Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Rutte maakt Trump belachelijk met andere “wereldleiders”!

Verspreid de vrijheid!

De Nederlandse minister-president Mark Rutte maakt de Amerikaanse president Donald Trump belachelijk tijdens een onderonsje met Britse premier Boris Johnson, Canadese premier Justin Trudeau en Franse president Emmanuel Macron.

In bovenstaande video kunt u zien en horen, dat de globalisten en de excuus-realist samen roddelen over Trump, ook al wordt hij niet bij naam genoemd, het is wel overduidelijk dat dit om de president van Amerika gaat!

De premier van alle Nederlanders maakt een direct gekozen president belachelijk, daarbij moet genoteerd worden dat de heer Rutte niet direct gekozen is, maar in coalitiestructuur is aangesteld. Boris Johnson is nog niet gekozen, behalve door zijn eigen partij, Maar na 12 december is hij vooralsnog NIET direct gekozen, hij moet geluk hebben dat de kiesdistricten in zijn voordeel zijn.

De Canadese premier was zijn meerderheid verloren bij de laatste verkiezingen, waarbij we dus kunnen stellen dat Trudeau NIET wordt gesteund door de meerderheid van de Canadezen.

De enige in dat gesprek die kon spreken van een ÉCHT verkiezingsmandaat is Emmanuel Macron, die direct is gekozen als de Franse president. Daarbij moet wel geconcludeerd worden dat zijn approval rating rond de 30% bungelt, ook bij de Europese verkiezingen werd zijn partij En Marche ingehaald door Rassemblement National van Marine Le Pen!

En als er op dit moment Presidentsverkiezingen zouden zijn in Frankrijk, zou dit uitmonden in president Le Pen, volgens de meest recente opiniepeilingen.

Maar terug naar het fragment:

Die persconferentie van 40 minuten die Johnson en Trudeau aanhalen, was benodigd om dingen duidelijker te maken. EN die had veel korter kunnen duren als de FakeStreamMedia niet de impeachment erbij zouden halen, een onderwerp dat niet ter sprake kwam in het bilaterale gesprek.

Die vragen konden zo nodig gesteld worden wanneer Trump terug zou komen in de VS, of zodra er een ander algemeen persmoment was.

Verder weten we niet precies waar ze het over hadden, want dit was het enige fragment dat werd gepubliceerd.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x