Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Prinsjesdag: geschiedvervalsing en coalitieleugens!

Verspreid de vrijheid!

Prinsjesdag is ook ten prooi gevallen aan geschiedvervalsing en coalitie leugens.

Nu dat de Gouden Koets met onze rijke geschiedenis, opgeborgen is in het museum, en Willy klaar is met stotteren, lopen we de troonrede door.

Er vallen een groot aantal zaken op. Voor het eerst moet de koning an-publiek openlijk toegeven dat de “multilaterale Wereldorde” onder druk staat.

Dit viel tot vorige week nog onder het kopje ”complottheorie”. We hebben VN agenda 2021 uitgekauwd gekregen en we zijn weer bang gemaakt voor klimaatverandering en massa immigratie. Ook wordt er verteld dat het geld op raakt, en i.p.v. bezuinigen gaan we nog meer lenen en uitgeven, vanuit een nieuw investeringsfonds.

Stop, wacht even.

Een nieuw investeringsfonds, hoezo? Alle alarm bellen begonnen bij mij te rinkelen, want die investeringsfondsen zijn er al!

We gaan even terug naar de vorige financiële crisis, want de geschiedenis herhaalt zich gewoon.

Alvast sorry voor de mensen die deze man collectief uit hun geheugen hebben gedrukt, maar het moet gezegd worden.

Oud minister van financiën en vicepremier van Balkenende 4, meneer Wouter Bos (PvdA) zit lekker in de baantjes carrousel.

Op dit moment is hij ook CEO van investeringsfonds InvestNL. Het is bedacht door de oud minsters Dijsselbloem en Henk Kamp na die crisis.

InvestNL heeft exact dezelfde kerntaken als nu dat nieuwe investeringsfonds gaat zijn, dus overbodig. In het interview gesprek tussen de Buitenhof verslaggever en Wouter Bos val je van de ene verbazing in de andere.

Corruptie, de-inflatie, een nog grotere overheid en nieuwe banen die nooit komen.

Ook dit klinkt weer gezellig: in goede en groene dingen investeren, de economie aanjagen, en dan krijgen we het geld met rente terug. Niet dus, Wouter Bos vertelde een maand of 7 geleden in het tv-programma Buitenhof dat zijn grote baas, minister van Financiën Wopke Hoekstra, de lening niet terug hoeft. Sterker nog, hij gaat er vanuit dat de leningen worden verstrekt aan risicovolle bedrijven, die deze lening helemaal niet terug kan betalen.

Hiernaast mag Wopke niet eens vragen wat er mis is gegaan, verklaart Wouter Bos. Dat is namelijk de taak van toezichthouder van InvestNL zelf.

Wouter bos van InvestNL in Buitenhof. 

 

Ook vertelt Wouter Bos bij Buitenhof schaamteloos dat er eerder miljarden euro’s van ons belastingdienst zijn verdwenen bij andere investeringsfonds. De regering heeft dit onderzocht en er zijn tientallen commerciële investeringsfondsen die miljarden belastinggeld hebben ontvangen om de groene economie aan te jagen. Alleen kan de regering deze fondsen niet meer vinden. De miljarden zijn nooit geïnvesteerd en de bedrijven zijn pleiten¡, met de noorderzon vertrokken.

De overheid die steeds meer fascistische trekjes krijt, is inmiddels eigenaar van 29 staatsbedrijven.

Hieronder vallen InvestNL, de NS, het havenbedrijf Rotterdammen de Volksbank en meer, vertelt minister van Financiën Wopke Hoekstra. Al deze bedrijven vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

“Ik ben erg trots op wat we hier neerzetten. (bron)

“Het komt niet vaak voor dat het Rijk een staatsdeelneming opricht. En met een belangrijk doel: met de activiteiten van Invest-NL versterken we onze innovatieve economie en dragen we bij aan de transitie naar een duurzame maatschappij.”

Minister van Financiën Wopke Hoekstra over de 29 staatsbedrijven

 

Het investeringsfonds is er dus al maar Willy die de grote fabeltjeskrant voor las die Minister President en kornuiten voor hem hebben opgeschreven, vertelt dus rustig dat er nog zo’n groen investeringsfonds moet komen.

Het 30ste staatsbedrijf voor dit Minerva lid, waarbij er nog meer gemeenschapsgeld in een bodemloze put word gestort.

Jasper S.

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x