Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

“Rebuilding Better” volgens de Wereldbank

Verspreid de vrijheid!

Er zijn mensen die denken dat The Great Reset er aan zit te komen.

Maar ik denk niet dat dat zo is…..

Er wordt erg veel gepraat over The Great Reset, Build Back Better en Rebuilding Better als plannen voor de nieuwe toekomst.

Maar in Australië is een deel van het duistere plan al opgenomen in officiële regeringsdocumenten. The fourth industrial revolution van het WEF maakt daar al officieel deel uit van de overheidsplannen. De Canadezen zijn er ook al helemaal klaar voor. Hier in Europa zijn er al vele individuele politici die er mee dwepen dus het zal die kant ook wel op gaan.

 

Maar de werkelijkheid van vandaag is dat The Great Reset al volop aan de gang is. Wat er nu aan het gebeuren is is allemaal al ‘part of the plan’.

Het Rockefeller/Schwab/Gates/IMF/VN/WHO/WBG/Protocollen plan wordt hier dit hele jaar al voor uw neus uitgerold met als uiteindelijke doel om controle over de wereld en de volledige mensheid te krijgen. Om de mensen te reduceren tot bruikbare slaven die een kleine groep elites moeten dienen. De middenklasse moet verdwijnen. Die moeten allemaal naar de onderklasse van de maatschappij en die onderklasse moet flink worden uitgedund.

En deze plannen zijn niet dit jaar bedacht, daar is al vele tientallen jaren aan gewerkt. Ofwel het virus en alle paniek is bewust gecreëerd om een voedingsbodem te kweken om deze plannen erdoor te jassen, ofwel het virus en de paniek worden, zoals ze zelf zeggen, als ‘window of opportunity’ gebruikt om de plannen erdoor te jassen. Ik weet het niet, maar in acht nemende hoeveel voorbereiding hieraan vooraf gegaan is denk ik dat het virus en de paniek hier doelbewust voor gecreëerd is.

Het virus was al klaar voor gebruik in 2013, blijkens een artikel uit Quest:

 

En kijk eens naar dit filmpje van de WHO uit 2015, waarin wordt uitgelegd dat binnenkort iedereen op de wereld moet worden gevaccineerd. Waartegen we gevaccineerd moeten worden wordt er niet bij vermeld:

 

Oeps, het WHO filmpje blijkt plots te zijn verdwenen. De Kapitein had deze gisteren geplaatst op zijn youtube kanaal maar het was blijkbaar niet de bedoeling dat u dat nog zou kunnen zien…. Ik had de pagina nog open staan op mijn computer en heb wel nog even wat screenshots kunnen maken van de commentaren.

Dit geeft alleen maar nog meer te denken over wat er hier aan de hand is, beste mensen. Hier wat screenshots dan maar:

 

De PCR-covid testen waren al klaar voordat de plandemie begon en Bill Gates heeft eind 2019 een grote corona pandemie oefening georganiseerd voor alle wereldleiders. Er waren patenten op virussen en op vaccins. De vaccins waren al volop in ontwikkeling (maar nog nooit goedgekeurd of gebruikt). De meeste landen blijven maar doorgaan met alles af te breken zonder dat daarvoor een noodzaak of zelfs maar een goede reden is. Is het allemaal toeval? Ik denk van niet.

Zie ook mijn column: Is er dan toch echt een complot aan de gang? (voetnoot 1)

Ik hoorde laatst op youtube iemand uitleggen dat in de plannen van de VN en van het WEF en in allerlei andere lijvige rapporten van genoemde instellingen toch steeds de doelstelling vermeld staat om de armoede uit de wereld te helpen en te zorgen voor een betere wereld. En als ze dat nou in een rapport opschrijven, dan moet het toch zeker wel waar zijn?!? (Overheids?)trol Harry Hol is wel vaker ontmaskerd als een complete nitwit die zonder enig argument of onderzoek alles wat de overheden propageren rechtvaardigt en alles wat wetenschappers en onderzoekers publiceren als onwaar bestempeld. Deze mafkees noemt zichzelf nota bene zelfs een journalist.

U zult niets meer bezitten

Oftewel, we pakken alles van u af. Ik verzin het niet, ze zeggen het zelf. Kijk maar naar deze korte video van Fox News:

Heeft u ook gehoord wat Charles zegt in de video (35 seconden)? Iets in de zin van: Alleen door deze conora hoax kunnen we onze plannetjes uitvoeren. Hiervoor kon dat nooit en hierna zal het ook nooit meer kunnen!

De vaste bezoekers van CommonSenseTV weten dat ik veel onderzoek doe. Maar er is zo veel te lezen en te onderzoeken dat ik soms (understatement) wel eens iets mis of oversla of bewaar en het dan later weer eens tegenkom. En dat is niet altijd een nadeel. Soms is het een voordeel om een document of artikel te lezen van enige tijd geleden. Vaak is het dan beter in perspectief te plaatsen. En vaak is dan ook te toetsen of er iets uitgekomen is van wat er wordt geschreven. Zo las ik onlangs het World Bank Group Crisis Response Approach Paper van juni 2020. Een lijvig rapport van 62 pagina’s, ook vol met mooie beloftes en goede bedoelingen.

Deze tekst komt uit dat document met het plan van aanpak van The World Bank Group (WBG):

The four thematic pillars of the WBG crisis response are aligned with its comparative advantages. The pillars comprise:

  • World Bank emergency support to health interventions for saving ‘lives threatened by the virus’.
  • WBG social response for protecting poor and vulnerable people from the impact of the economic and social crisis triggered by the pandemic.
  • WBG economic response for saving livelihoods, preserving jobs, and ensuring more sustainable business growth and job creation by helping firms and financial institutions survive the initial crisis shock, restructure and recapitalize to build resilience in recovery.
  • Focused WBG support for strengthening policies, institutions and investments for resilient, inclusive and sustainable recovery by Rebuilding Better.

Hierboven staan dus in het kort de vier pijlers vermeld waarop het WBG Crisis beleid stoelt: Het redden van levens, het beschermen van de kwetsbaren op het gebied van economie en sociaal leven, het beschermen van bedrijven en banen, en het versterken van politiek en organisaties door Rebuilding Better. Klinkt best ok, toch?

Goed, we zullen de thema’s eens nader onder de loep nemen.

 This paper sets out the WBG approach to providing support exceptional in speed, scale and selectivity to countries as they tackle the unprecedented threats posed by the COVID-19 crisis. WBG support focuses on helping countries address the crisis and transition to recovery through a combination of saving lives ‘threatened by the pandemic’; protecting the poor and vulnerable; securing foundations of the economy;

 U ziet het, ze gaan levens redden van mensen die ‘bedreigd worden door de pandemie’, en dat gaan ze nog snel doen ook!!

Waarom dat ‘bedreigd door de pandemie’ tussen aanhalingstekens moet staan is mij een beetje een raadsel. Zal dat zijn omdat we in werkelijkheid niet worden bedreigd door een pandemie maar door de machthebbers zelf?

 

Verder is het doel van de WBG bescherming van de armen en het beschermen van de economie.

Nou, u kunt zelf wel waarnemen hoe lekker ze daar mee bezig zijn. Misschien heeft u er in Nederland en België niet een volledig zicht op wegens alle steunmaatregelen en uitkeringen, maar ik kan u verzekeren dat dat in grote delen van de wereld gigantische humanitaire en economische rampen aan het voltrekken zijn. (zie ook mijn column: Public Enemy, voetnoot 2)

As health interventions ramp up across developing countries, urgent action is needed to address the devastating impacts of COVID-19 on households, livelihoods and communities.The objective of the WBG social response is to help countries protect poor and vulnerable households and communities from the economic and social shocks of the crisis.

Ook hier staat weer dat ze het allerbeste voor hebben met de arme en kwetsbare mensen op aarde en ze te hulp gaan schieten.

En hoe gaan we deze fantastische doelstellingen bereiken? Door lockdowns! We maken alles kapot! Dat is goed voor de arme en kwetsbare mensen, daar redden we levens mee en daar steunen we de economie mee. Zoiets zeker?

Ensuring Sustainable Business Growth and Job Creation The severe economic repercussions wrought by COVID-19 underscore the importance of Jobs and Economic Transformation.

Banen, banen zijn belangrijk! En de groei van de bedrijven. Ze onderstrepen het belang hiervan en werken ondertussen lekker mee aan het naar de kloten helpen van bedrijven en banen.

