CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Riemen vast voor The End Game

Riemen vast voor The End Game

Door S. de Roon

Wat de coronacrisis ons heeft geleerd: de komende jaren gaat The End Game zich afspelen. Binnen enkele maanden of jaren gaat het financiële systeem instorten en zal er een strijd van Goed tegen Kwaad afspelen, Centrale Banken en de Farmaceutische Industrie tegen Het Volk.

Op twee manieren vindt er al sinds eeuwen door de machthebbers een vorm van mind control plaats: de eerste manier is verdeel en heers, de tweede manier is verspreiden van angst.

Een voorbeeld van de verdeel en heers techniek is jarenlang mengen van bevolkingsgroepen, gecombineerd met opzwepen van conflicten rond ras en geloof. Als je de geldstromen volgt, blijkt dat Soros hierop inspeelt door enerzijds immigratie te stimuleren met zijn open border foundation en anderzijds onderlinge haat en conflicten op te roepen door Antifa, Black Life Matters en Kick Out Zwarte Piet te financieren. (1)

Om in te zoomen op een klein voorbeeld hoe dit gebeurt in de media, moet je de uitzending van Veronica Inside bekijken van Johan Derksen met zijn grapje over Akwasi. Er worden meerdere personen tegenover Johan Derksen neergezet in een praatprogramma, die allemaal net doen alsof er sprake was van ernstige racisme. Door een meerderheid dezelfde mening te laten uiten lijkt het dat zij ook de mening van het Nederlandse volk representeren. Dat is in werkelijkheid natuurlijk niet zo. In werkelijkheid vindt 90 % van de mensen woordkunstenaar Akwasi een enorme lul waarover je best een grapje kunt maken. (2)

De tweede manier van mind control is door angst op te roepen voor iets onzichtbaars, zoals terrorisme, klimaatverandering en virussen. Onder de emotie angst is de geest kneedbaar en zijn massaal ernstige privacy-schendende maatregelen in te voeren. Vandaar dat 09-11 in scène is gezet, klimaatverandering wordt opgedrongen en nu dus ook de virusangst wordt aangepraat. Alle drie betreft het risico’s die kleiner zijn dan een dodelijk auto-ongeluk krijgen, maar onder angst en door veel herhaling in de geesten van de bevolking als grote risico’s wordt aangepraat en ingeprent.

09-11 was indrukwekkend, geen terrorisme, maar wel knap opgezet. Er hebben in de geschiedenis wereldwijd 100 wolkenkrabbers in brand gestaan waarvan er slechts 3 ingestort zijn, alle drie in New York. Ook al is het bijna niet voor te stellen hoe dit complexe scenario is uitgevoerd en hoeveel mensen dit geheim moeten houden, dit is nog altijd waarschijnlijker dan een natuurkundig onmogelijk verschijnsel van 3 wolkenkrabbers die op deze wijze instorten door een brand. (3)

De angst voor Global Warming is er jarenlang ingepompt met eindeloze herhaling van emotionele beelden van magere ijsberen, bleek koraal, tornado’s, bosbranden, klimaatvluchtelingen, vallende walrussen, noem maar op. Geen van bovenstaande voorbeelden is gebaseerd op enig wetenschappelijk bewijs, maar dergelijke beelden werken uitstekend bij het oproepen van emotie en daarmee mind control. Iedereen die de moeite heeft genomen om zich in de materie te verdiepen en een beetje kan rekenen, weet dat de klimaatverandering niet alleen zwaar overdreven is maar ook dat je met windmolens en elektrische auto geen noemenswaardige CO2reductie kan bewerkstelligen. (4-5)

De investering in klimaatangst was enorm, deze bestond uit jarenlang financieren en omkopen van IPCC, journalisten en instellen van NGO’s. De winst van de elite zal moeten komen uit de CO2 taks, ingeschat op 90 duizend miljard tot 2030, wat zal moeten worden opgehoest door het volk.

