Rechters: PCR onbetrouwbaar. Lockdown en quarantaine is “illegale detentie”

“PCR-Test kan geen corona vaststellen. Er is een arts nodig om de ziekte te verklaren. Quarantaines opgeheven.” zeggen de rechters.

Daarbij worden quarantaines per direct afgeschaft en is de PCR-test niet meer geldig. Alleen artsen mogen de diagnose stellen.

De rechters hebben genoeg bewijs dat de PCR vrijwel altijd vals positief of vals negatief is.

Dat is de uitspraak van het Hof van Beroep in Lissabon in Ponta Delgada en meerdere rechters in het land.
https://drive.google.com/file/d/1t1b01H0Jd4hsMU7V1vy70yr8s3jlBedr/view
Het hof van beroep van Lissabon stelt dat een PCR-test geen ​​geldige diagnose van covid-19 kan vast stellen.

[the_ad id=”36428″]

“Alleen een arts kan deze of een andere ziekte diagnosticeren.”, zeggen twee rechters van de 3e strafrechtelijke afdeling van de rechtbank. (bron)

Op 20 augustus werden 4 Duitse personen VERPLICHT in quarantaine gezet. Toen al besliste een rechter  in Ponta Delgada dat dit “illegale ontneming van vrijheden” was en ze moesten op 27 augustus PER DIRECT worden vrijgelaten. (bron)

In het specifieke geval kregen de vier toeristen nooit telefonisch contact in hun taal, laat staan ​​met een arts “wat eerlijk gezegd onverklaarbaar is, gezien de vermeende ernst van de infectie”, onderstreept het vonnis.

Buiten de quarantaines van de vier Duitsers, gebeurden deze isolaties ook op nationaal niveau. Ook deze zijn illegaal verklaard (bron)

“De politiek beslist niet wie er in quarantaine gaat om medische redenen. Slechts een arts kan het aanbevelen en een rechter kan het toewijzen.”

Dit komt neer op illegaal gevangenisstraf opleggen

“Niemand kan bij decreet of wet ziek of gevaarlijk voor de gezondheid worden verklaard, ook niet als automatisch administratief gevolg van de uitslag van een laboratoriumtest, ongeacht het type.”

Een medische diagnose is een medische handeling waartoe alleen een arts wettelijk bevoegd is en waarvoor die arts als enige en volledig verantwoordelijk is. Geen enkele andere persoon of instelling, inclusief enige overheidsinstantie of rechtbank, heeft een dergelijke bevoegdheid. Het is niet de taak van de regionale gezondheidsautoriteit om iemand ziek of gevaarlijk te verklaren. Alleen een dokter kan dit doen. Niemand kan bij decreet of wet ziek of gevaarlijk voor de gezondheid worden verklaard, ook niet als automatisch administratief gevolg van de uitslag van een laboratoriumtest, ongeacht het type. (bron)

De rechtbank vroeg zich af sinds wanneer het aan een rechtbank of de politiek is om klinische diagnoses te stellen, op eigen initiatief en op basis van de uiteindelijke resultaten van een (onbetrouwbaar gebleken) test?

“Sinds wanneer wordt de diagnose van een ziekte gesteld bij decreet of bij wet? Aangezien de aanvrager meer dan een kennisplicht heeft, is een diagnose een medische handeling, dus uitsluitend de verantwoordelijkheid van een arts.”

[the_ad id=”29733″]

Politici en gezondheidsinstellingen hebben geen enkel recht vrijheden af te nemen

Hier zegt de rechter over: “U kunt in isolatie als deze maatregel wordt bepaald door de gezondheidsautoriteit bij u de diagnose COVID 19 is vastgesteld en als de behandelend arts die u beoordeelt en zegt dat u geen ziekenhuisopname nodig heeft ”. De overheid staat hier dus buiten en mag hier geen enkele zeggenschap over hebben. (bron)

“En zelfs dan heeft de gezondheidsautoriteit niet de bevoegdheid om iemand zijn vrijheden af te nemen. Een arts of gezondheidsinstelling kan de ziekte vaststellen maar dan nog is het aan de rechter om isolatie aan te bevelen.”

“De normen die door de GGD werden ingeroepen en die de vrijheidsbeneming van verzoekers ondersteunden door middel van een melding van profylactische isolatie, zijn niet-bindende administratieve richtlijnen voor verzoekers”, stellen zij in het arrest. Met andere woorden: isolatie of andere maatregelen opgelegd door een dokter of een medisch bestuurlijke entiteit is niet bindend, slechts een advies dat getoetst kan worden door de rechter.

Dit is dezelfde uitspraak als die van de verschillende Azoren- rechtbanken van eerste aanleg die habeas corpus in andere zaken hebben uitgevaardigd , en tevens ook de uitspraak die het Grondwettelijk Hof gebruikte in een identieke zaak, waarin het de verplichte quarantaine voor toeristen in de regio beschouwde als een illegale detentie(bron)

Rechters in Ratton Palace zeggen dat dit opleggen van isolatie “op geen enkele manier gerechtvaardigd is omdat het lijkt op een korte gevangenisstraf met wellicht zelfs serieuzere zwaardere maatregelen dan een veroordeelde delinquent. Gevangen mogen nog sporten. Mensen in isolatie niet, is één van de voorbeelden die de rechters toevoegden.”

[the_ad id=”29753″]

PCR-Test onwettige manier om Corona vast te stellen

Dit oordeel zou enorme juridische implicaties in Portugal moeten hebben. De PCR test is een niet erkende manier om Corona vast te stellen en dus maakt een instantie die mensen verplichten zich te isoleren zich schuldig aan “onrechtmatige gevangenisstraf”.

Het is ook te verwachten dat rechtbanken in andere EU-landen deze uitspraken ook zouden kunnen gebruiken als een gelegenheid om de wetenschappelijke basis die voor deze uitspraken doorslaggevend was, aan te pakken.

Interessant: Zoals we kunnen zien aan de ontwikkeling van de pandemie in Italië, waren het alleen de PCR-tests en de daaropvolgende officiële maatregelen die leidden tot een enorme toename van het aantal sterfgevallen., zowel met als zonder infectie. Covid-19-ziekten en SARS-infecties worden in Italië al vanaf zomer 2019 vastgesteld , lang voordat bekend was wat het was. (bron) (bron)

Het is nu te verwachten dat rechtbanken in andere EU-landen deze uitspraken moeten overnemen.

Dit als een gelegenheid om de wetenschappelijke basis die voor deze uitspraken doorslaggevend was, aan te pakken. 

Ex-Pfizer Chief Science Officer bekritiseert de PCR-test en vermoedt immuniteit

PCR-testresultaten zijn een gecreëerde illusie en er is vermoedelijk allang groeps immuniteit opgebouwd. (bron)

Dit valt af te lezen aan het aantal doden die sterven aan Corona. Verwaarloosbaar en slechts als laatste zetje voor meestal bejaarde mensen met ernstige aandoeningen.

Dr. Mike Yeadon, 16 jaar lang Vice President en Chief Science Officer bij mijn farmaceutische gigant Pfizer wordt aangenomen dat de helft of zelfs “bijna alle” tests voor COVID vals-positief waren. Yeadon voerde ook aan dat de drempel voor kudde-immuniteit veel lager is en dat deze tot nu toe had kunnen worden gehaald en in veel landen al is bereikt.  (bron)

Overlevingspercentage COVID is nu gestegen tot 99,8%

Het overlevingspercentage van COVID-19 is sinds mei gestegen tot 99,8% van de infecties. Dit komt dicht bij de gewone griep, met een overlevingspercentage van 99,9%. Hoewel COVID ernstige nawerkingen kan hebben, kan de griep of een andere aandoening van de luchtwegen ook ernstige gevolgen hebben. (bron)

[the_ad id=”29797″]

Aanvullende bronnen:
https://tkp.at/2020/11/17/portugiesisches-berufungsgericht-haelt-pcr-tests-fuer-unzuverlaessig-und-hebt-quarantaene-auf/
https://www.uticaphoenix.net/2020/11/17/portuguese-appeals-court-deems-pcr-tests-unreliable/

Dit is de uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x