NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Mark Rutte: “Ik ben geen dictator!”

Beste mensen,

Ik ben een man die al rond de millenniumwisseling al, zoals je het noemt, wakker werd.

Met alle hoon en achterklap die je daarbij van de directe omgeving kan ontvangen. Gelukkig meestal van korte duur, daar diegene die jou belachelijk maken zich meestal niet interesseren voor de ‘verborgen’ zaken en meestal maar een korte ‘spanningsboog’ hebben.

Nooit had ik de behoefte om verder (dus buiten mijn directe omgeving om) naar buiten te treden.

Daar heeft Kabinet Rutte III verandering in gebracht.

Jullie alle hebben mij op enig moment een signaal bezorgd waardoor ik het zicht op de baken van licht bleef behouden. Echter, zoals zo velen in deze crisis voelen we ons in gedachten alleen.

In familie, vrienden collega’s. Als er al iemand is die het niet vertrouwt, durft diegene zich niet uit te spreken. Het Kabinet heeft precies het gewenste psychologische effect bereikt.

Maar goed jullie, ons werk, is belangrijker dan ooit.

Hierbij heb ik een clipje samengesteld naar aanleiding van de persconferentie van 6 augustus jl. Daar waarin Rutte herhaaldelijk benadrukte dat hij geen dictator is en dat we in Nederland niet in een dictatuur leven. Er zijn ondertussen zat voorbeelden die aangeven dat het de totaal verkeerde kant op gaat. En dan op woensdagavond 12 augustus verlaat de coalitie gezamenlijk ook nog eens de Kamer om de democratie te frustreren. Hoe zout heb je het gegeten. Hele bedenkelijke regimes uit de vorige eeuw hanteerde ook deze tactiek om quasi democratisch aan de macht te komen of te blijven (NSDAP/Pinochet/Mussolini).

Vandaar dat ik een filmpje (met dank voor de beelden van CSTV) in elkaar heb gezet, die een kleine samenvatting geeft van de afgelopen 5 maanden van de politiek van Rutte III.

Een verwijzing naar de 2e wereldoorlog valt nu niet meer te ontkennen. Dit met als hoop om de laatste diepe slapers nog wakker te krijgen voordat het echt te laat is.

Jullie mogen wat mij betreft het filmpje delen/gebruiken op alle manieren die je goeddunkt.

Groeten Jeroenymus.

Heel graag, Jeroenymus! Bij deze!

 

PS: Deze video is niet alleen naar ons verzonden. Dus het compliment van Jeroenymus is ook bedoelt voor: Jensen, Viruswaanzin, Weltschmerz, NineForNews, BondOverheidszaken, Janet Ossebaard en Sven Hulleman.

Kanaal Jeronymous voor meer video´s:
https://www.youtube.com/channel/UCwEaw691Veo64lWb9-AZGrg

5 10 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nauta

Luister. Het is OORLOG! Het Volk tegen de Tirannie Van Rutte en zijn soldaten. In plaats van wegrennen bij een charge van zijn soldaten direct een tegen aanval inzetten. dat brengt een psychische shock teweeg….. Als ze hun vuurwapen trekken en schieten zal het een complete revolutie uitlokken. Ze willen dat Nederland een voorbeeld functie voor de wereld is (Klimaatbeleid, etc)? Goed idee, dan laten wij de wereld zien dat we het niet meer pikken. De macht terug bij het VOLK!

Knalkopje1

In opdracht van Rutte cs. uiterst gewelddadig fascistisch optreden van de politie – de Ordnungspolizei v.2 – terwijl zijn eigen doorgesnoven hooligans vanuit politiebusjes opereren. Je zit op een bank en dan word je door die dolle wouten met knuppels afgerost. Lang leve Mark Rutte, onze Geliefde Leider, die ons redt van het coronavirus met behulp van zijn heilige 1,5 m regel, vooral ook in de buitenlucht! Letterlijk zei hij in maart: ‘We moeten het nieuwe normaal zoeken in de 1,5 m samenleving’, Dat liet mij al meteen vrezen dat dat permanent moest worden, geen tijdelijke noodmaatregel!

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
ignorant

Hij realiseert zich niet , dat hij zichzelf verraadt , wanneer hij ongevraagd zichzelf niet een dictator noemt . Elke crimineel zal van zichzelf beweren , dat hij geen crimineel is en alleen het goede voorheeft met de ander , maar dat de situatie hem dwong zo te handelen . Ziet U de overeenkomst ? De een-tweetjes met het RIVM , volledig gescript door Rutte cs , waarbij hij dan de bewogen serieuze leider speelt diep gegrepen voor het leed , dat zich voor hem ontvouwt en als wat blijkt dit gewoon een opgeklopt verhaal is , dan met nog… Lees verder »

Jeannette

Satan keer alles om. Rechts wordt links. Leugen wordt waarheid. Satan is meester in het creëren van een valse perceptie.

Jeannette

Keert … kon niet anders corrigere. Sorry

Jeannette

shitshit..haasthaast..corrigeren

wilboo

een leugenaar als rutte hebben we nog nooit gehad en er zal een eind moeten komen aan zijn schrikbewind dat hij en zijn trawanten is bezig uit te voeren. Vooral de (verplichte) vaccinatie tegen covid 19 is zeer gevaarlijk en dus zorgelijk. het merendeel van de bevolking ziet dat jammer genoeg niet en aan onze zg volksvertegenwoordigers heb je ook niets (op een enkeling na). lezen die slapers niet wat er gaande is of alleen maar rivm en who verslagen, onbegrijpelijk. Het probleem is dat we hier en op andere sites te weinig mensen bereiken, het klootjesvolk kijkt naar de… Lees verder »

Jeannette

Ik hoorde zojuist dat wellicht voor het grote (slapende) publiek na deze awakening wellicht maar zo’n 20% echt openbaar gemaakt wordt. Het is dan aan ons het langzaam in te laten druppelen. De shock zou anders voor velen te groot kunnen zijn. Dat is eigenlijk wat we hier binnen onze eigen cirkel nu ook al doen. Meestal merken we al snel dat ze zich of ervan af wenden en het niet kunnen geloven. Ik wacht dan zelf altijd tot er weer iemand met vragen komt. Meer kunnen we niet doen. Dit alles is het effect van de lage frequentie waarin… Lees verder »

Jan Janssen

Rutte : de aarts-leugenaar, de politieke oplichter.
Het enige, dat hij doet, is :

  • totalitaire “EU”-konstrukt opleggen
  • globalistische V.N. Agenda’s 21 en 2030 uitvoeren
Knalkopje1

Een coronarazzia op een snackbar in Rotterdam met veel machtsvertoon. De bar moet twee weken dicht. Zie https://www.youtube.com/watch?v=KORTmp8t8FE

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x