Een voorbeeld dat de klimaatwaanzin meer gepland is dan u denkt is de RES, de Regionale Energie Strategie. Dit soort regio’s zijn moeilijker te grijpen en moeilijk tegen te protesteren of rechtszaken tegen te beginnen. Vandaar dat de energieregio’s niet gewoon gelieerd zijn aan gemeentes of provincies. Het lijkt iets typisch Nederlands, maar dit wordt wereldwijd uitgerold als onderdeel van agenda 2030. (6)

Een ander voorbeeld van een verdienmodel uit angst, zijn de alledaagse vaccins. De farmaceutische industrie maakt vooral winst uit medicijnen die toegediend kunnen worden aan grote groepen. Het maakt hen niet uit of de ziekte daadwerkelijk bestaat of dat de oplossing erger is dan de kwaal. Vaccins zijn vanaf begin 1900 in handen van de Rockefeller Foundation (7). Vaccins worden altijd als veilig aangeprezen door gekochte journalisten, maar onderzoeken die de veiligheid van vaccins kunnen aantonen ontbreken (8). (Voor medici: veel succes met zoeken in jullie pubmed-archief naar placebo vs vaccin onderzoeken) De veiligheid van vaccins wordt tot op heden onderzocht door een vaccin A met een vaccin B te vergelijken. Onderzoeken waarbij vaccins met placebo worden vergeleken, ontbreken. Een recent onderzoek waarbij wel placebo vs vaccin werd vergeleken, werd per acuut verbannen. (9-10)

De verkiezingen in Amerika maakten ook in één klap duidelijk hoe corrupt verkiezingen en de media zijn. Er is meer dan $ 400.000.000 geïnvesteerd door Zuckerberg om de swing states te beïnvloeden en corrumperen. De MSM bleef stil. Het narratief is altijd hetzelfde: Trump bad, Obama en Biden good. Dit terwijl Obama 7 oorlogen is begonnen en Trump nul en Biden gecorrumpeerd wordt door China en Rusland (11) Als wij in Nederland op 17 maart niet handmatig mogen stemmen, zijn wij net als Amerika, de klos en is een communistische dictatuur onvermijdelijk.

Één ding die de coronacrisis van 2020 ons heeft geleerd, is hoe wijdverbreid en georganiseerd de wereldwijde maffia is. Wie nuchter naar de wetenschap kijkt, ziet dat het een niet heel dodelijk virus betreft, de PCR- test onbetrouwbaar is, werkzame behandelingen worden geblokkeerd door Youtube en door de medische bladen en lockdowns averechts werken, maar wel wereldwijd worden toegepast. Daarbij geeft de chronologie van de gebeurtenissen aan, dat er sprake is van een gepland verloop. Denk aan event 201, het Drosten-Koopmans PCR artikel in januari en de financiële link tussen Bill Gates, WHO, John Hopkins, Imperial College en de analogie met de Mexicaanse griep. Voor een nuchter persoon, niet onder invloed van de mind control, is het volkomen evident: het betreft een volledig gepland bedrog.

Het feit is dus dat er een wereldwijde georganiseerde maffia bestaat, die in staat is tot een scam op wereldschaal met eenzelfde parallelle benadering van nagenoeg alle regeringen en alle media wereldwijd. Dit maakt in één klap helder dat wij niet bestuurd worden door onze regeringen, maar door een wereldregering daarboven. Wie dat precies zijn en hoe ze dat doen wordt steeds duidelijker. Als je de geldstromen volgt, komen telkens dezelfde namen boven. (12)

Er komt meer en meer informatie boven hoe macht plaatsvindt, namelijk door afpersing en corruptie. Er wordt op grote schaal gebruik gemaakt van een soort chantage, soms ook wederzijds. Dit gebeurt doordat de elite belastende informatie over elkaar heeft. Epstein was een voorbeeld van een onbeduidende leraar, die miljonair was gemaakt door de elite om de rol van pooier te spelen, waarna hij chantage-filmpjes kon maken. Hetzelfde zie je met de beelden uit de laptop van Hunter Biden of de bizarre rituelen in Bohemian Grove of Skull and Bones. (13) Er gaan hardnekkige geruchten dat een vergelijkbare situatie zich in Nederland voordoet, bijvoorbeeld met Demmink en Wabeke. Dit verklaart ook waarom Demmink betrokken is bij allerlei merkwaardige zaken, zoals de Baybasin zaak. (14) Een ander voorbeeld zijn de woekerpolissen waarbij Wabeke betrokken was.

Naast chantage heb je ook corruptie. Corruptie vindt in Nederland niet meer plaats onder tafel met een zak geld, maar op een meer semi-legale en verdekte wijze. Wij weten bijvoorbeeld dat het meeste ontwikkelingsgeld ergens onderweg aan een strijkstok blijft hangen. Binnen Nederland worden vele miljarden uitgegeven aan klimaatgeld en re-integratie van werkelozen. (15-16) Beiden aantoonbaar weggegooid geld, maar wel een handige pot geld voor ambtenaren om af en toe een flinke graai uit te kunnen doen.

Onze regeringen worden dus aangestuurd door chantage en corruptie. De tweede kamer zit vol met stromannen, acteurs, die aan het begin van de week te horen krijgen over welke onderwerpen ze een toneelspel moeten doen, zoals Zwarte Piet, een ontsnapte TBS-er of een ander onbeduidend probleem. Je zal nooit een discussie zien waar naar elkaar wordt geluisterd, alleen monologen van narcisten. De beloftes voor carrières in de toekomst in de baantjescarrousel is een vorm van corruptie op de lange termijn. Plichtsgetrouwe NSB-ers kunnen zo carrière maken en dit verklaart dat niets-kunnende maar charismatische havo-klantjes als Jesse Klaver en Henk Kamp na een mediacursus toch als minister aangesteld kunnen worden. (17)

Door dit dagelijks gebrachte toneelspel over irrelevante zaken, blijven werkelijk belangrijke zaken buiten ons zicht, zoals het afschaffen van het referendum, het garant staan voor alle banken in heel Europa door Rutte en het instellen van energieregio’s (RES). Door dit gebrek aan transparantie over essentiële zaken en de medewerking van de media, kan het gebeuren dat wij als kikkers in een kokende pan ons massaal laten beroven en naar een dictatuur laten leiden.

De media moeten hier wel aan meewerken en dat doen ze dan ook. De meeste kranten brengen trouw dezelfde niet ter zake doende onderwerpen op de voorpagina als de politiek. Veel journalisten werken aan deze fraude bewust mee, de meer nuttige idioten doen het zelfs onbewust. Voor de journalistiek in Nederland geldt: een journalist die 2 keer niet het voorgeschreven beleid volgt, wordt ontslagen; voor hem 10 anderen. Het maffia-beleid kan eenvoudig voorgeschreven worden, omdat alle media in handen zijn van dezelfde elite. Zo zijn bijvoorbeeld alle kranten in handen van 2 Belgen, die ook nauwe banden hebben met de EU. Gert-Jaap Hoekman van Nu.nl krijgt ook een persoonlijke vermelding, hij is de Himmler van de media die de het meest schaamteloos de waarheid weet te verkrachten met eindeloze staatspropaganda.

Het grootste bedrog ooit is echter het geldsysteem. Amerika is in handen van de FED, Europa in handen van de ECB. De ECB is in de praktijk een samenvoeging van 19 particuliere banken, waar nog steeds dezelfde mensen de scepter zwaaien. Zij scheppen geld uit het niets, wij betalen de rente. Zij hebben baat bij schulden en dus baat bij investeringen; bij voorkeur nuttige investeringen maar ook nutteloze, zoals crisissen en oorlogen zijn welkom. Als de rente en daarmee het kapitaal bij een kleine elite terechtkomt, en het niet uitgeeft, blijft er te weinig geld in omloop om de rente te kunnen betalen, waardoor er weer meer geleend moet worden. Wiskundig gezien zijn er 2 opties: of de bevolking en de economie blijven eindeloos groeien, of je moet met enige regelmaat een schuld afschrijven, zoals bijvoorbeeld Griekenland. Uiteraard betaald door ons, de belastingbetaler. Inmiddels is het systeem te ver uit de hand gelopen en zal het moeten instorten. Dat gaat binnenkort gebeuren en een periode van chaos staat ons te wachten. Voor de coronacrisis liep het systeem al op zijn eind, menig bank stond al op omvallen. Er werd steeds meer geld bijgedrukt en schulden werden steeds hoger. De inflatie van land, onroerend goed en aandelen, liep al voor 2020 behoorlijk uit de klauwen. Na een jaar geld bijdrukken vanwege de nutteloze lockdowns, zal dit op korte termijn gaan leiden tot het instorten van het geldsysteem. Een systeemcrisis zal kunnen leiden tot massale faillissementen en jarenlange rechtszaken, gecompliceerd door massale inflatie. Onze corrupte regeringen zal gevraagd worden in te grijpen, waardoor herwaarderingen van schulden, onroerend goed, aandelen, banken etc. zal moeten plaatsvinden. Onderaan de streep zal de oplossing waarschijnlijk meer van dezelfde zijn; het volk moet bloeden, de elite wordt rijker. De elite heeft met geleend geld inmiddels de halve wereld opgekocht. Binnenkort zal dus hun schuld worden gesaneerd waardoor zij wel bezit hebben maar geen schulden. In dit proces zal ook een digitaal geldsysteem vooraf of achteraf worden geïntroduceerd.

Met digitaal geld kan er eenvoudiger een herwaardering plaatsvinden, maar zal er ook beter massa-surveillance kunnen plaatsvinden. Combineer het vaccinpaspoort, een digitaal geldsysteem, een goed-gedrags-app en 5G en we hebben een wereldwijde dictatuur, waar niet meer uit valt te ontsnappen. Dit alles zal ingebed worden in The Great Reset, mede afgedwongen door het World Economic Forum.

Covid 19 zal gebruikt worden als een excuus. “Het systeem is ingestort als gevolg van de coronacrisis.” zal de bewering zijn. De grote vraag is echter of ze dit excuus zullen kunnen blijven volhouden. Het aantal mensen dat wakker wordt, neemt exponentieel toe. Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat wij in The Matrix geleefd hebben, zoals hierboven aangetoond. Dankzij internet kwamen er al geruchten van insiders over hoe de wereld echt in elkaar zit, zoals bijvoorbeeld het interview met Roland Bernard, bankier van de onderwereld. (18) Het jaar 2020 was het jaar van het besef dat veel geruchten waar bleken te zijn en dat Bernard volkomen gelijk had en wij op grote schaal belazerd worden. De conclusie is onvermijdelijk, dat wij, het volk, de melkkoeien waren die uitgemolken werden zonder dat wij er erg in hadden.

Het bedrog rondom de coronacrisis is echter zo groot en zo evident, dat de kans dat het bedrog uitkomt aanzienlijk is, misschien zelfs onvermijdelijk. Zelfs de grootste idioot lijkt de maatregelen wat overdreven te vinden. Ook deze idioot zal gaan beseffen dat hij belazerd is en zal beseffen dat er wel een extreme prijs betaald is voor een virus met de dodelijkheid van een forse griep. Zeker als deze idioot “will own nothing” zoals het plan is van het WEF.

Dit betekent dat als dit besef bij voldoende mensen doordringt, er een groot risico is op een massale opstand tegen de heersende machthebbers. Niet alleen de Ruttes in de wereld worden massaal aangepakt, ook de laag erboven. Een dergelijke opstand van wakker geworden mensen kan ertoe leiden dat de elite de macht die zij in handen hadden, kwijt dreigen te raken.

De elite is echter niet dom, dat blijkt wel uit hoe 09-11 en de corona-hoax is opgezet. Zij zullen bij ieder bedrog vooraf een afweging maken of het bedrog kan uitkomen en tot machtsverlies zal leiden. Ook bij het coronabedrog is uiteraard dit risico afgewogen. Dit maakt dat wij nu in het stadium zijn, dat we een aantal speculaties of analyses kunnen maken:

 1. Met behulp van de vaccins en de wattenstaafjes van de PCR-testen wordt er mogelijk een middel ingebracht, waardoor zij de totale macht kunnen verkrijgen. Misschien zit er een soort death switch in, wie zal het zeggen. De enorme druk tot het toedienen van vaccins en het proppen van wattenstaafjes diep in de neus wordt namelijk wel griezelig; je kan de alles-of-niets-wanhoop bij de Hugo de Jonge in zijn bloeddoorlopen cocaïne-ogen bijna zien. Er zijn overigens wel wat argumenten tegen deze analyse in te brengen. Het is bijvoorbeeld niet aannemelijk dat zij hun volledige melkveestapel, de volledige mensheid, in één klap volledig willen uitroeien. Daarmee zijn zij ook hun verdienmodel kwijt, zolang de robots nog niet alles kunnen overnemen.
 2. De elite gokt er mogelijk op dat op korte termijn een dermate grote financiële crisis zal optreden, die qua impact zodanig ernstig is dat deze alle aandacht vergt. De massa heeft in plaats van een fictief virusprobleem, plotseling een werkelijk probleem. De media zullen ook bijdragen om de aandacht af te leiden. Tegen de tijd dat de financiële crisis achter de rug is, is de coronacrisis weer vergeten en blijven slechts speculaties op internet over, vergelijkbaar met speculaties over de aanval op Pearl Harbor, de moord op JFK en 09-11 complottheorieën. De wakkeren blijven een kleine groep en stilletjes op de achtergrond, als atheïsten in Mekka.
 3. De elite wist mogelijk al eerder uit mega-data-analyse dat er te veel mensen wakker aan het worden waren. Er moest nu een alles of niets-scenario plaatsvinden en een groot risico genomen worden met de coronacrisis en The Great Reset. Zij zijn met de coronacrisis all in gegaan, hopend te kunnen eindigen in een absolute wereldwijde dictatuur waarna “restistance will be futile”.
 4. De elite heeft mogelijk zijn hand overspeeld, als een tovenaarsleerling die zijn kunde overschat. Eeuwenlang kwam de elite weg met bedrog als 09-11 scams, klimaatverandering en nutteloze vaccins. Mogelijk zijn ze hierdoor overmoedig geworden. De elite heeft wellicht een te grote afstand tot het volk gekregen, geïsoleerd in hun miljardairs-bunkers. Zij beseffen niet dat een bevolking die nu nog uit 7 miljard duiven bestaat, kan veranderen in 7 miljard woedende haviken. Als er maar genoeg op het spel staat en we lang getreiterd en uitgebuit zijn, veranderen ook vreedzame burgers in revolutionairen die met geheven rieken de Zückerbergs en de Bill Gates van deze wereld, uit hun paleizen komen slepen. Dat een dergelijke opstand moeilijk te voorspellen is voor de elite, blijkt wel uit revoluties uit het verleden waarbij plotsklaps het gehele volk massaal bleek te kunnen opstaan.

 

De komende jaren zal het één en ander meer duidelijk worden. Of het ten goede of ten kwade keert is lastig te voorspellen. Dat hangt ook van u af en over hoeveel mensen u wakker kunt maken. Dit zijn de potentiële scenario-4-soldaten. Hoe meer mensen wakker zijn, hoe meer wij een vuist kunnen maken en wij massaal naar Den Haag kunnen om Rutte en de Jonge te geven wat ze verdienen. We hebben het hier niet over een medaille.

In dit stadium is het nog volledig onvoorspelbaar hoe het gaat aflopen. Wat wel voorspelbaar is, is dat het een wild ritje zal worden de komende jaren, linksom of rechtsom, dus maak de riemen maar reeds vast.

 

 1. https://www.ninefornews.nl/linkse-protestclub-ontmaskerd-wij-hebben-geld-gekregen-van-soros/
 2. https://www.youtube.com/watch?v=jQsbD8R7FUQ
 3. https://www.youtube.com/watch?v=gdP7FznYQ68
 4. https://www.klimaatfeiten.nl/
 5. https://klimaatgek.nl/wordpress/
 6. https://www.climategate.nl/2020/10/res-het-doel-heiligt-de-middelen/ https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY
 7. https://youtu.be/7hITYIT02rA
 8. https://www.youtube.com/watch?v=8FJie-1MLcI https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/17/wat-spuiten-ze-eigenlijk-in-mijn-kind-7423927-a1550810
 9. https://informedchoicewa.org/education/its-here-the-vaxxed-vs-unvaxxed-study/
 10. https://www.youtube.com/watch?v=FCyn-Ufjqoo&feature=youtu.be
 11. https://www.youtube.com/watch?v=Vic4LpJKFNg&feature=youtu.be https://youtu.be/sMSwFpTQ8VQ
 12. Revolutie door schuld, Rein de Vries.
  https://youtu.be/cpQ3iK12jiE
 1. https://youtu.be/jdVso9FSkmE
 2. https://www.youtube.com/watch?v=QCnPpJKySBg
 3. https://meervrijheid.nl/?pagina=1539
 4. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gaat-het-klimaatbeleid-nederland-echt-1-000-miljard-euro-kosten~bd4fe21a/
 5. https://www.youtube.com/watch?v=YYs2rm38ObI

https://www.geenstijl.nl/5156794/jos-verveen-politieke-partijen-zijn-illegale-bendes/

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Y-DwTsUKXxQ
 2. https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug

 

LEES OOK:

Windkracht 15

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x