CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Relatie tussen VK en China nooit meer hetzelfde

Dominic Raab, Minister van Buitenlandse zaken voor kabinet Johnson I, wil niet terug naar “business as usual” met China.

China is immers verantwoordelijk voor de escalatie van een wereldwijde pandemie, die enorme economische schade heeft aangericht.

Over China zegt Raab:
“We moeten naar alle kanten van het verhaal kijken, maar het is duidelijk dat onze relatie (met China) niet meer hetzelfde zal zijn. We moeten de moeilijke vraag stellen WIE verantwoordelijk is en HOE dit zo heeft kunnen escaleren.”, duidend op de rol van China in het niet tegenhouden van de pandemie.

Raab wil een internationaal onderzoek naar China’s nalatigheid in de pandemie en gaat kijken naar de mogelijkheid om een schadevergoeding van China te eisten

In Groot-Brittannië klinkt de roep steeds duidelijker om afstand uit Beijing’s invloedssfeer en om Huawei uit te sluiten van samenwerking bij de aanleg van 5G in Brittannië.

Eergisteren meldde Donald Trump dat er GEEN geld meer gaat van de VS naar de WHO. Onder andere vanwege de sympathie van de WHO met China.

https://www.youtube.com/watch?v=9YjYeHfLpHw&t=2s

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven