Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

HET IS ZO VER! Privé- en bedrijfsbezit afgeschaft. Media MOETEN samenwerken met overheid

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Schokkend maar dan vooral voor hen die al die tijd hun kop in het zand hebben gestoken (en dat zullen blijven doen totdat het henzelf raakt). Wij waren al voorbereid.

Daar gaan we dan.

Het hoge woord is er uit. De toon is gezet. Het begint in Spanje.

Dit bericht komt uit de grootste kranten van Spanje.

In het geval dat in Spanje een crisistoestand wordt uitgeroepen (situatie van belang voor de nationale veiligheid is de naam die door de wet wordt gegeven), kunnen de autoriteiten ook overgaan tot tijdelijke inbeslagname van alle soorten eigendommen, het voorlopige ingebruikname wanneer men dat noodzakelijk acht of de overheid kan allerlei activiteiten opschorten.

Het zoethoudertje dat geen enkele wond heelt: Degenen die financiële schade lijden door de inbeslagname van hun eigendom of de onderbreking van hun activiteit, hebben recht op schadevergoeding. In de eerste ontwerpen sluit de wet de betaling van een vergoeding uit aan degenen die verplicht zijn hun eigendommen af te staan.

Het ironische van deze wetgeving is dat men het een gedwongen “persoonlijke lening” noemt. Je doet het voor een ander, zeg maar. U dient mee te werken aan het bestrijden van “de crisis”, volgens de nationale veiligheidswet door te lenen. Immigratie wordt niet ingeperkt. Andere lasten worden niet aangepakt. Nee, U bent het probleem en U plukken ze kaal. Niet om het land te helpen maar om u zwak te maken. Té zwak om ook nog maar van enige betekenis te zijn.

Wie zijn als eerste de pineut? De “onnodige eters”. Oftewel, de ouderen. Zouden ze daarom ouderen vacciner…? Nee, dat is (nog) speculeren. Maar uit alles blijkt dat ouderen niets meer betekenen voor de overheid. Hun bezittingen wel. Maar deze wet geldt in principe voor alle meerderjarigen.

Elke meerderjarige persoon is verplicht de door de bevoegde autoriteiten vereiste “persoonlijke lening” uit te voeren, volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, wanneer in Spanje een crisistoestand wordt uitgeroepen. In dit geval moeten alle burgers zonder uitzondering de bevelen en instructies van de autoriteiten opvolgen.

Pedro Sánchez

 

De drogreden:

Het belangrijkste is echter dat het maatregelen bevat om herhaling van tekorten aan producten en goederen te voorkomen die cruciaal zijn om een ​​crisis het hoofd te bieden, zoals het ontbreken van maskers, beademingsapparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen die optraden toen besmettingen zich massaal begonnen te verspreiden .

Dit is vastgesteld door de hervorming van de nationale veiligheidswet die door de regering is voorbereid. (bron)

Dit besluit is zogenaamd genomen door “de lessen die zijn geleerd tijdens bijna anderhalf jaar gezondheidscrisis (die nergens terug te vinden is in de cijfers).”

Maar dat is nog niet alles.

Ook bedrijven moeten bezit inleveren

De plicht geldt niet alleen voor alle burgers, maar ook voor bedrijven en rechtspersonen om samen te werken met de autoriteiten om de crisis te boven te komen, door middel van een voorziening van persoonlijke of materiële aard. De tekst is gebaseerd op artikel 30 van de Grondwet, volgens welke “Spanjaarden de plicht en het recht hebben om Spanje te verdedigen.”

Wij zien het verdedigen van een land iets anders. En men koerst op deze manier rechtstreeks af op die “andere oplossing”. Althans, dat is te hopen, anders is de mensheid inderdaad te zwak gebleken.

Dit nieuws heeft veel kwaad bloed gezet in Spanje. Eindelijk, zou je zeggen. Maar nogal laat. Té laat wellicht als men niet letterlijk opstaat.

Hier wordt door de “complotdenkers” al vanaf het begin, en daarvoor, gewaarschuwd. Met één verschil: Zij die die complotdenkers toen uitlachten zijn nu furieus.

Men heeft misbruik gemaakt van de onwetendheid over “griepachtige” ziektes.

Mensen zeggen vaak: een onschuldig griepje, dat terwijl de griep miljoenen mensen het leven kost jaarlijks. Maar door dat niet in kaart te brengen via de media (het zou te belachelijk voor woorden zijn als ze dat wel deden) leven we met dat feit. Eens is het over, het leven. De griepdoden zijn gemiddeld oud en hebben achterliggende aandoeningen.

Met Corona, of het nou bestaat of niet, is exact dat wat men nooit had mogen doen, wel gebeurt. Namelijk het dagelijks bijhouden, en publique, van de coronadoden.

Ziet men eenmaal het grote plaatje dan ziet men dat er niets aan de hand is. Maar doordat alle overheden hun bevolking angst hebben aangejaagd door met de dood te dreigen, verliezen heel veel mensen (meer dan verwacht) hun rationeel denken.

 

Maar al hebben de complotdenkers het goed voorspeld, de volgende voorspellingen die ze doen worden wel weer ouderwets weggehoond. Zoals de gevaren, maar vooral de bedoelingen, van de vaccinaties (lees: gentherapie). Dit staat direct in verbinding met deze maatregelen.

Maar mensen willen niet leren wat gentherapie is en wat het met de mens zal gaan doen. Dit terwijl mensen als Klaus Schwab er geen enkel geheim van maken.

Hoe gaan ze dit in uitvoeren?

Hiertoe zal de Nationale Veiligheidsraad een catalogus opstellen en bijwerken van menselijke en materiële middelen, publiek of privaat eigendom, die nuttig kunnen zijn in geval van een crisis. 

De catalogus zal worden goedgekeurd door de Raad van Ministers en zal de bijdragen bevatten van autonome gemeenschappen en lokale entiteiten.

Plannen voor de voorbereiding en plaatsing van de middelen die in de catalogus zijn opgenomen, zullen worden goedgekeurd en er zullen maatregelen worden getroffen om hun beschikbaarheid te verifiëren, zij het zonder echte inzet van middelen.

Tijdens de pandemie heeft de regering niet haar toevlucht genomen tot de verklaring van “situatie van belang voor de nationale veiligheid”, maar tot de alarmtoestand, geregeld door een wet uit 1981. Nu begrijpen we waarom onze eigen criminelen zoals hugo de jonge er alles aan zullen en moeten doen dat Corona in Nederland een A-ziekte wordt.

Het één is tijdelijk. Het ander is permanent.

De kranten, die duidelijker dan ooit het uithangbord van de overheid zijn, komen volledig kritiekloos met dit nieuws. Hieronder leest u waarom.

Verplichtingen van de media

De media wordt al jaren ingedekt door de overheid zolang zij maar de mensen informeren (lees opdringen) zoals de overheid dat wil. Af en toe een kritiekartikeltje, ergens in een hoekje, om de boel zoet te houden dat kon nog.

Het nieuwe ontwerp in Spanje omvat onder meer de verplichting van de media om samen te werken met de bevoegde autoriteiten bij de verspreiding van informatie van preventieve of operationele aard.

Worden we wakker en trekken we eindelijk samen ten strijde?

Hadden de overheden, de WHO en al het andere gespuis normaal gehandeld op basis van gezond verstand, rationaliteit en transparantie dan was er nooit een crisis geweest. Dat weten we. 

Maar we weten ook dat deze crisis er móest komen. Het wordt tijd dat IEDEREEN eindelijk eens gaat beseffen dat Corona niet het probleem is en ook nooit is geweest. De oplossing was heel simpel: Zorgen dat er genoeg plek is in de ziekenhuizen in plaats van IC-bedden bezuinigen. Dit is even heel kort gezegd, maar u begrijpt het punt.

Een andere oplossing zijn de goedkope ongevaarlijke medicijnen die zijn aangeboden maar in de wind zijn geslagen door alle overheden. Reden? Het doel was en is gentherapie. Het uiteindelijke doel is volledige controle over de mensheid. Als u wilt weten hoe dat werkt en wilt weten waar wij naartoe gaan: Lees wat het Sociale Kredietsysteem in China inhoudt. (bron)

U wordt een soort lemming, een produkt met een nummer boven uw hoofd. Hoe lager dat getal is hoe slechter u het krijgt. U heeft minder rechten dan iemand met een hoger cijfer boven zijn of haar hoofd.

Maar belangrijker: De kloof tussen de machtshebbers en de hele bevolking wordt groter en u bent niets meer dan een nummer. Hoe hoog uw “nummer” ook is. U wordt volledig gecontroleerd.

Nogmaals verwijzen wij door naar het Sociale Kredietsysteem in China. (bron) En de Wikipedia is nog mild.

Wat hebben wij als Nederland een geld gestuurd naar landen en Spanje. Als u doorredeneert, snapt u dan nu waarom?

Dus miljonairs, ondernemers en mensen die denken van deze crisis te profiteren. WORD WAKKER! Besteed uw geld goed, VECHT tegen dit onrecht en help de juiste strijders. Want ook u raakt alles kwijt. U bent een zandkorrel voor de mensen achter de schermen.

 

En dit alles voor een “virus” met een sterftecijfer van 0.15% wereldwijd. De vervanger van de griep.

Er ís geen crisis.

Begreep ieder mens dit simpele feit maar. We hebben dezelfde vijand en alleen samen kunnen wij die stoppen. In een klein land als Nederland is er nog hoop. We hebben wel vaker bijzondere dingen gedaan in de geschiedenis. Maar dan moet men wel wakker worden en ballen tonen.

Is er dan alleen maar slecht nieuws?

Nee, er worden nu daadwerkelijk figuren voor het gerecht gesleept om verantwoording af te leggen. Daar gaat het volgende artikel van vandaag over.

Bron:
https://elpais.com/espana/2021-07-03/todos-los-mayores-de-edad-podran-ser-movilizados-en-caso-de-crisis


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x