nl Nederlands

Protest tegen lockdown in München

De Ecologische Democratische Partij (ÖDP) in Duitsland heeft een protestdag georganiseerd tegen de buitenproportionele corona-regels en absurde straffen bij overtredingen.

Vrijdag verzamelden de demonstranten zich in München op het Marienplatz, waarbij zij wel de 1,5 meter afstand regel in acht namen om de demonstratie legaal te laten zijn.

Zij vinden dat de maatregelen om de zogenaamde pandemie te bestrijden totaal niet in verhouding staan tot de rampzalige gevolgen van de maatregelen zelf.

Zij riepen onder andere op tot vrijheid van meningsuiting, bewegingsvrijheid, persvrijheid en het recht zich te verzamelen.

Thomas Prudlo, voorman van de ÖDP noemt de lockdown ongrondwettig en extreem absurd.

Hijzelf werd vorige week gearresteerd omdat hij op een parkbankje zat:

“Terwijl er vele mensen voorbij jogde werd ik meegenomen naar een politie bureau. Een oudere dame die ook op een bankje zat werd eveneens in de cel gezet. Het is volledig absurd! Maar ik was trots toen ik de politiecel betrad. Ik zit op een parkbankje als ik dat wil!”

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Arjaan
Arjaan
CSTV Lid
1 maand geleden

Ten voeten uit, op zij zetten van de grondwet, wanneer protesteren in Nederland?!

Wendy Waltman
Wendy Waltman
Reply to  Arjaan
1 maand geleden

Zo snel mogelijk

Paul picavet
Paul picavet
1 maand geleden

Ik wandelde vorige week, hier in Frankrijk,als “enige” persoon op het strand opgepakt en meegenomen naar de rijkwacht kazerne. Ik was totaal niet op de hoogte dat ik niet om het strant micht lopen. Mijn huis ligt vkak azn zee. De 2m afstand werd totaal niet gerespecteerd gedurende de hele procedure, o geveer 4uur, ook niet de mondmaskers in de auto. Er werden van mij vingerafdrukken genomen ook van mijn palmen etc, fotos van likse, rechts, voor en opzij. Juist zoals op tv bij criminelen. Volgens de rijkswacht was dit omdat ik mossellen had verzameld die ondermaats waren. Ik was… Lees verder »

Paul picavet
Paul picavet
1 maand geleden

Het is in heel Europa zo. En het wordt erger en erger. Twee maten en gewichten. Continu ondemocratisch gedrag, bv Belgïe en Duitsland. Niet informatie van de burger, geheimovereenkomsten bv het Marakech pakt. Verzwijgen van problematiek. Bv de Griekse grensproblemen. De verdraaide berichtgeving. Bv Belgïe heeft procentueel (doden per 100 inwoners) 4x meer doden dan Amerika, procentueel meer doden dan Italïe en Spanje. MAAR er wordt steeds met absolute cijfers gewerkt. Om alzo de russen en Amerikanen te kunnen verdacht maken. Belgïe heeft met haar ondemicratische regering het meeste aantal doden in ouderlinge instellingen. Zo kunnen wij de lijst nog… Lees verder »

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x