CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Robert Jensen duidelijk over Herstel.nl

Robert Jensen over Herstel.nl

Herstel.nl is een nieuw opgezet platform dat op het eerste gezicht lijkt op te komen voor de Nederlanders en stralen uit om ons uit deze absurde situatie te halen.

Robert Jensen heeft een duidelijke mening over herstel.nl:

 

Ben jij het eens met Robert Jensen?

Laden ... Laden ...

Dit is exact de reden waarom ik figuren zoals Maurice de Hond niet kan uitstaan en daar in mei 2020 ook een column over heb geschreven. (bron)

Deze mensen zijn levensgevaarlijk voor diegenen die eindelijk wakker beginnen te worden.

De toekomst waar dit herstel.nl ook aan meewerkt zal zijn dat we in categorieën worden ingedeeld. Een nieuw normaal krijgen. Speciale zones in de bioscoop gescheiden van elkaar door plastic muren zodat de risicomensen niet worden gemengd door de niet-risicomensen. Om maar een voorbeeld te noemen.

Ik sluit me hier helemaal bij aan en ik vind dat Robert Jensen dit ontzettend goed heeft verwoord. NIET DOEN! En waarschuw je half-wakkere medemens. Het is een manier om iets belachelijks en negatiefs positief te maken.

Het is bedoeld om de overheid de hand boven het hoofd te houden. Dat men slechts de overheid kan verwijten dat er “wat fouten” gemaakt zijn.

Nee! Zij zijn het KWAAD! Zij hebben ons land verwoest, onze levens verwoest en ze blijven er moedwillig mee doorgaan. Voor een tribunaal die gasten.

4.8 21 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven