CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Reclameborden Turkije: “Neem geen joden en christenen als vriend”

Centraal-Anatolische stad Konya werden een groot aantal reclameborden en posters geplaatst waarin werd opgeroepen geen vriendschappen te sluiten met Joden of Chistenen.

Konya staat bekend als Turkijke´s meest cultureel-conservatieve stad. Bij de verkiezingen, afgelopen maart, stemde ruim 70% op de Islamist Justice and Development Party (AKP).

De teksten komen uit de Koran. Sura 5 vers 52 om precies te zijn.
Letterlijk vertaald:

“Neem de Joden en Christenen niet als vrienden! Ze zijn elkaars vrienden. Wij van jullie zich bij hen voegt, is één van hen. God wijst de boesdoeners niet de weg!”

Verder staat er een Davidster met bloedvlekken op de poster.

Men denkt dat de posters zijn geplaatst door Islamitische organisaties. Onder het prachtige citaat uit de Koran (het boek van de religie van de vrede) waren de logos van AGD en MGV te zien.

Deze twee organisaties zijn gelinkt aan de Islamist Saadet Partisi (Felicity Party). Een partij die behoort tot de Millî Görüş beweging.

De stichting Milli Görüş is een van de grootste islamitische verbanden in Europa, met afdelingen in onder meer Duitsland en Nederland. Milli Görüş heeft sterke banden met Turkije, maar is in het moederland nauwelijks actief.

De Nederlandse afdeling van Milli Görüş telt ongeveer 30.000 aanhangers, waarvan een groot deel van Turkse origine is. De beweging heeft in Nederland circa 50 aangesloten organisaties.

De reclameborden werden uiteindelijk verwijderd en de gemeentelijke AKP Administratie heeft gezegd dat ze niet verantwoordelijk zien voor de content op de posters.

Turkije bestaat voor 98% uit moslims. Naar schattingen wonen er tussen de 200.000 en 350.000 Christenen en 12.000 Joden.

Posters zoals deze doen heel veel denken aan posters die we eerder hebben gezien in de geschiedenis. Maar dat zullen we maar niet hardop zeggen. Als je namelijk teveel kritiek hebt op de Islam of  moslims in het Westen, wordt je zelf vergeleken met facisten die vroeger ook zulk soort propaganda maakten.

Beter gewoon Europa ongecontroleerd vol laten stromen. Dan vergeven de moslims ons vanzelf wel vanwege onze barmhartigheid en tolerantie.

En dat moet je Turkije wel nageven. Ze bedienen globalisten zoals Frans Timmermans op hun wenken. Er staan er 3.2 miljoen klaar om onze kant op te komen.

Bronnen:
https://voiceofeurope.com/2019/10/turkish-billboards-dont-take-jews-and-christians-as-friends/
https://indignatie.nl/2019/10/24/turkse-affiches-neem-geen-joden-en-christenen-als-vriend/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven