NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

SCHOKKEND! Interview uit 2014 over corona en vaccins

Dit interview met Anthony Patch werd afgenomen in 2014.

Geverifieerd, en deze video komt inderdaad uit die tijd.
http://conspiracyrevelation.com/2015/09/17/iii-strand-dnainterview-anthony-patch/

Wij brengen dit niet als “De Waarheid”, maar luister goed naar wat hier gezegd werd over de media, corona en vaccins in 2014.

Een aantal uitspraken in dit interview lijken wel heel goed te verklaren met wat er op dit moment gaande is in deze wereld.

Excuses voor de slechte geluidskwaliteit en de irritante muziek. We konden geen betere kwaliteit vinden.

Anthony Patch publiceert vooral over:

  • Quantum Computing
  • Artificial Intelligence
  • Crypto´s
  • Quantum Mechanics
  • DNA/RNA modificaties

Anthony Patch, in zijn eigen woorden:

“Ik ben uw onderzoeker en verslaggever. Ik hoop kritisch denken te inspireren. Denken dat duidelijk, rationeel, ruimdenkend en op basis van bewijs is. Hier houden we ons bezig met de mentale processen van het actief en vakkundig conceptualiseren, toepassen, analyseren, synthetiseren en evalueren van informatie om tot antwoorden of conclusies te komen.”

Hieronder de e-Books van Anthony. De Hardcover van Revising Reality is nieuw over enkele weken te verkrijgen of direct 2e hands. 

3 2 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Piet

Ik maak me erger zorgen over verplicht vaccineren. Ik ga het niet doen never ik ben nog nooit gevaceneert.ik spreek namens mensen zonder vac zien wij dingen anders dan anderen pas op met die troep

Bart

Aan de ene kant is er een mensen-recht, dat jij zelf beschikt over je eigen lichaam. Dat blijft nog wel even zo, tenzij de VN de spelregels aanpast. Door dit recht kun je een vaccin weigeren.
Aan de andere kant zorgen ze er voor dat je wordt uitgesloten van een groot aantal zaken (denk aan reizen, concert bezoeken, financiële transacties) wanneer je geen vaccinatie bewijs in je (aankomende) digitale medisch paspoort hebt staan.
Zo wordt je links-om toch gedwongen mee te doen.

vrij mens

Dank je wel Danny, voor het zoveelste uitstekende en bewustmakende artikel bij CSTV. Had het interview eerder gezien zonder ondertiteling maar kon het door de ultra-irritante muziek nauwelijks verstaan. Heel mooi dat het nu is vertaald. Ik geloof elk woord van wat er gezegd wordt want het sluit naadloos aan bij de rest van de documentatie die op internet is te vinden. We moeten hier en masse (geweldloos & vredelievend) tegen opstaan. Iedereen wakker maken is het eerste devies. Iedereen kan daar in zijn eigen omgeving een steentje aan bijdragen. Ik vind CSTV een fantastisch initiatief. Wat ik soms jammer… Lees verder »

vrij mens

Dank Danny voor je sympathieke & begripvolle reactie! Dat externe bevolkingsgroepen een land binnen worden gebracht juist om te verhinderen dat de oorspronkelijke bevolking een eenheid gaat vormen tegen hun heersers, is al zo oud als de weg naar Rome. In plaats daarvan gaat men stoken en deze groepen tegen elkaar opzetten: verdeel & heers. Met name de mainstream media (MSM) hebben daar een handje van. Zo waren volgens de MSM rond WOII eerst de joden de slechteriken, daarna de Ned. Indiërs, daarna de Surinamers, toen de Antillianen, toen de Turken en Marokkanen, vervolgens de Polen en ga zo maar… Lees verder »

Rien

idd irritant muziekje, interressant interview, stemt tot nadenken, echter een opmerking moet me van het hart, wie o wie heeft dit vertaald? Silicon is NIET siliconen maar silicium een grondstof voor halfgeleiders!!! Dit blijft maar als zodanig “vertaald” worden, onbegrijpelijk

Knalkopje1

Ik heb hier geen verder commentaar op, want ik geloof niet in de 5G samenzwering, chemtrails en voor de verandering hou ik heel veel afstand tot de antivaccinatiebeweging. De laatste is ook heel bedreven in bangmakerij. Ik heb er veel over gelezen en bezocht zowel pro – als antivaccine-websites.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x