Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Provincie waarschuwt Amsterdam : 472 vluchtelingen te weinig opgenomen

Elke gemeente moet van het Rijk een bijdrage leveren aan het opvangen van asielzoekers.

Verrassend genoeg blijkt dat Amsterdam zich niet voldoende inzet voor de opvang van vluchtelingen, t.o.v. andere gemeentes in Noord-Holland.

Indien Amsterdam vóór 1 Juli 2020 nog niet voldoet aan haar aandeel in de vluchtelingenopvang, dan zal de Provincie de “achterstand inhalen” op kosten (boete) van de Gemeente.

Om deze boete te ontlopen, gaat Amsterdam zo snel mogelijk 500 extra asielzoekers opvangen, kosten hiervan: 11,5 miljoen euro.

Volgende vraag: WAAR in de Gemeente Amsterdam?

 

Betekent dit dan dat er in een andere stad teveel zijn opgenomen? Of was er een tekort aan vluchtelingen in de provincie? Of hebben we een landelijk tekort aan asielzoekers?

Het is allemaal niet te bevatten. Problemen op je hals halen door onnodig massaal jonge, gezonde herrieschoppers binnen te halen. En van de gevolgen kun je wel een website schrijven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment draad
0 Draad antwoorden
1 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
1 Comment schrijvers
Ruud Beijer Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ruud Beijer
Gast
Ruud Beijer

Zolang nog teveel huichelaars in Nederland wonen komt het nooit meer goed. Landverraders behalve de PVV en het Fvd stemmers

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven