Salvini als held ontvangen in België!

Matteo Salvini bracht een maandag een bezoek aan Antwerpen waar hij was uitgenodigd door de Europese ID-fractie waar ook Vlaams Belang deel van uit maakt.

Na lang zoeken zien we dat geen enkele Nederlandse pers dit heeft overgenomen.

De fractie Identiteit en Democratie verenigt negen rechts-populistische partijen, waaronder de Italiaanse Lega, Vlaams Belang uit België, het Franse Rassemblement National en de Duitse AfD.

De speech van Salvini duurde ruim 20 minuten in de pas gerenoveerde Antwerpse Handelsbeurs.

Tijdens zijn speech feliciteerde Matteo Salvini Vlaams Belang met hun glansrijke overwinning afgelopen verkiezingen. Deze waren op dezelfde dag als de Europese Verkiezingen.

Dit waren de uitslagen voor zowel de landelijke als de Europese verkiezingen afgelopen mei.

 

 

 

 

 

 

 

 

“De linksen zijn de échte racisten!” Zo haalt Salvini uit naar de elite van Europa. “Zij zijn racistisch tegenover de Vlamingen en de Italianen.”

“We werken allang heel goed samen. En als het niet vandaag is dan is het morgen maar Vlaams Belang zal aan de macht komen in Vlaanderen en onze Lega in Italië!”

Ook riep Salvini alle populistische en nationalistische partijen op om te erkennen dat ze gezamenlijk één vijand hebben.

Salvini noemde linkse politici, de mainstream media, de banken en alle leden van de verschillende elites het grootste probleem is van de mensheid.

“Al deze mensen bij elkaar zijn er op uit om van Europa één groot winkelcentrum te maken.” vervolgde Salvini, “Zonder identiteit!”

 “Zodra we weer in de regering komen, roepen we die boten een halt toe. Links zegt altijd dat ze vreedzaam zijn maar ze zijn levensgevaarlijk voor de autochtone bevolking en de échte vluchtelingen. Zij zijn de racisten!”

Dat Salvini weer terug zal keren in de Italiaanse regering is waarschijnlijk alleen maar een kwestie van wanneer. Tijdens de verkiezingen in het linkse bolwerk Umbria boekte Salvini een monsterzege. Daar waar de Italianen het het minst verwachtten.
Salvini verovert links bolwerk

Salvini beëindigde zijn speech met:

“Wij zijn de enigen die van Europa houden”, doelend op alle andere common sense partijen van Europa.

De Italiaanse bevolking is woedend op de nieuwe regering die weer migranten binnenhaalt alsof het warme broodjes zijn. Voor wie nog twijfelt of Salvini nog populair is in Italië:

 

Gerolf Annemans van Vlaams Belang vond het een fantastische avond, ondanks dat de extreem-linkse demonstranten en Antifa er buiten weer een oorlogsgebied van wilden maken.

Annemans: “Ik zal het nooit vergeten in het begin al. Al na vijf minuten keken Geert Wilders en ik elkaar aan. We wisten het meteen. Deze man gaat Europese geschiedenis schrijven.”

 

Dit schrijft de Vlaamse krant HLN over de komst van Salvini:

 

 

 

 

 

Extreem links en Antifa op straat in Antwerpen:

Gelukkig weten wij beter. Dit zijn leiders die écht het beste voorhebben met de Europese burgers en met ons continent Europa!

Zie ook andere video´s van ons kanaal over Matteo Salvini.
Ik geef mijn leven voor jullie en Italië!

en:

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x