzijn omtoveren tot een ongekende machinatie van bureaucratische muilkorven (het afschaffen van het volksreferendum, het uitsluiten van de parlementaire controle, het omvormen van een vrije pers tot een propaganda drukkerij van overheidsbesluiten en regeringspamfletten, het uitsluiten van medische specialisten en artsen die een totaal andere kijk op de situatie hebben van deelname aan de publiekelijke debattafel etc.)

Vooral onze ouderen zijn, na jarenlang op de zijlijn van het maatschappelijk belang te balanceren, in letterlijke zin dodelijk hard getroffen. Een aantal van hen koos zelfs voor de vrijwillige hongerdood in uw land van overvloed, omdat hun leven werd beperkt tot aan de uitsluiting van het bezoek van eigen kleinkinderen, kinderen, echtgenoot, echtgenote aan toe! Deze generatie, in alle facetten verantwoordelijk voor de constructie van een welvarend Nederland na de vijf lange jaren van oorlog en structurele verwoesting, werd door instanties en hun zorgmedewerkers op eigen kosten ongrondwettelijk gegijzeld, opgesloten en van het buitenleven geïsoleerd terwijl tegelijkertijd op bevel van de regering plegers van ernstige delicten uit de penitentiaire instellingen werden vrijgelaten om te voorkomen dat ze binnen de muren van de instellingen zouden worden besmet!

Met pijn in het hart concludeer ik dat het huidige beleid niet alleen verontrustend transparant in tegenstrijd verkeerd met gezond verstand (het eerste kenmerk van een levensbedreigende en nietsontziende dictatuur), maar ook dat de regering waar u, Majesteit, lid van bent, niet van zins is aan uw Koninklijke inspraak gehoor te geven en van het “nieuwe normaal, een “tijdelijk normaal” te maken. Op 9 juni 2011 verklaarde Tweede Kamerlid Harry van Bommel reeds dat het Nederlandse volk niet langer over parlementaire inspraak beschikt, maar wel belastingplichtig wordt gehouden om de ingezette middelen van eigen politieke uitsluiting te blijven bekostigen.

Ik vraag mij, als onderdaan van uw Koninkrijk dan ook af, waar mij nog te wenden met mijn burgerlijke zorgen nu dit alles zich feitelijk heeft voltooid.

De kwaliteit van een samenleving kan immers uitsluitend worden afgemeten aan hoe er tegen de zwaksten in de samenleving wordt opgetreden. De feitelijk waarneembare tegenstellingen in het toepassen van de nieuwe regelgeving (ik denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, waarbij op 10 juni 2020 op bevel van de burgemeester de handhaving op “corona maatregelen” tijdelijk werd opgeheven om de geweldpropaganda en massale bijeenkomst van Black Lives Matter te helpen faciliteren, maar tegelijkertijd de genomen maatregelen jegens onze ouderen tot op de dag van vandaag ongehinderd van toepassing bleven), verdienen mijns inzien niet alleen uw onverdeelde aandacht en hernieuwde beschouwing, maar dienen per direct te worden opgeheven.

Terwijl onze jongeren in uw aftakelende en gekwelde Koninkrijk krampachtig naar houvast zoeken, de rechten van onze ouderen met voeten worden getreden, de door ons aangestelde en verkozen regering de publieke inspraak al sedert 2011 bureaucratisch volkomen uitsluit en alle departementen zichzelf belasten met een beleidsvoering die uw Koninklijke belofte om van “het nieuwe normaal
maar liever een tijdelijk normaal te maken” tot een eeuwige volksschuld te vermaken, rest mij niets anders dan mij tot u, Zijne majesteit de Koning Willem Alexander te richten, ten einde raad, in de laatste hoop dat u als Koning uw publiekelijke belofte en de hieruit voortkomende schuld persoonlijk wilt inlossen.

Getekend,

 

 

Gaat onze koning zijn handtekening zetten onder een wet die staat voor het beëindigen van onze democratie en onze vrijheid? 

U kunt deze brief hier zelf downloaden en uitprinten:

Download Brief aan de Koning

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.3 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x