CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

RIVM meldt oude sterfgevallen als NIEUW

Zelfs de meest hardnekkige ontkenners zouden toch eindelijk hun ogen eens moeten openen en hun mening eens wat bij kunnen stellen? Eens wat kritischer gaan denken en handelen in plaats van politiek correct te roeptoeteren? Niet voor een ander. Voor zichzelf. En hun nageslacht vooral.

Hier een artikel uit De Stadskoerier (Nieuws uit de drie gemeentes Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis)

GGD maakt “ADMINISTRATIEVE INHAALSLAG”

Het RIVM meldt sterfgevallen uit AFGELOPEN HALF JAAR als NIEUW

De krant meldt:

“Het RIVM heeft aan de GGD´s in Nederland gevraagd om de overledenen die NIET positief getest zijn op het coronavirus, maar daar naar alle waarschijnlijkheid wel aan zijn overleden , in kaart te brengen.”

Naar alle waarschijnlijkheid? Hoe dat te stellen bij een virus met een mortality rate van 0,2%. (die overigens veel en veel lager ligt, hierover morgen meer.)

Verder meldt de krant dat het RIVM tot TWEE KEER TOE een sterfgeval aan corona in Zwartewaterland heeft gemeld terwijl er NIEMAND aan het virus is overleden.

De fakecijfers moesten worden geopenbaard door het RIVM. Hierdoor ontstond er onrust in de gemeente.

De krant is nog voorzichtig door te stellen dat men niet weet waar de fout precies ligt. Maar na het zoveelste voorbeeld van fraude en zwendel van het RIVM, kunnen we wel invullen waar de “fout” lag. Het RIVM registreerde simpelweg oude sterfgevallen als nieuwe. En dat is geen fout. Die maak je niet. En al helemaal geen 2 keer.

En wanneer je weet dat dit “één van de” berichten is van firma list en bedrog…

“Het RIVM had moeten zeggen dat de gegevens van deze week anders zou zijn, maar dat hebben ze niet gedaan.”, aldus wethouder Knol.

Dat klinkt strijdvaardig van de wethouder maar…opmerkelijk, heel opmerkelijk: “Een overledene die niet getest is maar waar de huisartsen zeggen dat het voor 95% zeker aan corona is geweest, wordt niet als zodanig geregistreerd.” en dan: “Nu er een INHAALSLAG BEGINT wordt er meer duidelijk.”

Hoe staaft een huisarts dat het voor 95% zeker een coronadode is? En hoe zit het met de onderliggende aandoeningen? Dat wordt een “inhaalslag” met natte vingerwerk. En wordt er rekening gehouden met de andere aandoeningen die de patiënten wellicht al hadden? Zoals bij de griep?

Daar gaat het artikel van morgen over. Voor de mortality-rate van Corona wordt een ander model gebruikt dan voor de griep. Of kanker. Of welke doodsoorzaak dan ook. Thierry Baudet en Haga spreken Rutte er terecht op aan maar het moet duidelijker.

Het is één grote misleidende zwendel. Makkelijk aan te tonen, moeilijk er bij de bevolking in te krijgen.

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven