Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Professor Vonkert is woedend !

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Getriggerd door het stuk van Rienst, begonnen bij mij m´n herinnering en mijn ¨komt me bekend voor¨ neuronen (of hoe men die signalen noemt) terug in werking te treden.

Ik moest denken aan een stukje van Professor Vonkert die woedend was, en zo van toepassing op het moment dat ik het u niet wilde onthouden.

Dit artikel is al geschreven in 2015.

Professor Vonkert, Filosoof, laat zijn licht schijnen over- en bespiegelt maatschappelijke kwesties in deze ontaarde mondiale (samen)leving.

Een wereld vol Psychopaten.

Nederland , (of wat er nog voor doorgaat), Maandag op dinsdag 27 oktober 2015
Onderwerp: Psychopathie lijkt viraal.
L.S.
Op maandag op dinsdagnacht welke valt op de 44e week op het oneven jaar bericht ik u thans inhoudelijk als volgt:
Beste medeburgers,

Ik spreek tot u uit een enorme toenemende onrust en medeleven m.b.t. het lot , niet zozeer alleen van ons land, maar ook  u persoonlijk en van deze wereld.

Als u en mijn (over)grootouders dit mee zouden hebben gemaakt zouden ze of een revolutie hebben uitgeroepen!
Ze waren i.i.g. niet zo blind, onderontwikkeld, naïef, narcistisch, eigengereid en zo slap als de gemiddelde Nederlander nu is.
Totaal overspoeld van hebzucht, auto’s, koophuizen, kleding, consumptie, vakanties en al dit soort onzin, heeft de gemiddelde mens, of zal ik het narcist noemen, niet door dat er een complete oorlog om hen heen afspeelt.
Met een concentratie-panne van een paar minuten en een geheugen van nauwelijks een halve dag (en dit is geen grap)  onthoudt men niets meer door de enorme impulsen die men krijgt via berichten via radio, tv, internet, wapp, en andere apps.
Totaal gehypnotiseerd door onzinnige informatie, die in stand wordt gehouden door de commercie, is men liever bezig met een onzinnig seks, drank- en drugsfestival in Amsterdam, te omschrijven als Dance Festival dan bezig te zijn met belangrijke dingen.
De misselijkmakend-heid van de zogenaamde publieke en commerciële zenders, welke inmiddels omgevormd zijn door pseudo neo elitaire psychopatische klootzakken zonder enig talent is alleen gericht op consumeren en puur entertainment.  Ze vinden zichzelf geweldig, doen een duur brilletje op, staan te schreeuwen als een jungle bewoner, of staan te dansen als een epilepsiepatiënt die zijn pillen niet heeft ingenomen en die geëlectrocuteerd wordt
Het is elke dag weer een close call. Niemand heeft het door hoe onze maatschappij op allerlei manieren is geperverteerd.
Zij het niet links, niet rechts, of midden, dan wel overspoeld door doorgedraaide, achterlijke geloofswaanzinnigen waarvan letterlijk tienduizenden,  per dag,  aangeleverd worden het kleine Europa in.
Een goed staaltje van  de mond snoeren zagen we vanavond weer bij de pseudo journalist Jeroen Pauw. Een man die zichzelf geweldig vindt, al ware het maar omdat hij fietsend naar zijn werk gaat, en dan nog menige del na de uitzending penetreert, volgens eigen zeggen, en ondertussen de biggest azielzoeker-hugger is  van het westelijk halfrond. De nvu werd vakkundig de mond gesnoerd door de, mijn inziens,  fascistoïde Gütmenschen.
Wie werkelijk nieuws volgt, en zijn ogen en oren gebruikt, en wiens intuïtie nog een beetje werkt, weet dat álles dat u nu ziet (mtv awards, dance festijnen etc.)  een werkelijke afleidingsmanoeuvre is van de meest achterlijke idioten die onze wereld rijk is.
Waren in de jaren 60 tot 80 nog popgroepen die nog opkwamen voor de verdrukten in de samenleving, of zich juist af wilden zetten tegen de toenemende burgerlijke gehoorzaamheid en de zwaan-kleef-aan cultus die weer volop aanwezig is in ons land, zijn deze intelligentsia vervangen voor botoxspuitende hoeren en in de kast zittende harddrugsgebruikende , zichzelf benoemende mannen, welke zo uit een oerwoud lijken te zijn gelopen in gedachte, woord en daad.
Men zwaait maar met het woord cultuur, terwijl er géén cultuur meer te bekennen is, zoals voorheen de klassieke muziek, operette, opera,etc, welke nu alleen voorbehouden is voor de elite en de classici.  De meeste mensen houden zich jammerlijk genoeg bezig met hooguit een volkscultuur, en dat is nu juist de cultuur de je, als je verder wilt komen in het leven en jezelf niet dom wilt houden zou moeten afzweren.
Elke zichzelf respecterende mens c.q. intellectueel (en ik refereer naar Joost Zwagerman die de wereld niet meer begreep, hetgeen op zich zeer begrijpelijk is),  ziet hoe wij omgeven zijn door psychopaten.

Waar het bij de ouderen (60+) nog minimaal aanwezig is, is dit bij de generaties eronder steeds duidelijker zichtbaar en uit deze ernstige fysieke en psychiatrische ziekte zich in allerlei vormen.
We kunnen stellen dat een groot deel van onze bevolking zich middels de commerciële cultus ontwikkeld heeft tot een of ander soort psychopaat.
De narcist is de meest voorkomende. Naar schatting lijdt zeker 60 procent van de jongeren in mindere of meerdere mate, licht of zwaar aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis, welke voorkomt uit een groot tekort uit opvoeding, ongezonde voeding, slaaptekorten, een tekort aan discipline, zeer slechte, onderontwikkelde docenten op basisscholen en middelbare scholen, een slechte taalbeheersing, en een enorme consumptiebehoefte.
Dit is een succesvolle elixer om van een jong mens een pure psychopaat te maken. Kinderen zijn geen kinderen meer, maar worden op zeer jonge leeftijd al van overheidswege getraind tot gebrainwashte psychotische killers, welke alles dat maar ook afwijkt van oude vodden die zij hebben gelezen en anders is, anders denkt in de LETTERLIJKE zin des woords  kapotmaakt als een tank van Is(is) die over een onschuldig slachtoffer rijdt.
Het is in-en-in triest dat ouders van de huidige generatie narcistjes het
A: niet van zichzelf door hebben, geen enkele zelfreflectie hebben, geen introspectie kennen  en toepassen en totaal niet kritisch zijn naar zichzelf, hun omgeving, of diens kinderen. Als de buitenwereld maar niets raars denkt (gevaarlijk burgerlijk)  En:
B: niet meer kunnen opvoeden, en alleen maar bezig zijn met koophuis, (lachwekkend:) carrière, vakantie, kleding, en bedrijf.
Het woord liefde, opvoeding, verantwoording, discipline zijn sowieso voor een groot gedeelte van de Nederlanders moeilijk te interpreteren alsmede te schrijven, laat staan te tonen, als er geen uiterlijk belang bij is.

We leven in een mondiale ontregelde samenleving welke tot in alle uithoeken gecorrumpeerd is. De ene samenlevingsvorm moordt mensen wat directer dan anderen. De ene moordt mensen gruwelijk, maar direct (isis en consorten) . De anderen langzaam en geestelijk kapotmakend, zoals hier in Nederland.
Waar je nog geluk kunt hebben als je een beetje intelligent bent en je via een redelijke rechtsbijstandverzekering nog enigszins rustig kunt gaan slapen.
U kunt wel nagaan dat zo’n (mondiale)  prutsamenleving NIETS waard is.

