Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Reactie Donald Trump na Impeachment-Hoax

Na het grote circus, de “Impeachment Hoax”, dat de Democraten hebben opgevoerd om wanhopig te proberen Donald Trump weg te krijgen, lijkt het erop dat het tij zich zal gaan keren.

Na deze, nu al 3 en half jaar durende, heksenjacht van de linkse Democraten lijkt het nu de beurt aan de Republikeinen en Trump.

Hier vast een korte reactie van Donald Trump over dit circus maar dit weekend een uitgebreid telefoongesprek van Donald Trump met FOX News. Niet missen!! Er gaan koppen rollen.

Opvallend is hoe eensgezind de Republikeinen en Trump lijken te zijn. De steun aan Donald Trump was overweldigend en de Republikeinen, tijdens de verhoren, hebben heel duidelijk aangetoond hoe ziek en obsessief de Democrats te werk gaan.

Zie dit artikel over de verhoren tijdens het impeachment-onderzoek en je hebt een goed beeld wat er speelt.
https://commonsensetv.nl/complete-afgang-van-de-media-en-de-democrats/

Mocht je het niet hebben meegekregen kijk dan echt deze video even!

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven