Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Risico van het Covid-19-vaccin: Infecties nemen toe in veertien dagen na prik

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Onderzoek van de Britse regering bevestigt het risico van het Covid-19-vaccin: Infecties nemen toe in veertien dagen na prik

Iedereen die zich zorgen maakt over de veiligheid van Covid-19-vaccins wordt bespot als een ‘anti-vaxer’, maar de echte extremisten zijn degenen die weigeren bewijs te horen dat er iets ernstig mis gaat met deze massale experimentele aantasting van het lichaam. Nu bevestigt een  rapport  van Public Health England dat infecties toenemen gedurende de veertien dagen na vaccinatie.

Toen het vaccinatieprogramma in januari serieus begon, kwamen er verontrustende signalen uit verzorgingshuizen, waar veel van de aanvankelijke doelgroep van 80-plussers woont. In Pemberley House in Basingstoke, Engeland, stierf een derde van de inwoners aan Covid-19. Het  dodental van 24  was ongebruikelijk in een huis dat voorheen vrij was van de ziekte. Soortgelijke berichten kwamen uit Duitsland?

MAAR OOK UIT EIGEN LAND

https://commonsensetv.nl/de-eerste-coronaprik-was-gezet-en-toen-kwam-toch-nog-de-uitbraak-we-zijn-er-erg-ontdaan-over/

De duidelijkste aanwijzingen kwamen uit kleine landen die ernaar streefden hun volledige volwassen bevolking te vaccineren. De Britse enclave Gibraltar werd op 16 januari voorzien van het Pfizer-vaccin en de ouderen werden snel gevaccineerd. Plots had deze kleine staat, met 33 duizend inwoners, de slechtste Covid-19-moraal ter wereld (2761 per miljoen). Van slechts negen doden in december zijn er nu bijna honderd gestorven. De minister van Volksgezondheid ontkende boos de beweringen dat het vaccin mensen doodde, maar gaf uiteindelijk toe dat er  enkele doden  waren gevallen kort na de prik.

Uit de oude doos: 53 doden in Gibraltar in 10 dagen na experimenteel Pfizer vaccin.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben in december grote partijen van het Chinese Sinopharm-vaccin en het Pfizer-product ontvangen. Zoals aangegeven door Amer Sharif, hoofd van het Covid-19 Command & Control Centre in Dubai, streefden de VAE ernaar het eerste land ter wereld te zijn dat 100% vaccinatie van de in aanmerking komende volwassenen zou bereiken. Een toename van het aantal sterfgevallen werd toegeschreven aan mutaties van het virus, maar net als in andere landen steeg het percentage onevenredig in de gevaccineerde leeftijdscategorie. Op 10 februari werd een nieuw dagelijks hoogtepunt van 18 sterfgevallen als gevolg van het coronavirus geregistreerd, en de trend zet zich voort. Er  sterven aanzienlijk meer mensen  dan in de eerste golf van afgelopen voorjaar.

Meer bewijs van iatrogene schade kwam uit Israël, dat op 19 december begon met vaccineren. Zoals gemeld door voormalig New York Times-journalist Alex Berenson, terwijl de sterfte aan Covid-19 onder Israëli’s in januari escaleerde, daalde het in Palestina sterk na een sterke stijging in december. Toch hadden de Palestijnen geen vaccin.

Deze correlatie is meer dan toevallig. Analyse van de gegevens van het Israëlische ministerie van  Volksgezondheid  door Hervé Seligmann van de Aix-Marseilles University geeft aan dat ongeveer 40 keer meer ouderen stierven aan Covid-19 in de drie weken tussen hun eerste en tweede dosis dan onder degenen die niet waren gevaccineerd. Opofferende lammeren? De sterfgevallen in Israël nemen nu af, wat politici en media toeschrijven aan het vaccin, hoewel er een wereldwijde trend is dat het virus minder dodelijk wordt.

Gaan VVD, CDA en D66 voor een volgarmband en vaccinatieplicht?

Het mag niet onverwacht zijn dat Covid-19-vaccins zowel schadelijke als beoogde effecten hebben. Gegevens van Pfizer laten een significante uitputting van lymfocyten zien in de eerste week na vaccinatie. June Raine, hoofd van de Britse geneesmiddelenregulator MHRA, erkende dat er ‘een week of twee’ nodig is om immuniteit op te bouwen na de eerste prik.

De studie van Public Health England, die werd geprezen door gezondheidssecretaris Matt Hancock vanwege de gerapporteerde afname van 80% in ziekenhuisopnames, toonde in feite een toename van 48% in infecties na de eerste dosis Pfizer- en Astra Zeneca-vaccins. De auteurs gaven echter de schuld aan een hoger blootstellingsrisico. Mary Ramsay, hoofd immunisaties bij PHE, verklaarde dat ‘dit bijdraagt ​​aan het groeiende bewijs dat de vaccins werken om infecties te verminderen en levens te redden’. Ze verdoezelde de honderden die stierven na het krijgen van de prik.

Dit is wat er kan gebeuren. Kwetsbare mensen die onbewust Covid-19 hadden of wier immuunsysteem het op afstand hield, bezweken aan de ziekte nadat het vaccin hun immuniteit had verlaagd. Het virus sloeg hard toe, wat leidde tot ernstige symptomen, cytokinestormen en longontsteking. Het is ook mogelijk dat voorheen afschermende personen door alsnog door de vaccinateurs werden besmet.

Dit vereist grondig onderzoek, geen roekeloze ontkenning door degenen die bedoeld zijn om ons te beschermen. Door deze defensiviteit en censuur is het thalidomideschandaal ontstaan. De autoriteiten hebben blijkbaar alles wat we hebben geleerd over ethische waarborgen bij klinische en experimentele behandelingen terzijde geschoven. Misschien is het relevant dat Britse regulerend orgaan van medicijnen zwaar wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Waarom waarschuwen artsen niet? In de medische opleiding wordt er nauwelijks een dag besteed aan het leren over vaccins, en Big Pharma heeft een ongepaste invloed op dit nobele beroep. Nu kritisch denken en afwijkende meningen worden onderdrukt door het Covid-regime, zijn de meeste artsen slechts conformisten. We moeten een beroep doen op de paar dappere medici om door te gaan met hun inspanningen om het dodelijke gevaar van deze hoogst twijfelachtige interventie aan het licht te brengen.

Informeer en bescherm uzelf en uw geliefden

Start van de resultaten sectie:  Personen van> = 80 jaar gevaccineerd met BNT162b2 voorafgaand aan de 4 e  januari, hadden een hogere kans om positief te testen in de eerste 9 dagen na vaccinatie (kansberekening tot 1,48)
Dus een toename van 48% in infecties.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x