NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Redactie Telegraaf zielig aftreksel van de Nederlandse maatschappij

We kwamen dit interessante stuk tegen bij EJBron. 

Het is natuurlijk verschrikkelijk wat de redactie van de Telegraaf heeft aangericht door met angstvisioenen in te hakken op de Nederlandse bevolking.

En het is ook onvergeeflijk dat ze er mee door blijven gaan. Deze krant zou voor het welzijn van de bevolking beter verboden kunnen worden, totdat ze daar weer helder kunnen denken of tot het moment dat iedereen weer normaal kan doen.

Maar bij de redactie hebben ze het zelf ook niet meer in de hand. De meeste van de 200 redacteuren zijn nog steeds zélf in panische angst.

Diverse Telegraaf-redacteuren zitten al bijna twee maanden in quarantaine. In deze desolate omgeving proberen ze toch nog wat stukjes af te leveren in “dienst” van de maatschappij en sommigen menen zelfs oprecht de maatschappij daar een dienst mee te bewijzen. Hun blik is totaal vertroebeld.

Het begint op die gedenkwaardige 12e maart

Op twaalf maart werden de redactieleden door hoofdredacteur Janssen bij elkaar geroepen. De krant maakte toen in één dag een complete metamorfose door. Van nieuwsvoorziener werd ze een manipulator

De Telegraaf koos de kant van het corona-virus en niet de kant van de Nederlandse bevolking.

Voor de objectieve toeschouwer was het op dat moment onbegrijpelijk dat dit kon gebeuren. Geen wonder dat er in de wandelgangen flink over geroddeld werd en al diverse samenzweringstheorieën opdoken.

Eén daarvan was dat de redactie als eerste het nieuwe vaccin-paspoort van Bill Gates zou krijgen. Maar dat kon natuurlijk niet, want dat paspoort komt er “pas” over een paar jaar.

Met de kennis van nu blijkt de oplossing veel dichter bij huis te liggen. Het was angst. Pure angst. De redactie is die dag zó verschrikkelijk bang gemaakt voor het corona-virus, dat op slag ieder logisch denken werd geblokkeerd. Vanaf dat moment werden het robots die maar één opdracht hadden: Nederland “redden” van en “beschermen” tegen het corona-virus. En dat deden ze met groot succes door hun eigen angsten in een niets ontziende stroom op de lezers over te brengen.

Lees hier verder:

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x