NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Schrijf een brief aan Koning Willem-Alexander over dit beleid en de corona-wet

Aan:
Zijne Majesteit de Koning Willem Alexander,

Majesteit,

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om aan de hand van een paar woorden de dodelijke impact van het “corona” beleid te reconstrueren dat heeft geleid tot “het nieuwe normaal” waaronder uw Koninkrijk thans tot in alle uithoeken zucht.

Dit desastreuze, en ronduit met de feiten tegenstrijdige, beleid is op gelaste van de regering als een stille sloophamer door uw Koninkrijk getogen en heeft vele van uw onderdanen in een nagenoeg onmogelijk en onhoudbare positie gebracht. Ondanks uw wijze woorden “het nieuwe normaal maar liever als een “tijdelijk normaal” te beschouwen”, zien uw onderdanen de door hun aangestelde regering het tegengestelde van uw beschouwing construeren en de raderen van het volkswelzijn omtoveren tot een ongekende machinatie van bureaucratische muilkorven (het afschaffen van het volksreferendum, het uitsluiten van de parlementaire controle, het omvormen van een vrije pers tot een propaganda drukkerij van overheidsbesluiten en regeringspamfletten, het uitsluiten van medische specialisten en artsen die een totaal andere kijk op de situatie hebben van deelname aan de publiekelijke debattafel etc.)

Vooral onze ouderen zijn, na jarenlang op de zijlijn van het maatschappelijk belang te balanceren, in letterlijke zin dodelijk hard getroffen. Een aantal van hen koos zelfs voor de vrijwillige hongerdood in uw land van overvloed, omdat hun leven werd beperkt tot aan de uitsluiting van het bezoek van eigen kleinkinderen, kinderen, echtgenoot, echtgenote aan toe! Deze generatie, in alle facetten verantwoordelijk voor de constructie van een welvarend Nederland na de vijf lange jaren van oorlog en structurele verwoesting, werd door instanties en hun zorgmedewerkers op eigen kosten ongrondwettelijk gegijzeld, opgesloten en van het buitenleven geïsoleerd terwijl tegelijkertijd op bevel van de regering plegers van ernstige delicten uit de penitentiaire instellingen werden vrijgelaten om te voorkomen dat ze binnen de muren van de instellingen zouden worden besmet!

Met pijn in het hart concludeer ik dat het huidige beleid niet alleen verontrustend transparant in tegenstrijd verkeerd met gezond verstand (het eerste kenmerk van een levensbedreigende en nietsontziende dictatuur), maar ook dat de regering waar u, Majesteit, lid van bent, niet van zins is aan uw Koninklijke inspraak gehoor te geven en van het “nieuwe normaal, een “tijdelijk normaal” te maken. Op 9 juni 2011 verklaarde Tweede Kamerlid Harry van Bommel reeds dat het Nederlandse volk niet langer over parlementaire inspraak beschikt, maar wel belastingplichtig wordt gehouden om de ingezette middelen van eigen politieke uitsluiting te blijven bekostigen.

Ik vraag mij, als onderdaan van uw Koninkrijk dan ook af, waar mij nog te wenden met mijn burgerlijke zorgen nu dit alles zich feitelijk heeft voltooid.

De kwaliteit van een samenleving kan immers uitsluitend worden afgemeten aan hoe er tegen de zwaksten in de samenleving wordt opgetreden. De feitelijk waarneembare tegenstellingen in het toepassen van de nieuwe regelgeving (ik denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, waarbij op 10 juni 2020 op bevel van de burgemeester de handhaving op “corona maatregelen” tijdelijk werd opgeheven om de geweldpropaganda en massale bijeenkomst van Black Lives Matter te helpen faciliteren, maar tegelijkertijd de genomen maatregelen jegens onze ouderen tot op de dag van vandaag ongehinderd van toepassing bleven), verdienen mijns inzien niet alleen uw onverdeelde aandacht en hernieuwde beschouwing, maar dienen per direct te worden opgeheven.

Terwijl onze jongeren in uw aftakelende en gekwelde Koninkrijk krampachtig naar houvast zoeken, de rechten van onze ouderen met voeten worden getreden, de door ons aangestelde en verkozen regering de publieke inspraak al sedert 2011 bureaucratisch volkomen uitsluit en alle departementen zichzelf belasten met een beleidsvoering die uw Koninklijke belofte om van “het nieuwe normaal
maar liever een tijdelijk normaal te maken” tot een eeuwige volksschuld te vermaken, rest mij niets anders dan mij tot u, Zijne majesteit de Koning Willem Alexander te richten, ten einde raad, in de laatste hoop dat u als Koning uw publiekelijke belofte en de hieruit voortkomende schuld persoonlijk wilt inlossen.

Getekend,

 

 

Gaat onze koning zijn handtekening zetten onder een wet die staat voor het beëindigen van onze democratie en onze vrijheid? 

U kunt deze brief hier zelf downloaden en uitprinten:

Download Brief aan de Koning

4.3 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Esta Pointer

Aan: Zijne Majesteit de Koning Willem Alexander, Majesteit, Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om aan de hand van een paar woorden de dodelijke impact van het “corona” beleid te reconstrueren dat heeft geleid tot “het nieuwe normaal” waaronder uw Koninkrijk thans tot in alle uithoeken zucht. Dit desastreuze, en ronduit met de feiten tegenstrijdige, beleid is op gelaste van de regering als een stille sloophamer door uw Koninkrijk getogen en heeft vele van uw onderdanen in een nagenoeg onmogelijk en onhoudbare positie gebracht. Ondanks uw wijze woorden “het nieuwe normaal maar liever als een “tijdelijk normaal” te beschouwen”, zien… Lees verder »

Hansz Pint

WOW… wat een mooie fijne grondige en bondige diep uit het hart en to the point samenvatting van de huidige status quo…!
Mocht den koning dit tot zich nemen… zal dat zeker zijn ietwat verwarde denkraam in beweging doen komen want met al deze Feiten op een rij… Moet W.A. toch es effe achter zijn keuninklijke euren krabben… lijkt mij tenminste.

Mijn tip aan jou, goeie schrijver ! is; plaats dit stuk op vele andere sites en laat ook de rest van Nederland kennismaken met dit doorwrochte werk – stuk.

Kudo`s 4 U 🙂

Pascal D.

Deze zogenaamde elite.Elite door geboorte! Op ons neerkijkende belasting-slurpers! Bij de eerste scheet vluchten ze , zoals in de 2e wereld oorlog! Hij moest zich diep, diep diep schamen! Zogenaamd pratend voor zijn volk wanneer hij overal excuses aanbied als een zielig schoothondje! Maar excuses aan zijn volk? Ho, maar! Dit is geen Koning die ten strijde gaat met zijn manschappen maar een zielig gepamperd schoothondje van de regering, schijtend op het volk! Weg met het koningshuis! Leve de “REPUBLIEK DER NEDERLANDEN”!

Last edited 4 maanden geleden by Pascal D.
Anoukio

Jammer dat ons koningshuis actief deelneemt aan de Bilderbergconferenties.
Ze behoren dus bij de “bedenkers” van deze plandemie…

Hansz Pint

DUS…. Anoukio… weet ook jij hoe de vork in de steel zit en we met zn allen dus weinig hebben te verwachten van bovenaf...
IK ... hoop op op- en weerstand van binnenuit, van
verstandigen`… die hun baan en pensioen op het spel durven zetten en de strijd van binnenuit aan durven gaan.

Hansz Pint

m.i. Geachte keuning… u bent geen Nederlander toch…? u bent toch een Globalist…? u bent Monarch… STAATshoofd van… uitbater van… u heeft een machtsgroep onder u die een eed van trouw aan u hebben gezworen en zij zullen uw belangen verdedigen, (en de hunne natuurlijk want daar zit een goed salaris en een vet pensioen aan vast… wiens brood men eet diens woord men spreekt zo luidt het spreekwoord…. ) uw belangen staan volgens mij boven de volksbelangen is mijn inzicht…boven de zorgmedewerkers in ieder geval… Maar ja, het volk staat ten dienste van de koning, das altijd al zo… Lees verder »

Last edited 4 maanden geleden by Hansz Pint

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x