The objective of interventions under Pillar 4 is to help countries achieve resilient, inclusive and sustainable recovery by strengthening policies, institutions and investments for Rebuilding Better based on transparent, sustainable debt and investments.

U ziet het, ze willen een betere wereld. Wat goed. Ze willen transparantie en een verantwoorde schuldenberg.

Transparantie is tijdens deze plandemie volledig verdwenen. Alles wat ons aangedaan wordt wordt bepaald achter gesloten deuren. De schuldenberg voor de corona hoax was wereldwijd al onhoudbaar hoog. De corona hoax heeft alle regeringen en centrale banken ertoe gebracht deze Himalaya van schulden nog verder te vergroten en ondertussen de basis van de economie, waar deze schuldenberg op gebaseerd zou moeten zijn, aanzienlijk te verkleinen. De wereldwijde (overheids)schuldenberg bedraagt inmiddels 275 biljoen. De schuld beloopt zo’n 360 % van het Bruto Nationaal Product (BNP, zeg maar: de omzet van een land) wereldwijd en is constant stijgende. Moet u zich eens voorstellen dat u een bedrijfje heeft met een omzet van 100.000 euro en u gaat aan de bank een lening vragen van 360.000 euro…….

En daar komen de balansen vol met schulden van de Centrale banken nog eens bovenop. De schuldbalans van de ECB bijvoorbeeld bedraagt 60% van het Bruto Nationaal Product van alle Eurolanden.

 

Nog een opmerkelijke passage uit het rapport:

The COVID-19 pandemic has triggered what is likely to be the deepest global recession since World War II. Millions of people will fall into extreme poverty, while millions of existing poor will experience even deeper deprivation – the first increase in global poverty since 1998.

Hier staat beschreven wat het werkelijke gevolg is van het desastreuze beleid dat gevoerd wordt door overheden wereldwijd. Miljoenen mensen zullen vervallen tot extreme armoede, terwijl miljoenen mensen die al op de grens van armoede leefden, zullen vervallen tot nog grotere narigheid.

Ik zal er wat getallen op plakken: het aantal mensen dat door dit plandemie jaar te kampen heeft met ernstig voedseltekort is met 135.000.000 gestegen.

Ja, u leest het goed: 135 miljoen mensen zijn dit jaar door het beleid van de overheden, in opdracht van bovengenoemde instituten, naar de rand van de afgrond geduwd of erover heen. Alleen al door honger zijn veel meer mensen overleden dan door covid-19. En bij het aantal covid-19 overlijdens moet er nog bij bedacht worden dat die voor een belangrijk deel helemaal geen covid-19 als doodsoorzaak hadden en dat de gemiddelde leeftijd van de covid-19 overlijdens boven de 80 jaar ligt.

En deze passage:

The pandemic is exacerbating specific risks for women with sharp increases in domestic and gender-based violence and a substantial increase in emergency calls for domestic violence cases.

Bovendien zal dit overheidsbeleid leiden tot een enorme toename van huiselijk geweld tegen (voornamelijk) vrouwen en kinderen.

Daar heeft Leslie Alexis zojuist nog over bericht op CSTV. (voetnoot 3)

The pandemic puts added urgency on Gender and Development across all four pillars.

Deze zin heb ik niet uit een of andere context gehaald. Die staat er letterlijk zo in, zonder enige nadere duiding. Geen idee wat gender en de ontwikkeling daarvan met deze hoax en georganiseerde crisis te maken heeft. Maar ze gaan er dringend iets aan doen?!?!

The comparative advantage of the World Bank Group comes from the powerful combination of country depth and global breadth, public and private sector instruments and relationships, multisector knowledge and practitioner expertise, and the ability to mobilize and leverage financing.

Hier staat dus eigenlijk dat de Wereldbank door de grip die ze op vele landen hebben en de krachtige combinatie van schuldenlasten waar ze de landen over de hele wereld mee kunnen opzadelen en door de vriendjes die ze hebben in de politiek en andere ‘relaties’ zij ongelofelijk veel macht hebben. Mensen, deze teksten komen van The Worldbank, een organisatie die nauw samenwerkt met de VN, het IMF, de WEF en de WHO. En de relationships, de vriendjes, daar kennen we er waarschijnlijk inmiddels ook wel al een paar van: The Rockefellers, Soros, Gates, Charles en Schwab zeker?

Ze presenteren hun plannetjes met mooie verhalen en vernietigen ondertussen het leven en welzijn van ons allen.

Het document is te lang om in zijn geheel te bespreken. Het gaat verder voornamelijk over geld, meer geld, vaccins, heel veel vaccins, die noodzakelijk zijn en het bouwen van een betere wereld. Waar hebben we dat vaker gehoord?

De bedoelingen lijken goed.

Niet alleen de publicaties van de Wereldbank en het IMF, maar ook die van de Verenigde Naties, de Rockefellers en de WHO en zélfs die van het World Economic Forum lijken vol te zitten met goede bedoelingen en gaan allemaal voorbij aan het feit dat ze al deze ellende zelf aan het veroorzaken zijn. Is er al eens een van deze organisaties geweest die in de loop van dit jaar heeft gezegd: Nou, het valt wel mee met de pandemie, de maatregelen die we nemen lijken geen enkel effect te hebben, laten we er maar mee ophouden en ervoor gaan zorgen dat we de verdere economische en maatschappelijke schade beperken.

Dat is volgens hun eigen publicaties wel wat ze graag willen. Maar ondertussen manen ze alle overheden wereldwijd om door te gaan met alles te slopen.

Dus uiteindelijk valt het niet vol te houden te denken dat dit soort organisaties iets goeds met ons voor hebben en is het wel duidelijk dat zij de drijvende kracht achter de verwoesting van onze samenleving zijn. Alles moet worden gesloopt en herbouwd volgens de structuren zoals zij die voor ogen hebben.

De locale politici, de Ruttens van deze wereld, die hier grootschalig aan meedoen, zijn getriggerd door de macht en het geld waarover deze organisaties gezamenlijk beschikken, maar zij gaan uiteindelijk ook hier het onderspit delven. Want er blijft niets democratisch meer over, er komt geen parlement meer, Build Back Better is alleen better for them. Ze hebben Mark en consorten straks echt niet meer nodig.

Misschien is het wel de hoogste tijd om andere keuzes te maken ten aanzien van onze manier van leven.

We zijn met erg veel mensen op deze aardbol en de groei zit er nog stevig in. In het jaar 1900 bestond de wereldbevolking uit ongeveer 1 miljard mensen. In 1950, 50 jaar, 2 verwoestende oorlogen en een echte griep pandemie later, bestond de wereldbevolking uit ongeveer 2 miljard mensen. Een verdubbeling dus!

Nu, in 2020, 70 jaar later bestaat de wereldbevolking al uit bijna 8 miljard mensen. Een bijna verviervoudiging!

Iedereen wil een welvarend leven. En ieder weldenkend mens gunt dat ook aan iedereen. Maar als we niet goed zorgen voor de natuur en onze natuurlijke rijkdommen niet goed beheren, dan kan dat desastreuze gevolgen hebben.

Echter in al die zogenaamd goedbedoelde plannetjes van de Rockefellers en World Economic Forum en van Bill Gates, daar zijn wij nooit in gekend. Daar hebben wij niet voor gestemd. En nog het allerbelangrijkste: Er is geen enkele controle op de plannen en maatregelen van deze lieden. Nergens in hun rapporten wordt aandacht besteed aan een verantwoording of een goedkeuring. Zij willen de macht en voor de rest, zoals Rutte het al eens krachtig heeft verwoordt: Gewoon je bek houwe.

Er is op dit niveau geen democratie, geen samenspraak, geen verantwoording. Zij willen doen wat ze willen.

Het is overduidelijk dat ze de almacht willen zonder controle, zonder democratische processen, zonder verkiezingen. Want dat is allemaal alleen maar gedoe. Als een kleine groep dictators de almacht over de hele wereld hebben dan zijn al hun plannen te realiseren.

Ik begrijp het wel, maar ik heb er geen begrip voor. Want hun plannetjes, dat gaat niet in het welzijn en het belang van u en mij worden.

 

Voetnoot 1:

Is er dan toch echt een complot aan de gang?

Voetnoot 2:

Public enemy

Voetnoot 3:

Kindermisbruik in België door lockdown verdubbeld

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x