NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Scherpe Zondagsmis: Is dit Coronavirus een teken van het einde van de wereld?

Wij willen deze speech nogmaals onder de aandacht brengen. Veel mensen die ons kanaal toen nog niet kenden, zullen dit niet hebben meegekregen en de laatste maanden groeien we enorm.

Religieus of niet, deze speech heeft ontzettend veel indruk gemaakt op ons en vele anderen. Het onderzoek onder de video zou ook zoveel mogelijk gedeeld moeten worden. Het legt heel veel bloot.

HISTORISCHE ZONDAGSMIS DANNY JONES

Op zondag 19 april, 2020, gaf eerwaarde pastor Danny Jones van de Northlake Baptistenkerk in Georgia, V.S., een scherpe zondagsmis m.b.t. de wereldwijde coronapandemie.

Zelfs als u niet religieus bent, is het zeker de moeite waard om deze mis te bekijken, waar de pastor een strakke coronacrisis tijdslijn uiteenzet en belangrijke betrokken partijen benoemd, en de desastreuze gevolgen voor de economie, vrijheden en grondrechten.

Hij bespreekt ook een aantal passages uit het Nieuwe Testament en de voorspellingen in de Bijbel die hij met de huidige tijd vergelijkt.

Als u geen behoefte heeft aan het religieuze gedeelte en alleen het coronagedeelte wilt volgen, kunt u de video bekijken van ongeveer 9 tot 35 minuten.

Het coronacrisis gedeelte van de mis heeft aardig wat raakvlakken met een recent CSTV-artikel:

Uitgebreide studie coronapandemie, strategieën en geldstromen (ruim 450 bronnen) DEEL! Dit is voor IEDEREEN!

U kunt meer dan 40 aanvullende bronnen, die voornamelijk het coronagedeelte van de mis ondersteunen, vanaf hier bekijken en downloaden.

De originele volle mis kunt u hier volgen:
https://www.youtube.com/watch?v=0NROvEMNqx8

En de originele verkorte versie van de mis kunt u hier vinden:
https://www.youtube.com/watch?v=zOSl1gxOCW0

4.4 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz Pint

Nooit gedacht dat ik nog eens naar een pastooor zou luisteren na alle debacles in dat geloofsinstituut…. doe ik trouwens al 50 jaar niet meer… Maaaarrrrr….. naast de gebruikelijke Bijbelse hypnose rituelen voor de beminde geloovichen… sprak de goede man ware woorden, niet mis te verstaan, dus ben ik bekeerd, tot het ware woord wel te verstaan, geloven doe je in de kerk zegt men en daar moet je het dan ook bij laten. Ik geloof niet in een Bijbelse God, ik geloof in de kracht van een wisselwerkend Universum, zoiets als; wat je zaait zul je oogsten en; wie… Lees verder »

nelly

https:// www. bitchute. com/ video /YDyz9eZKkSQv/

Nelly GriffioenkindvanGod

In Mattheus 24 en 25 staat alles over deze tijd beschreven dat de antichrist komt die de tijd der verdrukking wordt genoemd, Wat we nu ervaren zijn de voorweeën van de komst van de antichrist waarmee de tijd der verdrukking zal beginnen en vinden de eerste opname (de dode en begraven herboren christen worden opgehaald en tijdens de verdrukking zal de 2e opname van de herboren christenen die zich niet hebben laten misleiden plaatsvinden. Er zijn nu al veel valse profeten de vele christenen misleiden, welke niet opgenomen zullen worden tot de dag dat Jezus terugkeert op aarde om het… Lees verder »

Alex i

Ugh, Pls! Lets not bring in a fictitious God and a man-made pocketbook called the Bible. We already have enough to deal with. Talk about misleading! Every prophet is a false prophet, lets stick to Common Sense! Instead of fiction!

Nauta

Dear Alex, I think that by sticking to Common Sense brought us here. You are free to not believe in God, but God still believes in you. The bible is indeed not the complete real story. People who where power hungry in those days twisted and left out many essential parts. But the bottom line is that we and everything around us is created by: God / The Almighty / The Creator / Principle / Universal intelligents, or how you want to call it. How can you see that it is: Everything that is natural (Not created by Men) is… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x