Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Schoolarts waarschuwt U als ouder: Meerdere kinderen hartproblemen na vaccinatie

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Artsen waarschuwen voor vaccinatie kinderen

Lieve onwetende ouders. Als u eens wist wat er speelt in de wereld dan zou u er geen moment aan denken uw kind te laten vaccineren.

In Oostenrijk moesten verschillende kinderen met ernstige vaccinatiereacties naar het ziekenhuis. In één geval is myocarditis al bevestigd. (bron)

“Myocarditis is een ontsteking van de hartspier. De ontsteking ontstaat meestal door een virus. Een enkele keer raakt het hart door de ontsteking erg beschadigd​.”, aldus de Hartstichting (bron)

“Er zijn nog nooit zoveel studenten voor mijn deur geweest als vandaag”, meldt de schooldokter uit Neder-Oostenrijk, die zich tot de eXXpress wendde om zo alarm te slaan over de gevaren van de, volstrekt onnodige, prikken in kinderen.

Tijdens het telefoongesprek zei hij: “Slechts een paar minuten voor ons telefoontje kwam een ​​15-jarig schoolmeisje naar haar toe met druk op de borst. ’s Ochtends werd het meisje enkele dagen na de Covid-vaccinatie voor opheldering naar het ziekenhuis gebracht.”

De dokter meldt dat het meisje haar vertelde dat de informatie over de vaccinatie op zondag maar heel summier en beknopt was. Er was geen melding gemaakt van bijwerkingen, zelfs hartspierontsteking.

Bijzonder alarmerend is het geval van een 13-jarige student die samen met zijn oudere zus heftige reacties kreeg. Na de vaccinatie werd de jongen met acute kortademigheid en zwakte opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels is hij ontslagen met de diagnose “scoliose” (laterale kromming van de wervelkolom).

Toen de moeder vroeg naar het verband met de Covid-vaccinatie, kreeg de moeder het beknopte antwoord van de behandelend arts, volgens haar verklaring:

“We weten het niet, we weten nog niet wat de vaccinatie met de kinderen doet, de vaccinatie is nog nieuw en niet uitgeprobeerd!”

De schooldokter die alarm slaat:

“We kunnen de korte termijn effecten al zien, maar wat we nog niet kunnen beoordelen, zijn mogelijke gevolgen op lange termijn”.

Deze arts is één van de vele artsen die u proberen te waarschuwen m,aar hevig worden gecensureerd door uw overheid en uw televisiekastje.

WHO: Kinderen mogen voorlopig niet worden ingeënt

In een nieuwe verklaring verduidelijkt de WHO wie er tegen corona moet worden ingeënt. En de organisatie maakt het duidelijk: “Kinderen mogen voorlopig niet worden ingeënt.”

Waren het niet rutte en de jonge die zeiden dat zij deden wat de WHO aanbeveelt? Waren zij het niet dat de pandemie pas over is wanneer de WHO dat zegt?

Precies om deze reden zou de Duitse STIKO geen aanbeveling voor vaccinatie hebben gedaan, net als de WHO(bron) (bron)

“Een vaccin tegen Covid-19 voorkomt ernstige ziektes en sterfgevallen, maar het is nog steeds niet bekend in hoeverre het je zal behoeden voor besmetting en het doorgeven van het virus aan anderen,” geeft de WHO ook nog eens toe. (bron)

Uitvinder mRNA waarschuwt ouders

Deze experimentele injecties, die niet zijn goedgekeurd door het FDA, zijn niet getest voor de langere termijn. De uitvinder van het mRNA vaccin trok zelf al aan de bel door te stellen dat zij “een grote fout hebben gemaakt”.

Hier een kort fragment met Dr. Malone, uitvinder van de mRNA techniek.

 

Nederland schenkt geen aandacht aan waarschuwingen van experts

Er wordt u niet verteld dat de kans dat uw kind doodgaat of ernstige bijwerkingen krijgt, aanwezig is. Onweerlegbaar. De eerste gevallen van o.a. hartontstekingen en andere bijwerkingen rollen al binnen en ook onder de kinderen zullen er dodelijke slachtoffers vallen.

Zouden ouders dat weten dan zouden zij hun kind waarschijnlijk niet laten vaccineren. Het is de overheid, de media en de helft van de artsen (vaak met belangen) die hun kaken stijf op elkaar houden en u NIET VOORLICHTEN over de reële gevaren en de onwetendheid wat het vaccin op langere termijn met uw kind kan doen.

Het is uw overheid, uw zogenaamde “gezondheidsraad” allemaal scheissegal. Met andere woorden, het kan ze geen moer schelen. Uw kind moet aan de prik en men zal alles, maar dan ook werkelijk alles, doen om dit voor elkaar te krijgen.

Gaat het moeizaam? Dan worden de duimschroeven nog even extra aangedraaid door ons demissionaire kabinet en worden rechten ingenomen en verdraaid door politici door te stellen dat “gevaccineerden meer vrijheden krijgen”. Hetzelfde dus.

Gezondheidsraad geeft toch groen licht vaccineren kinderen

De Gezondheidsraad hebben afgelopen week groen licht gegeven voor het injecteren van kinderen. (bron)

De Gezondheidsraad (GR) is een Nederlands onafhankelijk wetenschappelijk adviesorgaan met als opdracht regering en parlement te adviseren over vraagstukken op het gebied van de volksgezondheid en het gezondheids(zorg)onderzoek. (bron)

Gezondheidsraad, wanneer mensen dat woord lezen dat is het voor hen vaak een “veilig” gevoel. Maar deze raad laat uw kinderen bewust risico´s lopen die absoluut onnodig zijn.

Wie zitten er in die gezondheidsraad?

“De organisatie van de Gezondheidsraad bestaat uit een raad en een secretariaat, en beschikt over een uitgebreid netwerk van wetenschappelijk deskundigen. Adviezen worden opgesteld door tijdelijke of vaste commissies. De Gezondheidsraad heeft een rijke historie van meer dan honderd jaar.”

De verantwoordelijken van de beslissing om groen licht te geven voor kindervaccinatie zijn hier te vinden. Dit zijn een aantal “ereleden” maar de lijst is lang. Heel lang:

dr. I.D. de Beaufort
prof. dr. ir. B. Brunekreef
prof. dr. W.A. van Gool
prof. dr. J.A. Knottnerus

Vaders en moeders van Nederland. Moet het u echt eerst overkomen om u te overtuigen wat hier gaande is?

Lees ook:

Het persoonlijke vaccinatie drama van Lisette Verhoeven


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x