Laten we eerlijk zijn. Hier in Nederland passen sowieso 1 miljoen mensen niet in een moderne samenleving thuis. Onintegreerbaar, onbemiddelbaar, onaanspreekbaar, onbereikbaar,etc…… Bovendien kunnen we eigenlijk in ons land niet meer dan 10 miljoen mensen huisvesten willen we deze een kwalitatief leven geven naar ONZE maatstaven.

Dan hebben we nog een groep redelijk intelligente mensen die zich veelal begeven in en rond de biblebelt. Het probleem van deze groep is, dat zij naast hun rationele intelligentie, vanuit psychologisch en psychiatrisch oogpunt een handicap hebben en dat is geloof. Maar ze zijn van alle groepen nog het meest nuchter, buiten hun geloof om.

Gelukkig zijn deze mensen vaak behept met goede opleidingen en een bewuste levenshouding en zien ze ook in dat de eerder genoemde 1 miljoen, welke men kan vatten onder geloofswaanzinnigen en welke voornamelijk door inteelt psychisch gestoorde narcistische autisten voortbrengt die ook geloven in iets dat niet bestaat, maar tegelijkertijd de mannelijke variant hiervan een groot deel  over het algemeen tot niets in staat is, dan schelden, vloeken, stelen en roven (feiten en cijfers 40-70 procent varieert het jaarlijks van deze groep) welke het veelal intelligentere deel : de vrouwen aanzetten tot geloofswaanzin, hen onderdrukken, hersenspoelen tot een slaaf van de grote onbekende die niet bestaat en zijn kornuit, genoemd haar man.

Een ander gedeelte daarvan, de overigen, zijn zo gehersenspoeld dat ze een regelrecht gevaar voor elke intellectueel zijn, omdat ze het liefst zouden zien dat we per direct onthoofd zouden worden.

Ik neem aan, dat u zich ook dood hebt geërgerd aan Tofik Dibi. Die tegen beter weten in, en tegen alle logica in, het nog opnam voor een groep geloofswaanzinnigen na het uiten van zijn homoseksualiteit. Iets dat een publiekelijk geheim was, want ik (als homo) wist het na de 1e keer dat ik hem zag gelijk al. Een doofstom blinde rook het nog.

Dan hebben we de idiote Arnoud van Doorn nog,  de ex pvver die alomvattend homo-hetzij biseksueel is, en zich afgekeerd heeft van ons land en zich heeft bekeerd tot extremistische idioot welke contacten legt in allerlei extremistische geloofswaanzinnige staten.

Deze Arnoud van Doorn staat bekend om zijn verkoop van drugs aan minderjarigen, verboden wapenbezit, en het lekken van geheime politieke stukken………. en zijn escapades binnen de gay scene door minderjarige jongetjes te willen betalen voor seks. Voor het eerste is hij veroordeeld, het 2e wordt verklaard door oud pvv medewerkers en raadslid Paul ter Linden. Buiten dat , kende iedere homoseksueel die bij ensuite  in Utrecht kwam hem. Dus Arnoud: succes met ontkennen van feiten !!! Ondertussen heeft mijnheer zich als werkelijke extremist en naar mijn mening: verrader bekeerd tot een geloof dat niet past en niet hoort in onze vrije samenleving en een stoorzender is voor ieder zichzelf respecterende werkelijke intellectueel c.q. wetenschapper.
Dames en heren. Zoals u hier weer onder andere ziet, worden wij, mijn inziens, geregeerd door ware psychopaten.

