Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Saturnus en Pluto hebben corona veroorzaakt

Verspreid de vrijheid!

‘Het staat in de sterren geschreven’ is een bekend gezegde, maar het is meer dan een gezegde. De situatie waarin we ons op dit moment bevinden, zag astrologe Judith Zeeman al van verre aankomen. Op Radio Gletsjer vertelt ze dat het allemaal de schuld is van Saturnus en Pluto, die elkaar flink aan het uitdagen zijn en dat veroorzaakt chaos op Aarde.

Judith gaf op Radio Gletsjer een spoedcursus Astrologie. Hoe lees je een geboorte-chart? Wat zijn de kenmerken van de planeten in ons zonnestelsel en wat is de connectie met ons chakra-systeem? Wanneer wordt de negende (volgens Judith de elfde) planeet ontdekt en wat heeft dat met bewustzijn te maken? Vele aspecten komen aan bod, waaronder ook corona. De planeet Saturnus, die over structuur gaat, wordt door Pluto als het ware afgebroken en weer opgebouwd.

Judith: ‘Als je aan Pluto denkt, denk je aan een metamorfose die zo transpersoonlijk en transgenerationeel is, dat is voor de geschiedenisboeken. Het duurt een tijd voordat de verandering plaatsvindt, maar het is een totale culturele splitsing. Een totale verandering van zowel onze geloofsovertuigingen als hoe we samenleven. Het is eigenlijk het openen naar het hogere, transpersoonlijke weten.’

Ondanks dat astrologie veel meer gaat over duiding dan over het voorspellen van de toekomst, zag ze op voorhand dat er begin 2020 grote dingen in gang gezet zouden worden. Hoe zoiets zich op Aarde precies gaat manifesteren is altijd een verrassing. Het einde is echter nog niet in zicht: Judith voorziet dat deze chaotische tijden zullen aanhouden tot 2024.

Dat staat in de sterren geschreven.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x