Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

RTL4 verspreidt nepnieuws over India

Schaamteloos

Framing, foto´s verwisselen of zomaar onzin opschrijven, het maken de media niets meer uit. We hebben het allemaal al gezien.

Hier probeert RTL4 u wijs te maken dat mensen in India zichzelf insmeren met poep om zo van corona af te komen of zich er tegen kunnen beschermen. Ze spinnen van een jaarlijks terugkerende traditie, het laatste festival was al maanden geleden als in november, even een zielig coronaverhaal.

Waar zijn we mee bezig, jongens?

Anderen media gebruiken dezelfde video´s uit Gummatapura, maar dan weer als doel om mensen daar een schuldgevoel mee aan te praten. De mensen in dit dorpje blijk baar geen eens een flauw benul van corona.

Maar RTL4 wil u bang maken!

En de manier waarop is weerzinwekkend.

Waarom? Omdat RTL4 een criminele bende is die zich tegen het volk keert. De nedia heeft zo verschrikkelijk veel bloed aan hun handen. Eerst al de crematies die werden getoond en nu  vandaag trakteert RTL4 u op deze leugen. De kop al…

Artsen India waarschuwen: ‘Koeienpoep helpt niet tegen corona’

“Hoe heilig een koe ook is, de uitwerpselen van het dier helpen niet tegen corona. Die waarschuwing doen artsen in India nu een kleine groep in het westen van het land wekelijks naar dit ‘middel’ grijpt in de hoop zo een besmetting te voorkomen.”

Kinderlijk gewoon.

Een video erbij hoe mensen elkaar insmeren met poep en een uiterst betrouwbaar persoon die verslag doet als, of namens, “artsen die zeggen dat dit niet helpt tegen corona”.  Hup. Een item.  Wat is dit? Waar zitten we naar te kijken? Welke imbeciel legt de link tussen corona en dit schouwspel? En wat hebben wij hier aan?

Excuus, maar hoe kunnen we dit serieus nemen? Die mensen doen dit lachend ieder jaar. Iets waar ze naar uit kijken en RTL denkt dat we kleine kinderen zijn.

Deze beelden uit november laten nou niet echt mensen zien die zich aan de coronamaatregelen houden of aan social distancing doen, Dat dorp  is geenszins te vergelijken met ons leven. RTL komt met puur verzonnen nieuws.

Het zijn leugens.

Gorehabba

Gorehabba-festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat we zien zijn beelden van het Gorehabba festival. Dit festival wordt een dag na Diwali ‘s Balipadyami gevierd in het kleine dorpje Gummatapura. (bron)

In deze video uit 2019 wordt uitgelegd dat zij geloven dat het ten goede komt van de gezondheid van de inwoners en sommigen geloven dat alles van een koe heilig is.

Tijdens dit festival (of ritueel) wordt er koeienmest naar elkaar toegegooid. Het is wat de dorpelingen van Gummatapura, een gehucht op de grens van Karnataka-Tamil Nadu, de afgelopen ruim honderd jaar hebben gedaan en deze mensen doen dit echt niet om “corona te bestrijden”. (bron)

Corowat?

De locals denken dat hun God, Beereshwara Swamy, is geboren in de uitwerpselen van een koe.

Dit ritueel komt jaarlijks terug.

Vanaf de vroege ochtend beginnen mannen, vrouwen en kinderen koeienmest uit het hele dorp te verzamelen en te dumpen op een daarvoor bestemde plaats, achter de Beerappa-tempel.

Later gaan halfnaakte kinderen het hele dorp door om olie en boter te halen voor het aanbieden van pooja in de tempel.

 

Nadat de benodigde olie en boter zijn verzameld, bieden ze pooja aan in de Karappa-tempel die ongeveer een kilometer verwijderd is van de Beerappa-tempel.

Als de pooja klaar is, komen de dorpelingen terug in een processie. Op de terugweg wordt één persoon aangeduid als een Chadikora (sluipschutter). Hij wordt dan gefixeerd met een snor en baard van gras, gezeten op een ezel en in een processie naar de tempel gebracht. (bron) (bron)

Hieronder zie je het laatste festival dat werd gehouden in derde week van november 2020. Deze video is van 18 november.

Van bovenstaande maakt RTL4 dus dit:

Artsen India waarschuwen: ‘Koeienpoep helpt niet tegen corona’

Misschien moeten de dames en heren van RTL zich eens goed insmeren met hun eigen poep en plas. Dan ruiken ze naar hun naam. Riooljournalisten.

LEES OOK:

Corona, fakenews, fakenews, fakenews van de media

Deze zenders zijn allemaal hetzelfde.

De  CNN wordt hier keihard betrapt na leugen op leugen.
https://commonsensetv.nl/angst-stimuleert-echt-de-kijkcijfers/

Kijk ook hoe CNN politieke invloed heeft en volledig corrupt is. Gepakt met de camera.

Hun missie was angst verkopen en Donald Trump moest van het toneel.

Niet de mensen informeren maar proberen het denken van de mens te beïnvloeden.

CNN Geeft op verborgen camera toe tot het bewust maken van Propaganda.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x