 • We kijken op tv naar ware psychopaten. Programma’s worden gepresenteerd door
 • ware narcistische psychopaten
 • Bij de sociale dienst werken: gevoelloze psychopaten.
 • Bij het UWV werken: sadistische psychopaten.
 • Bedrijfartsen zijn: kille, zakelijke psychopaten.
 • Directiekaders van ziektekostenverzekeringen: zijn sarcastische narcistische psychopaten die rijk worden over de ellende van zieken.
 • De farmaceutische industrie en de verkoop van medicijnen wordt geregeld door: psychopaten.
 • De directie, bestuur i.h.a. c.q. moderne docenten op school tonen meer interesse in (k.)porno, vakanties, loon, auto’s en het materiële, en zijn ware psychopaten.
 • De gemiddelde verkoper, handelsman is een bijna analfabetische integriteitsloze psychopaat.
En zo kan ik nog doorgaan.

 • Energiebedrijven, Woningbouwcorporaties, kantkloscursisten, zogenaamde tv-persoonlijkheden en zichzelfbenoemde ons-kent-ons  ‘ b.n-ers ‘ (waarvan je van de helft nog nooit hebt gehoord als je geen rtl kijker bent) en ga maar door.
 • De wereld wordt LETTERLIJK geregeerd , gedirigeerd en gemanipuleerd door psychopaten die het voor elkaar opnemen. Elkaar voordeeltjes toespelen en u manipuleren. Dag- en nacht.
Denkt u nu echt, dat deze hebberige, narcistische, egoïstische, egocentrische, elkaar-geld-seks-drank-en-drugs-toespelende mensen iets om u geven?
Dat zij iets om uw leven geven?
Dat zij iets geven om uw gezondheid. dat zij geloven in de goedheid van de mens?
Gelooft u nu echt dat de loterij het om liefdadigheid te doen is, en de stichting- directie medelijden heeft met uw moeder die op intensive care verblijft?
 
U DROOMT 
 • Voor de extremist bent u een kaffer die het niet verdient te leven.
 • Voor de politicus bent u een dom blind schaap,  het plebs dat gemanipuleerd kan worden en het liefst uitgeperst kan worden ten behoeve van hun vrienden
 • Voor de grote industriëlen bent u een product.
 • Artsen en verzekeraars hebben een symbiotische relatie met elkaar. Men wil van alles, maar niet toegeven aan elkaar… en ondertussen worden er vakanties van enkele duizenden euro’s uitgekeerd aan huisartsen via zogenaamde conferenties (die een half uur duren en dan maar feesten)
 • De mainstream/reguliere media wil niets anders dan u de dingen mooier schetsen dan zij zijn.
 • Uw verzekering lijkt wel gerund door oude nazi kampleiders.
 • Ons water bevat antidepressiva en nog meer medicatie die u beïnvloeden.. Internetproviders, google, uw mobiele telefoonproviders, weten wanneer u masturbeert, eet, schijt, werkt, gokt, en slaapt, ruzie maakt, sterft, kotst, spreekt, en nemen alle gesprekken op!
EN U HEEFT DAAR ZELF TOESTEMMING VOOR GEGEVEN ..
Zie in uw telefoon: (android) bij het accepteren van uw apps (lees het terug bij menu: instellingen: algemeen : applicatiebeheer: en druk op uw app en scroll naar beneden en zie wie uw telefoongesprekken kunnen opnemen, bewaren, en uw data, teksten, foto’s etc kunnen gebruiken.
Kortom.
U het leven dat u de afgelopen 20 jaar leeft een steeds grotere leugen was, is en wordt.
 • Duitsland is bezig met een 2e endlösung ,
 • Isis is mensen aan het maken tot vechtmachines, en iedereen die maar iets verkeerd doet wordt op de meest vreselijke wijze afgemaakt.
 • In groot Brittannië, Duitsland, En delen van Frankrijk heerst de sharia. zeker 50 procent van de mensen herkennen hun wijk, straat, of land niet meer en de overige 50 procent..
Tja wat is er met de overige 50 procent.
Tja, als u zich hier niet in herkent, behoort u in ieder geval tot die overige 50 procent.
Welke zich kan manifesteren in onderstaanden archetypen:
 • U beschikt over een modaal- of bovenmodaal inkomen
 • U woont in een van de betere wijken, vrijstaand, in een dorp of heeft een landgoed
 • U rijdt auto, bent slank, hoogopgeleid, stemt links, midden
 • U bent zakenman en heeft eigenlijk buiten uw privéjet, uw vrijstaande villa, met hek eromheen nooit iets te maken met het plebs en vertoeft altijd in Milaan
 • U bent gewoon zwakbegaafd en heeft niets door
 • U bent goedgelovig en denkt nog dat de maatschappij functioneert als 20 jaar geleden
 • U bent bent van adel en heeft geen internet
 • U gelooft klakkeloos wat het nieuws u vertelt, of wat er in  tijdschriften en kranten wordt geplaatst.
 • U leest alleen naar piratenmuziek en leest het lokale sufferdje voor de aanbiedingen bij de kippen poelier.
 • Of u werkt gewoon dag en nacht. De rijken zeggen niet voor niets: werken is voor de dommen. … Van hard werken kun je immers niet rijk worden.
Word wakker dames en heren.
Ze houden u bang, willen u aan het werk hebben en als u niet luistert wordt u gestraft.
En u krijgt brood en spelen, zodat u kunt ontspannen en u daarna weer genoeg energie heeft om uw leven te laten dirigeren door een stel psychopatische patjakkers van de eerste orde.
Waar doet u dit aan denken?
Precies. Aan de romeinse tijd en:  later de middeleeuwen.

Het middenoosten lijkt als nooit tevoren beland te zijn in de prehistorie , onder leiding van een stel zwaar verstandelijk gehandicapte holbewoners, incluis baarden die iets aanroepen dat niet bestaat !  Ze beseffen niet dat ze onderdeel zijn van massa hysterie, massa hypnose en massa psychotische taferelen

We leven in een mondiale zwaar gestoorde samenleving, waar heel erg veel mensen drugsverslaafd, drankverslaafd, koopverslaafd, computerverslaafd, rookverslaafd, etc zijn.

Misschien wel mensen zoals u, die ernstig gemanipuleerd zijn, en dit niet willen- of kunnen geloven.
 U, die afhankelijk bent geworden van de smerige, gore, vieze commerciële troep die u, als individu in haar machtsgreep heeft.
Dames en Heren Word wakker.
U bevindt zich in een oorlog, waarbij commercie en financiële tirannie,  politieke onderdrukking, internationale handel en producenten, op welke manier ook, een symbiotische relatie met elkaar hebben die zich in een ernstig extreme vorm uit.
Deze omgangsvormen zijn gebaseerd op nazistische ideologieën en vormen de eerste levensbehoefte van een groot deel van de mensen die op basis van commercie werken. Dit betekent zoveel als het gros der werkenden.
Ik heet u welkom. In de moderne wereld, welke een compote is van Nazisme, Commercie, Geloofswaanzin, Consumptiedrift, Verslaafdheid, Afgunst, Afhankelijkheid, Dood en verderf.
De enige die deze wereld kan veranderen, bent u, het individu.
Maar u wilt niet……….
Omdat u  of:
 • Geen morele, psychische en principiële  ruggengraat heeft,
 • Een sociale angsthaast bent; ( wat zullen ze wel niet zeggen met een afwijkende mening)
 • Te slap en te liederlijk bent voor uw rechten op te komen.
 • of het bovenstaande, óf niet geloofd ‘of niet wil onderkennen of gaat bestrijden en zich beledigd voelt.
Ik wens u veel succes met ‘uw eigen’ leven, welke beter omschreven kan worden als een gedirigeerde illusie, waar u niets over te zeggen heeft, letterlijk en figuurlijk vergiftigd is en gemanipuleerd door de vereniging van mondiale Psychopaten.
Professor, Eelco Vonkert.
ps.
Ga vooral zo door met het vernietigen van uw eigen leven !
Bron: http://profvonkert.blogspot.com/2015/10/een-wereld-vol-psychopaten.html

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x