CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Reiner Fuellmich: “Uitgerekend in Israël gaan mensen dood door Duitse vaccins”

Uitgerekend in Israël gaan mensen dood door Duitse vaccins

Aldus Fuellmich. Opvallende uitspraak. Controversiëel? Kunnen feiten controversieel zijn?

Reiner Fuellmich. Hij is het boegbeeld van een beweging die rechtszaken aanspannen tegen overheden en een tribunaal voorbereiden samen met een harde kern van zo´n 50 man en gesteund door een leger aan advocaten, ervaringsdeskundigen en wetenschappers die zich aangesloten hebben.

Zij moeten hét gaan doen in de rechtszalen samen met alle andere mensen die los van deze groep ook strijden voor gerechtigheid.

Dit is een opvallend fragment uit een interview met Punkt.Preradovic een paar maanden geleden over Duitse injecties die mensen in Israël doden.

Reiner  spreekt over de internationale collectieve rechtszaken, er wordt heel kort gesproken over de media en hun politieke zogenaamde factcheckers, de PCR test, de twijfel over de waarheid van het bestaan van covid19 zoals wereldwijd wordt voorgeschoteld en deze “vaccinaties” die beoordeeld moeten worden als een genetisch experiment op de mensheid.

video

.

Bron:
PUNKT.PRERADOVIC

Video´s waarin Reiner Fuellmich wordt geïnterviewd duiken op en worden net zo snel weer verwijderd van o.a. YouTube en Vimeo. Maar ook nieuwere videoplatforms maken zich schuldig aan deze censuur.

Na het weekend komen wij met een goed gevuld actueel artikel over de stand van zaken rondom deze rechtszaken met de bijbehorende beelden en het tribunaal.

Vaccinatiebereidheid

Ondertussen moeten wij met zijn allen doorgaan met onze strijd tegen deze tirannie en denken in oplossingen en mensen overtuigen (maar ook stoppen met energie te steken in mensen die niet te redden zijn, we kennen ze allemaal).

Dat is makkelijk gezegd want ook wij hebben de oplossingen niet klaarliggen en ook is er nog geen leider opgestaan met charisma die het volk in beweging brengt.

Maar er broeit iets door die vaccinatie-ellende. Hoe droevig ook. We gunnen niemand ernstige bijwerkingen of de dood door een vaccin. Maar er gaan er ogen open en meer mensen trekken het hele verhaal in twijfel en vragen zich af wat het nut is om dit risico te lopen.

Merken meer mensen dit op in hun directe en digitale omgeving? 

Als er in een selectie van ruim 20 voetballers er “zo´n 5 of 6” zijn die zich pertinent niet willen en zullen laten vaccineren dan zegt dat niets meer dan dat er tussen die jongens van het Nederlands elftal dus gelukkig nog verstandige jonge mannen zitten die nadenken. (bron)

Kun je dit percentage doortrekken bij andere selecties? Andere takken van sport? De samenleving? En is de druk om je niet te laten vaccineren juist bij die beroemdheden niet groter dan bij de gewone mens? Zegt dat iets?

Daar is de sample te klein voor maar het roept bij mij in ieder geval nog meer twijfel op of er daadwerkelijk al zo veel mensen zijn gevaccineerd als ons wordt voorgespiegeld. Laat staan voor opvolgende prik.

We blijven uiterst positief en deze verschrikkelijke mensen maken meer fouten dan wij misschien wel denken. We gaan het zien en we blijven doorgaan. Eenmaal met z´n velen zal het toch niet zo moeilijk worden om weer gewoon normaal te gaan doen met z´n allen? Al lijkt iets uitzichtloos, het tij kan zo keren. En hoe meer mensen de waarheid weten hoe sneller dat kan gaan.

Lees ook:

Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid

Update Reiner Fuellmich: Nieuwe positieve ontwikkelingen rondom Corona-schandaal

 

 

4.9 19 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture