Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Rotterdam en Huig Plug

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

“Ik weet niet meer waar ik moet beginnen.”

Die woorden sprak Jeroen Pols kortgeleden.

En ik begrijp zijn woorden nu beter dan ooit tevoren. Er is zo veel aan de hand dat allemaal niet klopt, niet juist is, niet volgens de wet is, er is zoveel onrecht! Waar kunnen we beginnen??…..

Er is gewoon geen beginnen meer aan.

Althans, niet meer op een beschaafde en wettelijk onderbouwde wijze. Alleen met heel veel geweld is hier nog uit te komen. De zelfverklaarde machthebbers, dictators, zijn een oorlog tegen ons, goedwillende burgers, begonnen. Als we niet vechten dan slopen ze ons hele bestaan. Onze samenleving, een samenleving met gebreken, maar ook met alle goede dingen die we opgebouwd hebben. Van hun mag alles kapot!

Wat moeten wij doen?

Waar moeten we nu over gaan berichten op CSTV? We zijn maar met een paar vrijwilligers bezig om echt nieuws te verzamelen. Nieuws dat u door de staatspropaganda kanalen onthouden wordt.

De hele wereld staat in brand! Maar okay, we blijven ons best doen!

Rotterdam:

Geen woorden maar daden. Rotterdammers, jullie zijn helden! Eindelijk echt verzet. Ik ben blij maar ook triest. We wisten al dat de knokploegen van de dictatuur tot veel geweld in staat zijn, maar door met scherp te schieten op de mensen is een hele grote grens overschreden. De Hollandse Beer mag nu volledig los. Het ontbreekt nog een beetje aan goede organisatie. Voorbereiding om die kutbusjes van hun tegen te houden, voldoende brandstof voor als er toch eentje doorkomt. Er is met eenvoudige middelen en wat organisatie heel veel te doen om deze oorlog toch te kunnen winnen. Zij hebben meer middelen, maar wij meer macht door onze aantallen. En overschat ze niet. In wezen zijn die hufters met hun kogelvrije vesten en hun helmen gewoon vieze vuile lafaards die hun misdaden alleen maar kunnen uitvoeren omdat ze zich gesterkt voelen door de groep die ze omringt en een dictator die ze vanuit zijn kantoortje ‘beschermd’. Een klein beetje meer georganiseerd verzet en ze zijn nergens meer. En dan op naar Den Haag om de echte schuldigen op te zoeken!

Ik heb vorig jaar de stijd meegemaakt in Peru waar de politie met scherp begon te schieten en een paar mensen heeft vermoord. Toen was het hek van de dam en was het binnen 2 dagen gebeurd met de dictators. 2 jaar geleden had ik mij nooit kunnen voorstellen dat Nederland in een terroristische dictatuur zou veranderen. 1 jaar geleden had ik mij nooit kunnen voorstellen dat de staatsknokploegen van Australië met rubber kogels en die van Peru met echte, op protesterende burgers zou gaan schieten. Een week geleden had ik mij nog niet kunnen voorstellen dat de Nederlandse staatsknokploegen met scherp op óns zou gaan schieten.

Ik heb al vaker geschreven dat het oorlog is. Maar nu is het voor iedereen duidelijk. Dit dictatoriale bewind moet worden gestopt. Niet opgeven nu. Volle bak ertegenaan. En niet alleen in Rotterdam, overal. Kom op heel Nederland! Maak ze gek! Maak ze ..

Huig Plug

Van verschillende kanten krijgen we het verzoek om aandacht te besteden aan Huig Plug.

Huig Plug strijdt voor een heel andere zaak. Ik weet van deze materie vrijwel helemaal niets af maar ik kan wel waarnemen dat Huig Plug een gedreven en goed geïnformeerd persoon is die zich met hart en ziel inzet voor de bestrijding van onrecht. De zaken waar hij voor strijdt zijn zelfs tot ‘gruwelijk onrecht’ te bestempelen en de manier waarop grapperklaus zich in allerlei bochten wringt om dit allemaal in de doofpot te houden geeft genoeg te denken.

Ik kwam op de site van Ella Ster een interessante en goed onderbouwde weergave tegen van het werk van Huig en van zijn arrestatie. Klaarblijkelijk zit hij nog steeds vast op bevel van grapperklaus, één van onze dictatorale oppernazi’s.

Ik plaats hier de link naar Ella Ster ingeval u hier meer over wilt weten. Ik zou het zelf niet beter kunnen!:

https://www.ellaster.nl/2021/11/20/huig-plug-in-hongerstaking-ondanks-hartklachten-niet-naar-gevangenisziekenhuis/

 

Ik heb geen woorden meer. Ik ben blij dat er nu echt verzet tegen deze dictatuur aan het onstaan is maar tegelijkertijd zo triest voor de slachtoffers die gevallen zijn door de misdadigers in opdracht van de zelfbenoemde dictators.

Hoe is het mogelijk dat we hierin verzeild zijn geraakt????

Ik plaats alleen nog wat illustraties en een tekst die ik vandaag tegenkwam.

 

 

 

 

 

 

video

 

En als je hier naar luistert, dan ga je bijna de consperacy theorieën geloven dat het alweer allemaal in scene is gezet:

 

video

 

(Geweld, de oplossing
Rotterdam 19 november 2021. Ik had diverse life feeds aanstaan op mijn scherm want er was me verteld dat er een oorlog zou komen tussen de autoriteiten en een groep opgetrommelde raddraaiers/criminelen! Alles was gepland tijdens het vreedzaam protest tegen G2 in Rotterdam.
Alles verliep rustig totdat uit enkele straten groepen tuig (men beweert voetbalsupporters) op kwamen duiken. Het leek net of ze uit hun kooien vrijgelaten werden en begonnen alles te vernielen op hun pad. Kort daarna kwamen groepjes politie vanuit dezelfde hoeken vanwaar het tuig kwam. Bijzonder was te zien dat het tuig even de kans kreeg om totale chaos te creëren en kort daarna het zogenaamd gezag ging ingrijpen tegen deze losgeslagen bende die NIETS met het protest te maken had. Ook was vreemd dat er netjes pallets met stenen klaar stonden en diverse losse voorwerpen waar het tuig zich mee mocht uitleven!
Het werd een ware veldslag zoals gepland in opdracht en medeweten van Politie, ME en Burgemeester! Deze justitiële criminele groep (Politie, ME, Defensie en Burgemeester) ging zelfs over tot burgers dood te schieten. Volgens de reeds eerder gegeven informatie, waaruit blijkt dat dit handelen de nieuwe opdracht blijkt te zijn van de autoriteiten. Waar het om ging, was het plan om het protest in Amsterdam af te gelastten wat in eerste instantie leek te lukken maar gelukkig doorzag de organisatie deze vuile strategie!
Door tuig in te zetten via Politie, ME en Defensie, laat men doen voorkomen dat het de burgers zijn die dit geweld uitvoeren! De beelden bewezen dat zowel tuig als Politie, ME samenwerkten en volgens een afgesproken patroon zouden relschoppen. En dat onder het mom “de burger is hun geduld kwijt”. Het is duidelijk dat een harde kern vanuit Politie, ME en Leger die het werkelijke vuile werk doet.
Burgemeesters, Politie, ME en Leger zijn er op uit om een burgeroorlog uit te lokken.
John H Baselmans-Oracle)

 

Kijk en lees vooral ook het bericht van Chris (als u dat nog niet al gedaan heeft), met daarin een video die er niet om liegt:

https://commonsensetv.nl/het-is-begonnen/


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture