Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Rudy Giuliani over opkomend antisemitisme in de VS en de criminele Biden familie

Verspreid de vrijheid!

Antisemitisme en de criminele Biden-familie

Een interessant gesprek tussen Greg Kelly van Newsmax en Rudy Giuliani.

In 10 minuten wordt er gesproken over het opkomende antisemitisme in Amerika wat een groot probleem aan het worden is, hoe je er ook in staat.

Rudy Giuliani

Het gaat over Hunter Biden en de criminele Biden-familie. Ook wordt er gesproken over de heksenjacht op Giuliani zelf en komt hij terug op de verdediging van Donald Trump die wordt beschuldigd van zaken die hij nooit heeft gedaan.

ZHet gesprek tussen Greg Kelly en Rudy Giuliani:

video

 

Anti-semitisme en racisme?

Het is in essentie hetzelfde. Ik heb er helemaal niets mee.

Maar schrijf over Joden, of beter gezegd: benoem het woord Jood een keer te veel, en je krijgt 50% van de lezers achter je aan.. Misschien niet hier bij CSTV maar elders wel.

Dat taboe om niet te spreken over Joden heb ik nooit begrepen. Wel hoe het taboe is ontstaan maar niet dat mensen zich daarin mee laten slepen. Het is iets anders wanneer je in artikelen specifiek bij bepaalde mensen vermeldt dat ze Joods zijn, terwijl dat geen toegevoegde waarde heeft om het te vermelden en het doet om alle Joden in een slecht daglicht te zetten. Maar het niet mogen benoemen vind ik kolder.

Kleur, afkomst, geloof, ras. Ik heb er helemaal niets mee. Maar ook niet met zieleknijpers die zich altijd maar beledigd voelen en in de slachtofferrol kruipen.

Dikke mensen, dunne mensen, mensen met een handicap, zwarte mensen (vooral voorheen), omgebouwde mensen, homo´s… Ja, je wordt nagekeken en er worden grappen over je gemaakt. Daar moet je maar tegen kunnen. Iedereen heeft wel wat en ik wordt ook anders bekeken omdat ik tussen ander soort mensen woon. Dat is normaal.

Maak lekker grapjes met en over elkaar. En als je je écht gediscrimineerd voelt krijg je, volgens mij, in een land als Nederland genoeg steun van hele lieve mensen. En dat zijn NIET de mensen van Black Lives Matter maar vaak de gewone burger.

En dan stap je naar de rechter. Niets is erger om aangevallen te worden puur om je huidskleur of je ras.

Ik zal niet ontkennen dat er geen racisme in Nederland is en dat een Marokkaanse naam op een CV bij sommige bedrijven direct een no-go is. Dat is niet goed. Daar moet tegen opgetreden worden. Maar die massa-immigratie, die nergens op slaat, versterkt dit wel.

Hebben we een probleem met Marokkanen in Nederland? Ja, dat hebben we. De cijfers liegen niet. Vele Marokkanen zullen dat ook beamen. Waarom dat zo is daar zal een ander artikel nog wel eens over gaan.

Ik kijk naar de persoon zelf. Qua massa-immigratie bekijk ik wél het grote plaatje en dan moet je, naar mijn mening, wel onderscheid maken omdat duidelijk uit de cijfers uit te lezen is dat bepaalde groepen voor veel problemen zorgen. Net zoals Nederlanders voor veel onrust zorgen in Benidorm. Er zitten wat een criminelen daar die het verstieren. En dan heb ik het niet over de toeristen maar criminelen. Weg met dat volk. Opzouten met die Nederlanders daar.

Immigratie

Wanneer het over massa-immigratie gaat en het is een feit dat mensen die binnenkomen uit Islamitische landen voor heel veel onrust zorgen en veel schade aanrichten en mensenlevens kosten, dan spreek ik die groep er wel op aan en moet je daar mee stoppen. Het is aantoonbaar dat de samenleving gevaarlijker wordt als we doorgaan met deze ongecontroleerde immigratie. Deze video is daar een goed voorbeeld van.

Dr. Curio van de AfD tegen Angela Merkel. Opvallend fragment:

video

U kunt de video´s downloaden als u via PC bent ingelogd.

Hier ben ik het eens met Dr. Curio.

Maar ik ben wel pro-immigratie in zekere zin. Alleen zou ik wel de Nederlandse cultuur leidend willen houden. Welk land niet?

Immigranten die het echt nodig hebben verdienen kwalitatieve hulp. Zo humaan mogelijk. Geen onveilige AZC´s vol met gespuis dat absoluut onnodig deze kant is opgekomen.

Juist die oprechte mensen die hulp komen zoeken zijn de pineut door de levensgevaarlijke instroom van mensen die hier hun geluk komen zoeken op een manier die wij hier niet gewend zijn en ook niet willen omdat ze veel kapot maken. De goeden worden er op aangekeken en de moslims in Nederland die lekker meedraaien en misschien ook wel CSTV lezen komen zo in een slecht daglicht te staan.

Mijn hoop is dat, als deze hysterie goed afloopt, de mensen zich eens echt gaan verenigen. Noem me een dromer. Ik ben er positief over. Wat is er nou mooier dan een demonstratie te zien met mensen samen die elkaar een jaar geleden nog in de haren vlogen en nu samen optrekken om tegen dit systeem te vechten?

Maar we wijken af. Ik liet mijn gedachten even gaan.

Dat gebeurt wel vaker en toch druk ik op die publiceer-knop.

Hier nog wat korte fragmenten van Rudy Giuliani tijdens de zittingen over de onweerlegbare mega verkiezingsfraude afgelopen november 2020.

video
video
video
video

Ik heb 30 uur beeldmateriaal gezien. Mij krijg je niet meer van het standpunt af dat deze verkiezingen gestolen zijn. En dat is niet gebaseerd op de beelden van Giuliani maar van de getuigen. En ik denk dat de fraude alsnog bewezen gaat worden.

Chris Collard stuurde mij al interessante video´s hierover. Alleen moeten we nog wat extra bronnen vinden om hier over te kunnen schrijven.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture