CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Rechter eist nieuwe verkiezingen. 78%(!) van stemmen per post ONGELDIG

Stemmen per post zorgt voor één ding: Ellende!

Een rechter in Mississippi beval nieuwe verkiezingen voor een lokale verkiezing in Aberdeen nadat meer dan driekwart van de stemmen per post van de Democratische verkiezingen van juni ongeldig bleek te zijn. De notaris is gearresteerd.

Rechter Jeff Weill zei in een 64-pagina’s tellende volgorde dat er bewijs is van fraude en criminele activiteiten in de manier waarop post stembiljetten werden afgehandeld, hoe ze werden geteld en acties van individuen op stembureaus tijdens de tweede ronde in Aberdeen, Mississippi. Als gevolg hiervan is een nieuwe tweede verkiezing voor de wethouderszetel van Ward 1 noodzakelijk, meldde de WCBI.

De rechter oordeelde dat 66 van de 84 afwezige stembiljetten die bij de verkiezingen werden uitgebracht, of ongeveer 78 procent, volgens de WCBI nooit hadden mogen worden geteld . Nicholas Holliday werd met 37 stemmen uitgeroepen tot winnaar van de wethouderstoel, terwijl uitdager Robert Devaull de uitslag voor de rechtbank betwistte.

“De rechtbank is van mening dat er een waarschijnlijke oorzaak is dat meerdere personen die betrokken waren bij de ongeregeldheden tijdens de verkiezingsdag op het stembureau ‘moedwillig en corrupt hebben gemaakt’ een of meer van de bovengenoemde strafstatuten.” aldus de rechter.

“De rechtbank zal aan de bevoegde autoriteiten overlaten om te bepalen of de acties van Maurice Howard, Henry Randle en S. Nicholas Holliday neerkwamen op strafbare feiten”, aldus de rechtbankdossiers  , verwijzend naar politiechef Henry Randle en voormalig burgemeester Maurice Howard, die Weill zei dat ze volgens bewijs betrokken waren bij intimidatie en pesterijen bij de stembureaus op de verkiezingsdag.

Notaris Dallas Jones. (Monroe County Sheriff’s Department)

Er lopen nog steeds veel onderzoeken en zaken over de nationale verkiezingen van afgelopen 3 november 2021, die, wanneer je de cijfers en de statistieken erbij haalt en de daarbij bewezen fraude, door Trump is gewonnen. Maar dan ook dik gewonnen. Hij kreeg de meeste stemmen die een President van de VS ooit heeft gekregen. Nog eens bijna 10 miljoen meer dan in 2016. De weggemoffelde stemmen niet meegerekend.

Maar Biden brak dát record weer. Gelooft u het? Statistisch is het in ieder geval onmogelijk en de spikes midden in de nacht van honderdduizenden stemmen voor Biden en niet één voor Trump zijn ook niet te verklaren en statistisch onmogelijk. Dan nog Dominion…ach, we weten het.

Raquel Rodriguez is nog zo´n megafraudeur:

De voormalige vrijwilliger van het congres die met een verborgen camera was opgenomen en zei dat ze duizenden stemmen kon uitbrengen voor tienduizenden dollars. 

Rodriguez werd in januari gearresteerd en  geconfronteerd met vier aanklachten.

Ze werd in oktober vorig jaar opgenomen door journalisten die undercover werkten voor Project Veritas.

In de video bezoekt Rodriguez een oudere vrouw en lijkt haar te helpen bij het wijzigen van haar stembiljet per post van senator John Cornyn (R-Texas) naar democraat uitdager MJ Hegar.

Rodriguez gaf de 72-jarige dame vervolgens een cadeauzakje met een sjaal. Volgens het bevel zijn dezelfde soort cadeauzakjes gevonden in het thuiskantoor van Rodriguez.

Op 29 oktober begon het kantoor van de procureur-generaal van Texas met een onderzoek naar het verkiezingsbureau van Bexar County. Een ander voorbeeld is de zaak in NJ City. 

Michael Jackson, 49, en Alex Mendez, 45, geconfronteerd met een verscheidenheid van de kosten, waaronder verkiezingsfraude, fraude bij het verwerken van poststemmen, knoeien met openbare registers en ongeoorloofde bezit van stembiljetten, volgens een verklaring van de New Jersey procureur-generaal ‘ s kantoor. (bron)

Er zijn nog tientallen voorbeelden alleen veel zaken lopen nog en daar willen we niet op vooruit lopen.

Stemmen per post zorgt onherroepelijk voor ellende!

Lees dat artikel hier verder:

Vrouw uit Texas gearresteerd wegens verkiezingsfraude

 

5 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven