NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Schande! Opsporing Verzocht over Viruswaarheid, Nederland in Opstand en FDF

Tijdens het programma Opsporing verzocht komt een brandstichting onder de aandacht.

De presentatrice roept mensen op en zegt:

“Brandstichter kan banden hebben met militante kern van actievoerders van Viruswaarheid, Nederland in Opstand of de Farmers Defence Force”

Schandalig is het enige woord hiervoor. Dit soort uitspraken zijn een schande. Hier worden mensen die opkomen voor hun rechten op een vieze manier zo goed als terroristen neergezet door de fakemedia. Puur gissen en zo maar 3 organisaties opnoemen. Deze organisaties vertegenwoordigen mensen die de feiten kennen, gezond verstand hebben en opkomen voor hun rechten. En die achterbannen worden hier gedemoniseerd.

De fakemedia, de journalisten die geen verkeerd woord spreken over Antifa, BlackLivesMatter. Nooit. Wat een eenzijdige misleiding. Wat wordt Nederland belazerd. Zoveel onrecht tegen goedgelovige mensen. Hun vertrouwen misbruiken.

Beste media en politici: Wij zullen niet vergeten hoe jullie het volk hebben misleid de afgelopen maanden. De afrekening komt. Want zelfs de meest goedgelovige mensen zullen doorkrijgen wat jullie ons hebben aangedaan. We zouden niet graag in jullie schoenen staan.

 

 

 

4.3 23 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

De lieden van opsporing verzocht zijn op een gelijkelijke manier de afgelopen 45 jaar geïndoctrineerd door de pers, de tv, de linkse politiek, de universiteiten, de rechtelijke macht als al die linksige stemmers en volgelingen. Ze zijn niet slecht : het zijn mensen met een beperkte blik en een groot opzuigend vermogen als het gaat om stompzinnig-heden. Ongeveer de doorsnee van de tv kijkende bevolking. Alles wat de Donald Duck overstijgt is boter aan de galg bij deze lieden. Na deze 45 jaar is de waarneming dat ze in een mist van schunnigheid zijn komen te leven onmogelijk geworden.Ongeveer zoals… Lees verder »

ignorant

Framing is het engels-amerikaanse woord hiervoor . De linke linkse jongens zitten hier achter ,gesteund door Bilderbergbilly en zijn doortrapte familie . Alles op NPO onderligt de regeringscontrole , dus je weet gelijk hoe VVD ,CDA , D66 en groen links hier over denken . Volslagen paranoide , een wezenskenmerk van mensen , die buiten de realiteit staan en geleid worden door angst .Alsof linkse actiegroepen ,veelal betaald met ons belastinggeld , niet moorden en brandstichten .Stop alle subsidies ,ook die van het koninklijk huis en leer deze activisten iets te doen voor de poen !

JetsD

Het “buitensluiten” van bepaalde politieke partijen op grond van de meest idiote redenen dan ook, verdient NIET de “schoonheids prijs”. Ik kijk naar documentaires op de buitenlandse zenders.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x