Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Regeren is vooruitzien

Verspreid de vrijheid!

De zomer(vakantie) is bijna voorbij. Nou ja, zomer hebben we niet veel gehad. Vakantie hebben de meeste mensen in eigen land ‘gevierd’ wegens te bang voor het terreurgedrag van overheden in diverse landen. Dus kunnen we wel zeggen dat het allemaal een beetje in het water is gevallen.

Maar wat veel erger is is dat de terroristen van het regime en ook de terroristen osterhaus, koopmans, gommers, bruls en wat dies meer zij weer terug zijn.

En die laten binnenkort wel weer van zich horen. Tijdens de zomermaanden zijn er wat versoepelingen doorgevoerd en er is toegezegd, onder marks voorbehoud natuurlijk, dat per 1 november alle maatregelen worden opgeheven.

Ik heb helaas slecht nieuws voor degenen die nog enig vertrouwen in deze terroristen hebben. De dictatorwet is stilletjes verlengd tot eind van het jaar. Er hoeft in het najaar maar één of twee keer geniesd te worden of een paar mensen vals positief ge-pcr-test te worden en de hele boel gaat weer op slot en u mag de muilkorf weer uit de kast of vuilnisbak halen.

Dit is namelijk onderdeel van de psychologische terreur. Door u een deel van de afgepakte (grond)rechten terug te geven en een vooruitzicht te creëren dat het straks allemaal weer normaal gaat worden, krijgt u hoop en vertrouwen. U denkt dan dat ze echt serieus met uw en mijn welzijn en gezondheid bezig zijn. Niets is minder waar dames en heren.

Dat is gewoon onderdeel van de strategie.

De officiële plannen voor de invoering van een vaccinatiepaspoort dateren al van 2018.

De ‘routekaart’ hebben ze het genoemd

2019-2022_roadmap_en

 

Aan de plannen voor de invoering van een vaccinatieplicht wordt ook al enige tijd hard gewerkt.

Zowel in Nederland als in België.

Gezondheidsraad:

Toen de spuitcampagne nog maar amper was begonnen, in januari 2021 hebben mark en hugo de Gezondheidsraad opdracht gegeven om een rapportje te schrijven. Begin februari hebben ze een advies uitgebracht met als titel Ethische en Juridische afwegingen COVID-19-vaccinatie. Dit advies is de reactie van de commissie Ethiek en Recht van de Gezondheidsraad op de volgende 2 vragen van de minister:
1. Welke categorieën beleidsinterventies zijn er op het continuüm van niet ingrijpen in de keuzevrijheid tot drang en dwang en vanuit welk afwegingskader kunnen deze beoordeeld worden?
2. Welke rol heeft de overheid in de situatie dat private partijen (zoals werkgevers, zorginstellingen, scholen of sociale gelegenheden) een vaccinatiebewijs gaan vragen als voorwaarde voor toegang tot een bepaalde plaats of voorziening? Hoe kan de overheid nadere invulling aan die rol geven?

 

Advies-Ethische-en-juridische-afwegingen-COVID-19-vaccinatie

 

In hoofdstuk 4 van het advies stelt de commissie dat:

  • Op grond van de wet hebben private partijen in principe de vrijheid om een vaccinatiebewijs als voorwaarde te stellen voor toegang tot diensten of voorzieningen, zolang zij binnen de grenzen van de relevante wet- en regelgeving blijven (op het gebied van discriminatie, gelijke behandeling en privacy). Private partijen moeten een belangenafweging maken en kunnen aantonen dat het vaccinatiebewijs een gerechtvaardigd doel dient, noodzakelijk is om dat doel te bereiken en voldoet aan de eisen van subsidiariteit en proportionaliteit. Bij onaanvaardbare inbreuken mag van de overheid worden verwacht dat zij ingrijpt.
  • Bij private partijen valt te denken aan werkgevers, sociale gelegenheden (zoals horeca en evenementenorganisatie), maar ook aan zorginstellingen of scholen (private partijen, die collectieve (publieke) diensten uitvoeren).
  • Een mogelijk argument voor de inzet van een vaccinatiebewijs door private partijen is bijvoorbeeld de verwachting dat zo’n maatregel leidt tot een lager ziekteverzuim, meer klanten of bezoekers of een kleiner risico op sluiting vanwege een lager besmettingsrisico. Een ander argument voor de inzet van vaccinatiebewijzen is de zorgplicht die private partijen hebben.
  • Voor veel settings geldt dat private partijen pas de inzet van een vaccinatiebewijs kunnen overwegen als de overheid de beperkende maatregelen heeft afgeschaald en zij hun diensten en voorzieningen weer open mogen stellen voor het publiek.
  • Een bewijs van een recente negatieve testuitslag zou afhankelijk van de omstandigheden een minder ingrijpend alternatief kunnen zijn.
  • Zo lang nog niet iedereen in Nederland de kans heeft gehad zich te laten vaccineren, zal de inzet van vaccinatiebewijzen voor sommige groepen tot uitsluiting kunnen leiden. ….. Per situatie moet worden beoordeeld of dergelijke uitsluiting gerechtvaardigd is of niet.
  • Nederlandse vliegmaatschappijen mogen vragen om een vaccinatiebewijs.

 

 

Dit is de ‘menukaart’ die ze voor hugo hebben gemaakt:

“Heeft u al een keuze kunnen maken, mijnheer?”

 

De Commissie is dus van mening dat de overheid kan kiezen uit een scala aan maatregelen om de deelname aan het vaccinatieprogramma tegen COVID-19 te stimuleren, waaronder het verlangen van een vaccinatiebewijs. Daarnaast mogen volgens de Gezondheidsraad restauranteigenaren, organisatoren van evenementen, Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, etc. ook vragen om een vaccinatiebewijs als zij het idee hebben dat ze daarmee meer klanten kunnen binnenhalen.

 

België heeft ook een rapport laten opstellen:

2021_278_Avis_covid-vaccinatie_goederen_en_diensten

Kleine passage:

Verplichte vaccinatie voor iedereen: Hier gaat het om een eenvoudige en absolute

verplichting tot vaccinatie, zoals voor het poliovaccin. 11 Volgens het Belgische Raadgevend

Comité voor Bio-ethiek dient echter “ethisch gezien […] zoveel mogelijk te worden ingezet op

vrijwillige vaccinatie.

 

Wat aardig toch van ze! Verplichte vaccinatie is er niet voor iedereen.

Verplichte vaccinatie geldt niet voor diegenen die zich al vrijwillig hebben laten vaccineren.

 

Nu zult u misschien zeggen dat de Raad van Europa een resolutie heeft uitgevaardigd waarin dit soort zaken toch sterk aan banden wordt gelegd.

Dat klopt wel…… Maar…..

Resolutie 2361/2021

De Raad van Europa heeft op 27 januari 2021 besloten dat niemand tegen zijn wil gevaccineerd mag worden. Dit is uitgebreid beschreven in deze resolutie.

resolution 2361

 

Art. 7.3.1: no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinations.
Art. 7.3.2: no one is discriminated against for not having been vaccinated.

Op basis hiervan zou je dus kunnen concluderen dat een vaccinatiebewijs of -paspoort dus niet is toegestaan.

 

Maar een resolutie betekent helemaal niets. Dat is een advies en daar is niets bindend aan. Dus daar hoeven mark en hugo en alexander zich geen zak van aan te trekken. Dus het komt er allemaal aan.

Zoals alles in deze hoax: Het is allemaal minitieus van te voren gepland.

 

Er zijn overigens verschillende landen die al een heel stuk op ons vooroplopen met vergaande terroristische maatregelen.

Canada, Australië en Vietnam bijvoorbeeld.

Barricades block a street market during a stay-at-home order in Ho Chi Minh City, Vietnam, on Thursday, Aug. 5, 2021. Authorities in Vietnam’s commercial hub of Ho Chi Minh City and surrounding provinces estimate it may take months to contain the regions worst Covid-19 outbreak, the government reported last week. Photographer: Maika Elan/Bloomberg

 

Maar dichter bij huis begint het ook al bijzonder vervelend te worden voor de mensen die niet willen meedoen met het gifspuit project.

Italië en Frankrijk bijvoorbeeld. Er wordt wel geprotesteerd maar dat zal de regimes niet onder de indruk brengen. De Belgen en de Nederlanders houden zich op de vlakte. Ze denken dat het allemaal wel zal overwaaien. In Antwerpen was er vorige week een grootse demonstratie georganiseerd. Er kwamen amper 2.000 mensen opdagen.

 

We zijn de strijd aan het verliezen….

De censuur neemt ook groteske vormen aan en begint steeds meer over te gaan in sabotage. Onze website is de laatste tijd veelvuldig slachtoffer van sabotage.  En sabotage, bijvoorbeeld via een dDos aanval is niet gratis dames en heren! Een forse aanval, zoals we er recent een aantal hebben gehad, kost al gauw 20.000 euro. Wie heeft dat ervoor over? Wie betaalt dat?

Ik zal het u zeggen: De dictators willen dat en u en ik betalen het.

En waarom?

Als het regime leugens verkondigd, leugens over een virus, leugens over een test, leugens over medicijnen, leugens over lock-down maatregelen, leugens over vaccins, leugens over onze toekomst, dan kan en mag er van het regime geen tegengeluid zijn.

Wie leugens vertelt, kan nooit aantonen, bewijzen, dat zijn praatjes de waarheid in pacht hebben. Wie de waarheid verteld, kan dat wel. Daarom mag de waarheid niet aan het licht komen. En al helemaal niet als die waarheid ook nog eens feitelijk onderbouwd is.

Op CommonSenseTV plaatsen wij meningen en opinies, maar we ontmaskeren ook heel veel leugens. Onderbouwd met feiten!

Dat het sars-cov-2 virus er niet is, daar is keihard bewijs van.

Dat de pcr test niet deugt voor een covid diagnose, daar is keihard bewijs van.

Dat deze hele covid-19 hoax al van te voren gepland en geoefend was, daar is keihard bewijs van.

Dat in 2017 vele landen al pcr covid-19 tests aan het inkopen waren, daar is keihard bewijs van.

Dat er al lang voor de corona hoax uitbraak er al patenten op de covid vaccins waren, daar is keihard bewijs van.

Dat de ‘vaccins’ niet werken, althans niet voor hetgeen ze u willen laten geloven waar ze voor zouden moeten werken, daar is keihard bewijs van.

Dat de invoering van paspoorten en verplichte vaccinatie van te voren gepland is, daar is keihard bewijs van.

 

Dit allemaal is de reden voor de censuur en de sabotage van medici, wetenschappers en nieuwsbrengers die wel onderzoek doen en niet op de loonlijst van de regimes staan. De terroristen kunnen hun verhalen en hun strategieën niet bewijzen. Wij kunnen hun leugens wel bewijzen. Daarom moet ons de mond gesnoerd worden.

Ik heb al eerder geschreven dat het een moeilijke strijd is die we aan het voeren zijn. Niet alleen wegens de censuur en de sabotage, maar ook door de informatie achterstand die wij altijd zullen hebben. Zij hebben een beeld, een plan, een strategie. Zij hebben het, tenminste in grote lijnen, maar meer waarschijnlijk tot in de kleinste details, uitgewerkt.

Wij komen er stukje bij beetje achter dat de zaken niet kloppen. Hier en daar ontrafelen we misstanden. Ontdekken we de leugens.

Onlangs sprak ik met iemand over het werk dat wij doen en hoe moeilijk en tijdrovend dat is. Ik heb het als volgt uitgelegd:

Het is een puzzel van 1.000 stukjes die we aan het leggen zijn. Het probleem is echter dat we geen foto of plaatje hebben hoe het eindresultaat van de puzzel moet gaan worden en dat bovendien de puzzelstukjes niet in een doos op tafel liggen, maar overal en nergens verstopt zijn.

 

Wie denkt dat ik teveel doemdenk……. Lees al mijn voorspellingen en analyses die ik hier de afgelopen 12 maanden heb gepost er maar eens op na. En zoek maar iets op dat niet is uitgekomen of dat niet bleek te kloppen…..

In deze column bijvoorbeeld:

Hoe passen deze puzzelstukjes in elkaar?

 

Bonus: Bericht uit het Friesch Dagblad

“Het wil maar niet vlotten met de strijd tegen het coronavirus.
Begin dit jaar was er euforie. Het vaccin zou ons weer vrijmaken. Het was de ultieme oplossing.
Vaccineren, vaccineren, vaccineren. Er is inmiddels een vaccinatiegraad van meer dan 80 procent bereikt.
Toch is de oplossing nog niet nabij en wat doet het kabinet? Een gevaarlijk spel spelen. De niet-gevaccineerden als zondebokken aanmerken.
Ook medische wetenschappers doen een duit in het zakje. Met onnavolgbare cijfers en modellen doen zij ons geloven dat de niet-gevaccineerden allemaal ziek zullen worden en dat de ziekenhuizen door hun toedoen overbezet raken.
Ook universitaire docenten laten zich niet ongemoeid in het aanjagen van de maatschappelijke polarisatie.
Publiekelijk maken zij bekend dat zij geen les willen geven aan studenten die niet gevaccineerd zijn.
De coalitiepartijen in de Tweede Kamer onder aanvoering van prikgezant Jan Paternotte (D66) ratificeren blindelings alle coronamaatregelen. De oppositiepartijen hebben niets in te brengen.
Buitenlandse regeringsleiders schromen niet als volksmenners op te treden. De Canadese premier Trudeau scandeerde recentelijk nog dat geen toegang meer krijgen tot het openbaar vervoer en het onderwijs. En ten slotte vertolken de mainstreammedia een dubieuze rol door steeds weer dezelfde experts aan het woord te laten. Aan deskundigen met contraire zienswijze wordt geen podium geboden. We koersen in rap tempo af op een parallelle apartheidssamenleving. En dat is zeer verontrustend. Wellicht nog zorgelijker is het feit dat velen het wel best vinden.
Deze benadering is ongepast en op medische, juridische en ethische gronden niet te rechtvaardigen. Uit diverse publicaties blijkt dat gevaccineerden wel degelijk besmet kunnen raken en een gevaar kunnen vormen voor hun omgeving. De beschermingsgraad neemt af, extra boostershots worden overwogen en in Israël en het Verenigd Koninkrijk zien we dat de ic-bezetting al voor de helft uit gevaccineerden bestaat.
Moreel verwerpelijk
De keuze voor het vaccin is een grondwettelijke en individuele verantwoordelijkheid en raakt de lichamelijke integriteit. Er is vanuit crisisbeheersingsperspectief geen enkele reden dat vrijheidsrecht in te perken. Ook niet met (zelf te bekostigen) testen voor toegang als alternatief voor een vaccinatiebewijs.
Daarmee wordt slechts schijnveiligheid gecreëerd, omdat aan gevaccineerden die besmettelijk kunnen zijn wel vrije toegang wordt verleend. Bovenal is het moreel verwerpelijk een grote groep mensen uit te sluiten van een vrij maatschappelijk verkeer. Amper een jaar geleden hebben we nog een wijze les geleerd met de lockdown en isolatiemaatregelen in de ouderenzorg. Unaniem zei men toen: dat nooit meer. Nu een jaar later gebeurt in feite precies hetzelfde.
We constateren dat Haagse politici en de (medische) wetenschappers onzeker worden en verstrikt raken in de tunnelvisie van het eigen gelijk. Zij hechten slechts geloof aan het vaccin en de miljarden verslindende testsamenleving. Naar willekeur worden maatregelen genomen en men staat niet open voor andersdenkenden. De niet-gevaccineerden worden weggezet als wappies en complotdenkers. Een grove miskenning. Er zou meer begrip moeten zijn voor hen die de keuze maken (vooralsnog) af te zien van het vaccin. En dan hebben we het nog niet eens over de (zeer) ernstige bijwerkingen van de vaccins die steeds meer in de openbaarheid komen.
Polarisatie
Op de sociale media zie je het venijn escaleren. Aan de polarisatie, uitsluiting en dehumanisering moet een einde komen. De sleutel ligt in handen van het kabinet, de wetenschap en de Tweede Kamer. Men zal dan wel het lef moeten tonen om van strategie te veranderen. Dat betekent geen drang tot (vervolg)prikken, de angst loslaten en leren omgaan met het virus, vertrouwen op het immuunsysteem en alleen de kwetsbaren zoveel mogelijk beschermen.
Ook in het buitenland zien we de maatschappelijke onrust explosief toenemen.
We willen geen pas sanitaire! We willen ook geen parallelle samenleving. Niet in etniciteit, niet in geloofsovertuiging, niet in geaardheid, maar ook niet in het wel of niet gevaccineerd zijn. De geschiedenis heeft ons voldoende duidelijk gemaakt waar tweespalt zaaien toe kan leiden. Voorkomen is beter dan genezen.”
Gert-Jan Ludden is adviseur crisisbeheersing
Bron: het Friesch Dagblad

Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x