NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Protest tegen lockdown in München

De Ecologische Democratische Partij (ÖDP) in Duitsland heeft een protestdag georganiseerd tegen de buitenproportionele corona-regels en absurde straffen bij overtredingen.

Vrijdag verzamelden de demonstranten zich in München op het Marienplatz, waarbij zij wel de 1,5 meter afstand regel in acht namen om de demonstratie legaal te laten zijn.

Zij vinden dat de maatregelen om de zogenaamde pandemie te bestrijden totaal niet in verhouding staan tot de rampzalige gevolgen van de maatregelen zelf.

Zij riepen onder andere op tot vrijheid van meningsuiting, bewegingsvrijheid, persvrijheid en het recht zich te verzamelen.

Thomas Prudlo, voorman van de ÖDP noemt de lockdown ongrondwettig en extreem absurd.

Hijzelf werd vorige week gearresteerd omdat hij op een parkbankje zat:

“Terwijl er vele mensen voorbij jogde werd ik meegenomen naar een politie bureau. Een oudere dame die ook op een bankje zat werd eveneens in de cel gezet. Het is volledig absurd! Maar ik was trots toen ik de politiecel betrad. Ik zit op een parkbankje als ik dat wil!”

 

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Arjaan

Ten voeten uit, op zij zetten van de grondwet, wanneer protesteren in Nederland?!

Wendy Waltman

Zo snel mogelijk

Paul picavet

Ik wandelde vorige week, hier in Frankrijk,als “enige” persoon op het strand opgepakt en meegenomen naar de rijkwacht kazerne. Ik was totaal niet op de hoogte dat ik niet om het strant micht lopen. Mijn huis ligt vkak azn zee. De 2m afstand werd totaal niet gerespecteerd gedurende de hele procedure, o geveer 4uur, ook niet de mondmaskers in de auto. Er werden van mij vingerafdrukken genomen ook van mijn palmen etc, fotos van likse, rechts, voor en opzij. Juist zoals op tv bij criminelen. Volgens de rijkswacht was dit omdat ik mossellen had verzameld die ondermaats waren. Ik was en ben nog steeds diep geschokt door deze behandeling. Waar ik als 68 jarige continu in contact was met de rijkswachters tijdens het nemen van mijn afdrukken. De rijkswachters droegen in de kazerne maskers en hebben.mij steeds correct en vriendelijk behandeld, behalve één. Volgens hen betrof het hier louter procedure. Ik heb vandaag 6 dagen later een loopneus en heb oog en koppijn. Ik hoop zij hebben mij niet het virus bezorgd want dan steek ik waarschijnlijk mijn vrouw ook aan êhebben wij twee sla htoffers. Ik ben diep geschokt door deze politiestaat behandeling en het non respect van afstand, wegens PROCEDURES, met mij als oudere risico persoon. Ook nog eens risico voor de dood door mijn ouderdom. Moet men nu echt voor enkele mossellen een oudere extra risico persoon zijn leven in gevaar brengen?. Ik was heel gelukkig en voelde mij hier heel goed door de omgeving en de mensen. Maar vandaag de dag weet ik niet of ik nog verder in dit land wil blijven leven. Hier schijnen procedures overdreven tezijn en belangrijker dan een mensenleven

Paul picavet

Het is in heel Europa zo. En het wordt erger en erger. Twee maten en gewichten. Continu ondemocratisch gedrag, bv Belgïe en Duitsland. Niet informatie van de burger, geheimovereenkomsten bv het Marakech pakt. Verzwijgen van problematiek. Bv de Griekse grensproblemen. De verdraaide berichtgeving. Bv Belgïe heeft procentueel (doden per 100 inwoners) 4x meer doden dan Amerika, procentueel meer doden dan Italïe en Spanje. MAAR er wordt steeds met absolute cijfers gewerkt. Om alzo de russen en Amerikanen te kunnen verdacht maken.
Belgïe heeft met haar ondemicratische regering het meeste aantal doden in ouderlinge instellingen. Zo kunnen wij de lijst nog dagen.laten verdergaan.
Europeese en Nationale Regeringen werken niet meer volgens een democratie of de wil van het volk. Maar volgens wat zij denken dat goed is ( volgens mij globalisme en eigenbelang) bv multinationals, politiekers en partijen belang in de meeste Europeese landen. Belgïe, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italïe, Spanje. Politiekers vernoemd ik niet. Men zou hier best, om een korte lijst te hebben, hen kunnen vernoemen die zich niet schuldig maken aan dit gedrag.
Tegenstanders van dit dictatorieel gedrag worden doodgeverfd door deze Europese politiekers. Bv Verhofstad in Belgïe, Rutten in NL. Merkel in Duitsland enz enz. Rebellen tegen deze misbruiken Bv Polen, Hongarijen, Oostenrijk in het kort de meeste Balkan landen en zeker deze landen die het dictatoriaal gedrag van het oud communisme hebben herkent door ervaring. De voornaamste dictatoriale macht van Europa zijn de financiele middellen. Bv Griekenland en andere laatst bijgekomen staten, zwijgen en meedoen OF GEEN STEUN. Mischien is Erdogan, persoon die ikzelf ook doodverf, wel niet zo slecht als men hem hier in Europa tracht voor te stellen? Als men natuurlijk al het vorige in aanmerking neemt is het zelfs heel goed mogelijk? Het vertrouwen in de politiek en politiekers is niet meer laag maar onder het vriespunt. Op het randje van een voljsopstand/revolutie.
Eén punt is onbediscusieerbaar ZEKER onze “VOLKSVERTEGENWOORDIGERS” zijn niet meer onze vriegere democratische gekozen vertegenwoordigers van wat het volk wil en denkt.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol