Reportage over Antifa – De linkse Anti Fascisten

Antifa is al heel lang actief maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die elkaar steunen in hun geweld voor hun goede zaak. Vaak tegen de gewone burger. Ook in Nederland is deze linkse organisatie actief. Het heeft alle kenmerken van een criminele organisatie en het moet de aangepakt worden, maar de media en onze politici zwijgen hierover, op de PVV en het FvD na. Zie hier waar Antifa toe in staat is.

In Amerika zijn er nogal wel eens wat rellen. Maar wat er de afgelopen jaren aan de hand is, is anders. Direct na de komst van Donald Trump is er een beweging naar voren gekomen die zich zelf Antifa noemt. Het staat voor Anti Fascisten. Deze lui denken dat een groot gedeelte van de wereld uit Nazi’s en Fascisten bestaat en luiden de noodklok om zich hier tegen te verzetten. Zo zijn velen van hen van mening dat wanneer je op Trump stemt, je per definitie alleen maar een fascist kan zijn. Ze zeggen op te komen voor de rechten van minderheden die worden onderdrukt en claimen te staan voor zaken als: diversiteit, inclusiviteit, tegen racisme. Voor vrouwen- en LGBTQ-rechten en ze zijn principieel tegen oorlog. Ze voelen zich gerechtvaardigd een willekeurig persoon in elkaar te slaan, ook als hij/zij voldoet aan de criteria van een ”onderdrukte minderheid”.

Ze vechten niet alleen met vuisten maar regelmatig met stalen pijpen, batons, stenen en lopen het liefst gemaskerd in zwarte kleding tijdens hun ”vredelievende protesten”, zogenaamd tegen racisme en onrecht. Ook blijken ze ”diversiteit” op een oppervlakkige manier zien. Ze willen leden van alle kleuren van de regenboog want dat is lekker inclusief en divers. Diversiteit in meningen is hen vreemd.

Dan zijn er “The Proud boys”. Deze groep is opgezet door de Schotse Gavin McInnes. Geboren in Engeland en opgegroeid in Canada. Tegenwoordig woont hij in Amerika. Gavin heeft veel noemenswaardige dingen gedaan, zo is hij bijvoorbeeld de mede-oprichter van VICE-news. Hij is ook een comediant en politiek criticus.

Maar wat belangrijker is betreft dit onderwerp is dat hij de oprichter van ”The Proud Boys” is. Dit is een mannenclub die eigenlijk is opgericht als een grap. Ze zijn voornamelijk ”Trumpers” en gaan dus ook naar bijeenkomsten, om vervolgens oog in oog te staan met Antifa, die de Trump-bijeenkomsten willen verstoren. Het verschil is alleen dat veel Proud Boys veteranen zijn en Antifa vaak jonge studenten. The Proud Boys laten duidelijk weten dat ze het westen lief hebben en verontschuldigen zich niet voor het feit dat ze blank zijn. Ze vallen niet aan maar zij laten zichzelf of anderen niet zomaar in elkaar slaan door gemaskerde radicalen met wapens.

Antifa heeft een ‘gang-mentaliteit’ wat alles gevaarlijk en sinister maakt. En ze zijn niet wat ze claimen. In werkelijkheid is Antifa een groep hysterische, hypocriete mensen die woorden gebruiken die ze niet begrijpen maar vooral anoniem willen vechten en plunderen.

Antifa, de anti-fascisten. De naam zou deze criminele organisatie eer aan doen, zonder het woordje anti. Fascisten proberen andere mensen te onderdrukken met geweld, en dat is precies waar deze organisatie mee bezig is. Geen linkse of liberale politici die zich erover uitspreekt.

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x