Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Rare jongens, die Hongaren!

Beste lezers,

Ministerie van Binnenlandse Zaken Hongarije: “Hongarije blijft de Hongaarse – en de Schengen grenzen beschermen.” (MTI-Hongarije 2020.01.27)

Een Hongaarse delegatie heeft een tweedaagse informele bijeenkomst van de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie van de Europese Unie bijgewoond en zei dat het belangrijkste doel van Hongarije blijft om Hongarije en de grens van het Schengengebied te beschermen tegen illegale migratie, zei het ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag.

De constante migratiedruk rechtvaardigt verder het gebruik van de Hongaarse grensbescherming, en de Hongaren voegden eraan toe dat Hongarije grensbescherming als een nationale bevoegdheid beschouwt en verplichte hervestigingsquota blijft afwijzen.

Rare jongens? Verstandige jongens? Deze Hongaren?
Zij zijn in elk geval niet gemakkelijk van hun stuk te brengen.

Welke logica zit er mogelijk achter hun handelen?
Mogelijk, een goede analyse van het gevaar en de eerste prioriteit van een staat, namelijk: “Het beschermen van de eigen bevolking, beschaving en toekomst.”

Ik denk, heel sterk en verstandig van die Hongaren.

Stand houden en de legers mannelijke moslim-immigranten, die immers ideologische en religieuze diep gewortelde ‘haters’ en vijanden van de Europese Beschaving en t Vrije ‘kafir’ volk zijn, buiten het dorp en buiten de samenleving houden.

Vooral de religieus- ideologisch gedreven personen die de moord- en verkrachtingsreligie islam aanhangen niet de kans geven hun corruptie, haat, intimidatie, strijd en ondermijning in het vredelievende dorp los te laten.

Islam. Dat is 14 eeuwen geweld, terreur en oorlog, ‘jihad’ tegen de vrije wereld. Tot nu 270 MILJOEN DODEN, miljoenen slaven, seksslavinnen, de KWART van de Wereld reeds veroverd en vernederd onder de tirannie en barbarij van de achterlijke primitieve ‘Sharia’.

Geen Trojaans paard binnen laten.

Want deze veroveringsideologie en ‘doodscult’ doet zich ‘vredelievend’, ‘tolerant’ en ‘waardig’ voor als ze klein en zwak is.

Liegen, misleiden en bedriegen is inherent aan de mohammedaanse leer (koran, hadith, sira) en tactiek van migratie, islamficatie, Jihad, saturatie en totale overheersing.

Maar de waarheid komt vroeg of laat als een grote arab duivel uit een doosje.

Geen, hier in Nederland, ook na drie generaties niet, geen integratie/assimilatie, wel toenemende segregatie en vijandschap, steeds meer dodelijk Moslim-terreur, vuile politieke druk, rellen, eisen tot meer Islam, meer Sharia, intimidatie, extreme moslim (seks)criminaliteit, moslim (seks)geweld, maatschappelijke ondermijning Voorspelbaar: langzame vernietiging/ gewelddadige onderwerping.

De totalitaire politieke ideologie Islam (Onderwerping) wil niet integreren; Islam, Allah, de Moslim en de Oemmah is superieur! Allahoe Akbar.

De vijandschap en haat en strijd, terreur, oorlog (‘Jihad’) tegen de door Allah gehate en vervloekte niet-moslims (=’kafir’) is voor elke moslim verplicht. Allah eist strijd, ‘Jihad’, actie, ondermijning en totale vernietiging van de ‘kafir’ samenleving, Sharia usurpatie is een verplicht doel; Allahoe Akbar.

Islam ziet en definieert niet-moslims, ‘kafir’ als minderwaardig submenselijk afval, die gehaat, verkracht, geplunderd, een stevig lesje geleerd, bedrogen, vermoord en totaal onderworpen en vernederd aan de Sharia moet worden. Dit staat zo in de heilige boeken geschreven en verandert niet.

Het is niet meer dan verstandig om de Islamitische barbarij en leugens, vijandschap, voortdurende strijd en geleidelijke ondermijning vd Islam niet de ruimte te geven. Geen centimeter.

Ik durf te wedden dat de Hongaarse ‘kafir’ meisjes ’s zomers verbazingwekkend, niet massaal, multiculti en divers, in zwembaden worden aangerand! Zoals nu in Duitsland, Zweden en Nederland gebeurt.

Of dat Hongaarse -zeer jonge- meisjes bij bosjes uitgepikt, ingepalmd, geïntoxideerd met alcohol. of drugs en (groeps)verkracht worden door Moslim kindverkrachters zoals in het super multiculti PC VK gebeurt door de zgn. ”Asian (= Muslim) child groominggangs” (UK) – child rape, child sextrafficking, sexslaves.

Honderdenduizenden slachtoffers van Islamitische gruwelijke barbarij en van de UK overheden en instituties die zijn kinderen.meisjes.meiden al 40 jaar laat verkrachten / dit faciliteert.

Of dat Hongaarse meisjes/meiden zoals in Nederland getarget, misleid, gedwongen, misbruikt en verkracht worden door Moslim (voornamelijk mocro en Turken) Pooiers, de zogenaamde. “loverboys” , child rape, gedwongen prostitutie, child sextrafficking, die Nederlandse ‘kafir’meisjes inpalmen, chanteren, intoxiteren,verkrachten en misbruiken.

Je hoort er weinig tot niets over. Weggepoetst.

De Britse en Nederlandse manier: de lastige feiten, verhalen en de slachtoffers in de diepe PC doofpot stoppen.

Censuur, hate speech, demoniseren, de klokkenluiders, de critici keihard aanpakken. Niet de ware vijand Islam en zijn barbaarse volgelingen, de daders, maar de critici en slachtoffers vervolgen!.

Niets gezien, niets gebeurd. No problemo. Divers en inclusief met de rape- en murderreligion, ‘Wij allemaal Samen’ t gaat geweldig volgens PC. global/ cultuurmarxistisch Nederland.

Ondertussen groeit en bloeit het kwaad in het VK en in Nederland en beginnen de lijken in de Multiculti kast te stinken.

Verstandige jongens en meisjes die Hongaren!

BAN ISLAM UIT NEDERLAND.

Gabriël Garcia.

 

Columns worden geplaatst zonder censuur of aanpassingen door CSTV. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

8
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
John. Wolf
Gast

Nagels met koppen !! ik ben een fan van Orban , en mijn vele reizen naar dat land waar trouwens al veel Nederlanders en Vlamingen wonen hebben mij doen besluiten om mij ook dar iets te gaan kopen , de prijzen zijn er belachelijk laag en alle steden zijn kraak net en hebben thermen wat goed is tegen Artrose en nog van alles . De Jobbik partij van Orban is Nederlanders goed gezind en beschouwt hen als de ware vluchtelingen en worden daarom gehaat door de EU commissie (lees maffia). Als je gepensioneerd bent is openbaar vervoer ,openbare diensten ,theater… Lees verder »

Gabriel Garcia
Lid
Gabriel Garcia

Ondertussen gaan al 40 jaar in het VK de Muslim ‘Groominggangs’ hun gang (kinderverkrachtings bendes, groepsverkrachting, seksslavinnen, kinder sekshandel). Deze moslim rape bendes opereren op grote schaal in het VK en worden ,steeds, NIET aangepakt, maar omzeild, toegelaten en in de doofpot gestopt en uit het nieuws gehouden. Tommy Robinson werd voor zijn reportages hierover zwaar vervolgd en mishandeld en zelfs maandenlang opgesloten. ( Enigszins vergelijkbaar met de ‘groominggangs’ zijn onze ‘Loverboy’s’, ook grotendeels Moslim pooiers, in Nl. (kinder misbruik, kinderverkrachting, gedwongen prostitutie kinderen). Je hoort er de laatste jaren niets meer over, zou het dezelfde kant op gaan als… Lees verder »

dreamteam
Lid
dreamteam

Beste Gabriel Garcia,

Ik ben blij u ooit benaderd te hebben, hier kunt u uw verhaal doen, hetgeen heel veel Nederlanders nog niet weten, uw kennis betreffende de islam reikt veel verder dan wat ik ervan weet, dus uw column is wat mij betreft zeer welkom.
Mijn schrijven gaat voornamelijk over wat er in Nederland speelt en over de Nederlandse politiek.
Bij Common Sense TV zijn dus uw bijdrages zeer welkom, mits ze uiteraard de huidige realiteit weergeven en bij deze een duim van mij als kritisch schrijver, met vriendelijke groet,

Chris Collard.

dreamteam
Lid
dreamteam

Dit linkje zond de PVV mij vrij recent toe, https://www.youtube.com/watch?v=9VtNYsSjsyw&feature=youtu.be

Gabriel Garcia
Lid
Gabriel Garcia

De Pvv doet zijn best. Wel een beetje hmm hilarisch bombastisch filmpje. Educatie / voorlichting is heel belangrijk en best lastig. Geweldig goed werk van B. Warner ‘political Islam’ op dit gebied. Wetenschappelijk onderbouwd en goede (simpele) educatie. ‘Political Islam’, cspii, en Dit volgend Filmpje moet ik je echt aanraden. Hij heeft een heel inzichtelijk kort filmpje , ‘dynamische Jihad oorlogsmap’ of zoiets, gemaakt van 12/13 eeuwen Jihad tegen de klassieke grieks/rom. beschaving/ in onze regio zeg maar. Opent echt de ogen voor de (agressieve/expansieve) aard vd Islam en de historische realiteit van Islamitische migratie en Jihad en de ondergang… Lees verder »

dreamteam
Lid
dreamteam

Gabriël Garcia, we hebben beiden een missie, uw taak is om de mensen duidelijk te maken wat de islam werkelijk is, mijn taak om mijn boodschap is om de mensen duidelijk te maken wat het globalisme behelst, uw columns zijn veel zwaarder dan hetgeen ik de mensen vertel, maar beiden zijn heel hard nodig, om het tij te kunnen keren, om een samenleving terug te krijgen die wenselijk voor ons is. Er vinden de nodige veranderingen plaats zie de Brexit, ook wij kunnen tot een Nexit komen, daar geloof ik in en niet in een profeet die al 1400 jaar… Lees verder »

Gabriel Garcia
Lid
Gabriel Garcia

Waar, amen compadre!

legalblond
Lid
legalblond

Bekijk ook de video waarin Clare Lopez een lezing geeft over de islam in Sydney in 2014. Zij heeft jarenlang gewerkt voor de CIA waar ze de islam in het westen in de gaten hield en is daarna voor een internationale denktank over de islam gaan werken. Zij weet er dus wel het nodige van en in de lezing komt ze ook met schokkende feiten.

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: