Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Red de boer!

Verspreid de vrijheid!

Als over 10 jaar agenda 2030 succesvol is verlopen en de sustainable development goals zijn ingevoerd ziet onze voedselvoorziening er totaal anders uit. Alle boeren zijn verdwenen en ons voedsel zal worden geleverd van megafarms uit landen hier ver vandaan. De supermarkten liggen dan vol met Bayer/Monsanto voedsel, doordrenkt met giftig glyfosaat. Rijke mensen met voldoende social credit punten kunnen vlees of kweekvlees kopen, de lagere kaste mag zich beperken tot insecten. Wij zitten dan allen opgesloten in onze smart sustainable cities, ver van het groen en van onze voedselvoorziening.

Dit alles staat in mooie verhullende woorden aangekondigd in de sustainable developement plannen van het World Economic Forum.

Boeren in Nederland voelen echter al jaren hoe de strop om de nek langzaam maar zeker wordt aangetrokken. In het kader van deze agenda 2030 moeten zij kapot, dat is inmiddels wel duidelijk. De boeren hebben daarom  te maken met een permanente anti-boeren-propaganda.

Zodra de boeren enig verzet tonen, worden de gebruikelijke mediatrucjes uitgehaald om het verzet te stuiten.  De staatsnar Arjan Lubach is meestal wel te porren voor wat leugens en ook niet te beroerd boeren belachelijk te maken.

Lubach neemt het sowieso niet zo nauw met de waarheid. Hij was de eerste die de 1.5 meter maatregel rondom Corona erin hamerde, waarvoor geen enkel wetenschappelijk bewijs was. Ook verkondigt hij gedwee de klimaatreligie, zonder enige onderbouwing of kennis van zaken.

Het feit dat hij soms dankzij goede schrijvers op de achtergrond wel grappig kan zijn, maakt hem niet betrouwbaar in zijn uitspraken. Arjan is in dienst van Irene van Brekel, en Irene doet het weer met Kasja Ollongren. Dat de media en de staat continu bij elkaar in bed liggen is ook al vaker door Martin Bosma benoemd. 

De miljardairs achter het World Economic Forum hebben baat bij de ondergang van de boeren zodat de SDG doelen ingevoerd kunnen worden en hun eigen bedrijven en macht uitgebreid kunnen worden. Zij steunen daarom groeperingen die belang hebben bij de ondergang van boeren.

Een voorbeeld van een clubje die graag de boeren ziet verdwijnen is de TAPP-coalitie.  Recent was er weer een brief van de TAPP-coalitie genaamd  ‘Maak vlees duurder’ waar de Volkskrant enthousiast melding van moest maken. 

De werkelijke motivatie is dat de deelnemers van de TAPP coalitie zelf verdienen aan het duurder maken van vlees zodat eigen producten zoals vleesvervangers beter in de markt liggen.  Om hun ware redenen te verhullen geven zij als motivatie voor de vleestaks, dat zij dit doen om het klimaat te redden en de gezondheid te verbeteren.

Er is echter geen enkel wetenschappelijk onderzoek dat onomstotelijk bewijst dat vlees eten ongezond of plantaardig eten gezonder is of invloed heeft op het klimaat.

Door de toename van de wereldbevolking blijft de vraag naar vlees altijd hoog en is er ook geen onderbouwing om de vleesproductie te verminderen als de Nederlander besluit minder vlees te eten. Afzet zal er voldoende blijven, doen wij het niet, dan doen andere landen het wel die het minder nauw nemen met dierenwelzijn.

Het rapport van de TAPP coalitie is ondertekend door veel van de usual suspects. Dit betreffen beroepsmatige klimaatreddertjes die hun leven lang slechts carrière konden maken omdat er veel subsidies binnen te halen zijn met deze hype.

Een van de ondertekenaars was bijvoorbeeld Pier Veilinga, een beroepsleugenaar, die het niet al te nauw neemt met beweringen over de stijging van zeespiegel.

Ook kan Jan Rotmans natuurlijk niet ontbreken op de lijst, een wiskundige dromer die gelooft dat hij met klimaatmodellen het weer over 30 jaar kan voorspellen.

Jan Rotmans is er ook niet vies van het incasseren van geld van gokverslaafden om zijn klimaathobby te bekostigen. Hij heeft met postcodeloterijgeld zijn actieclubje Urgenda laten procederen om het klimaat te redden. D66 rechters deden enthousiast mee.  De staat heeft zich dankzij Urgenda en D66 rechters verplicht “het leven van burgers in Nederland te beschermen”.  Alhoewel Nederlanders 40 graden verschil kunnen verdragen tussen zomer en winter, moet de Nederlander nu met 10-tallen miljarden euro’s aan windmolens beschermd worden tegen 0.0007 graden opwarming. De rechtspraak rondom heksenverbranding in de middeleeuwen had een sterkere onderbouwing dan de uitspraak van deze rechters.

Zelfs in Noord Korea en donker Afrika kijken ze hoofdschuddend naar Nederland waar wij ons massaal druk maken om basiselementen als stikstof en CO2, de meest onschuldige bouwstenen uit de natuur. Roken, overgewicht, luchtvervuiling en schoon drinkwater, zaken waar wel winst te behalen valt, krijgen echter nauwelijks aandacht.

Ook de Volkskrant zit vol met gekochte journalisten als Maarten Keulemans,  Mac van Dinther en Pieter Hotse Smit die de klimaat- en EU-religie verkondigen. Het is ook niet heel verbazingwekkend dat de Volkskrant deze geluiden rondbazuint, want de Volkskrant is van Mediahuis. De eigenaars van Mediahuis hebben weer directe banden met de EU en die willen meer EU en de boeren weg hebben.

Deze  Volkskrant heeft met een recent artikel van Mac van Dinther over de vleestaks nogmaals laten zien een verlengstuk te zijn van  de EU.  Van Dinther had als restaurantrecensent al 20 jaar ervaring hoe je je kunt laten betalen om te eten.

De Volkskrant schrijft schaamteloos dat ruim 80 procent van de broeikasgasuitstoot van ons eten afkomstig is van dierlijke producten. Dit is op zoveel manieren pseudowetenschap en druk maken om niets, dat het bijna lachwekkend wordt. Ten eerste is de CO2 spiegel nog steeds acht keer lager dan in het Jura de glorieperiode van de aarde, toen de aarde nog echt groen was en dieren en planten twee keer zo groot waren als nu.

Verder geven dieren met name methaan-uitstoot, met een veel kortere halfwaardetijd dan CO2. Methaan wordt ten opzichte van CO2 binnen no-time weer opgenomen door planten en gras.

Ook Keulemans van de Volkskrant heeft in de Coronacrisis bewezen geen bezwaar te hebben de waarheid genadeloos te kunnen verkrachten. Rondom het stikstofbeleid doet hij het nog eens dunnetjes over.

(Voor een meer wetenschappelijke en genuanceerdere benadering van stikstof kan ik dit interview aanraden of  deze site van  Rob de Vos.)

Ondanks alle staatspropaganda door Lubach, de Volkskrant en Urgenda staan de meeste  Nederlanders nog steeds achter de boeren.

De Nederlander moet echter wel beseffen dat onder het regime Kaag-Schouten de boeren het niet lang meer gaan redden. Langzaam maar zeker geeft menig boer de strijd op en boerderijen die generaties lang in de familie waren, worden verkocht aan natuurmonumenten en vervolgens aan klimaathandelaren. Iedere week stoppen er ongeveer 20 boeren en tuinders, failliet of moegestreden.

Willen wij als Nederlanders nog vlees en voedsel van eigen bodem blijven eten, dan wordt het nu tijd om de Nederlandse boeren te gaan steunen. Caroline van de Plas van BBB doet haar best en maakt een goede eerste indruk. Wel mag ze wat meer moeite doen om te verbinden. Jan Huzen die veel boeren achter zich had staan en goede acties organiseerde, viel zij af. In deze tijd moeten wij maar over kleine meningsverschillen heenstappen en zij die voor de boeren opkomen steunen.

Goede initiatieven die aan te raden zijn, is bijvoorbeeld de telegram groep Haal t Lokaal. Een manier om te overleven voor boeren, is als wij allemaal wat meer bewust worden van de noodzaak van lokaal voedsel en bereid zijn een stapje verder te lopen dan de Albert Heijn in de buurt. Laten we de boeren vooral erg dankbaar zijn voor het voedsel wat zij voor ons produceren en laten wij een beetje moeite doen hen te laten overleven. Als het build back better regime verder gaat uitrollen, konden er nog wel eens barre winters volgen. U zou nog wel eens erg blij kunnen zijn met een boer in de achtertuin in plaats van een windmolen. Wat heeft u aan 0.0003 graad afkoeling met zonnepanelen als u uw kinderen niet te eten kunt geven?

De volgende keer dat de boeren protesteren sta ik aan hun zijde. We laten Kaag en Schouten, evil witches met hun schrikbewind, toch niet ons voedsel afpakken?


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
14
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x