Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Priklocatie: het valse Mekka van de mRNA-slaven

Verspreid de vrijheid!

Priklocatie: het valse Mekka van de mRNA-slaven

Ik woon ergens in de buurt van de enige priktempel van onze stad, ooit onze sporthal.

Het oorspronkelijke bolwerk van gezondheid heeft de eerste sporters nu ruim 3 jaar geleden mogen verwelkomen. De nieuwbouw bleek een schot in de roos. Het circa 40 jaar oude gebouw zou niet meer aan de laatste sporteisen hebben kunnen voldoen, zeggen toevallige beleidsbepalers. Van fitness tot teamsporten, van yoga tot bejaardengym. Ieder kon er terecht, alles immers in het kader van gezondheid en (inspannende) ontspanning.

Maar anderhalf jaar geleden werd landelijk al dit soort locaties (van open stadions tot ruimtetjes voor meer dan 10 personen, behalve de zeer gesloten kerken) op bevel van Rutte en De Jonge op slot gedaan. Onze sporthal zou (net als alle gebouwen) een bron van rondzwevende en salto’s makende virussen van onbestemde afkomst zijn. Totdat De Jonge, gesteund door Sywert en mogelijk gemaakt door de ondemocratisch opgedrongen noodwetten, beval dat overal in het land teststraten van dubieuze allure moesten worden ingericht.

Onze sporthal werd een teststratenplan. Op inderdaad dubieuze gronden, omdat de testen van Drosten als een satansgeschenk voor de farma iedere persoon met een willekeurig virus aanwees als positief. En dat was dan weer negatief, omdat zeer gezonde mensen ineens doodziek zouden zijn. (Een gezonde Cillissen werd uit het nationale voetbalteam gezet, omdat hij positief testte!) Ondanks de bewijzen (van o.a. de uitvinder van de PCR-test, dhr. Kary Mullis) dat de PCR-test geen virussen kan detecteren en zeker geen Covid-19. Immers Kary Mullis was al een jaar dood voordat Wuhan de bewuste griepvariant liet ontsnappen.

Opvallend in dit verband is, dat veelvuldig mensen positief werden/worden getest, maar vanwege hun uitdrukkelijke wens of een ‘andere’ noodzaak om niet ziek te kunnen zijn, enkele dagen later als bij toverslag alsnog negatief bleken. Mooi voor die mensen, maar de vraag rijst ook dan weer: hoe betrouwbaar is dat malle wattenstaafje? Totaal niet volgens onafhankelijke wetenschappers.

Terug naar de net genoemde ‘ooit’ sporthal. De gemeente moest een priklocatie inrichten, nadat wel 4 verschillende farmareuzen vrijwel gelijktijdig en uiteraard los van elkaar, een nauwelijks getest antwoord hadden op de levensgevaarlijke killer, die achteraf -goed verzwegen voor de massa- net iets meer slachtoffers vergde dan de ordinaire griep. Let wel: geteld worden de mensen die stierven mét het zogenaamd bewezen virus, absoluut niet dóór het Chinese springertje.

Het prikken werd gepland in het hele grote sportgebouw, ooit bedoeld voor gezonde bewegingen, later dictatoriaal geconfisceerd om gezonde mensen ziek te testen en nu door criminelen bestemd om angstige gehersenspoelde mensen een spuit te geven waar je nooit meer vanaf komt. Vaccins van dubieus allooi, terwijl bestaande middelen uiterst effectief hadden moeten worden ingezet. Middelen als HCQ en Ivermectine, die hun nut en werking reeds jaren hebben bewezen en waarvan de bijwerkingen gewoon bekend waren, maar in tegenstelling tot de mRNA-injecties wel beheersbaar waren/zijn. Die middelen bestonden al en waren enorm goedkoop. De patenten waren hoogstwaarschijnlijk reeds verlopen, dus viel er niet veel aan te verdienen.

Onze geweldige gemeente raadpleegde in al haar onkunde een glazen bol, nog voor de eerste prik hier zou worden gezet. De parkeerterreinen (zeker 200 plekken) rond de sporthal, ruim voldoende voor de vele sporters, bleken op voorhand te klein voor de enorme toeloop van wanhopigen. Er moest een totaal nieuw terrein voor nog eens 75 auto’s worden bijgeteerd. Acht reeds bestaande plekken werden voorzien van een invalidebordje.

En toen werd het druk, niet zozeer op dat extra parkeerterrein, maar in en rond de sporthal. De ‘gelukkigen’ konden hun eerste en even later hun tweede prik halen. Het geluk van de geïndoctrineerden straalde door de mondkapjes heen. Sommigen deden na de ‘gezondhoudende’ prik even tijdelijk die lap naar beneden om een sigaret op te steken. Hoezo zijn ze beschermd tegen een nooit geïsoleerd virus? Hoezo gezond bezig met een prik? Blij de inspuiting vieren alsof in de cocktail ook een stofje tegen longkanker zou zitten.

Opmerkelijk is dat met regelmaat ambulances met gillende sirenes op en af gaan. Tussenstation de priklocatie, eindbestemming in de meeste gevallen het hospitaal.
Alles lijkt goed geregeld, te vrezen valt zelfs ‘overgoed’ geregeld. Mensen met een lichte beperking worden dagelijks ingezet om zoveel mogelijk automobilisten naar het niet noodzakelijke nieuwe parkeerterrein te loodsen. Het tijdelijke terrein, dat voor altijd mag blijven liggen als de noodwetbazen in hun goedheid gaan beslissen dat de gespotenen voortaan elk jaar alsnog 2 injecties moeten halen tegen allerhande vage varianten, als ze al niet zijn bezweken door de nu nog stilgehouden bijwerkingen

Alles dus goed geregeld, totdat mij bleek dat een vrouwtje van in de 70 zielig in de verzengende zon zat te triesten. Ze had een afspraak voor 10 uur. Bleek de deur gesloten en pas om 13 uur geopend te worden. Het vrouwtje was enkele keren geopereerd, had een stoma en was door een taxi gebracht. Als ze de taxi had gebeld om haar naar huis te brengen en om 13 uur opnieuw naar de prikkers te brengen, was het 2e retourtje voor haar eigen rekening. Dat kon ze niet betalen. Maar als ze bleef zitten wachten zou de ‘afvoerzak’ op haar buik overlopen, met onprettig ruikende natte plekken tot gevolg. Gelukkig kon een mantelzorger haar ophalen en later weer terugbrengen. Technisch heeft de overheid veel goed geregeld, maar de menselijke maat ontbreekt ook hier. Netjes gewijzigde openingstijden doorgeven is teveel gevraagd. Prikken slijten is de opdracht, blijkbaar ten koste van medemenselijkheid op alle vlakken!

Ik had medelijden met dit vrouwtje, maar zeker niet met de verdwaasden op de fiets die met een halve bivakgezichtsbedekker onder de ogen bij de spuitarena arriveerden. Ook niet met de automobilisten die solo in de auto zichzelf menen te moeten mondkorven.
Maar zelfs nadat heilige Hugo de mondkapjes niet meer nodig achtte, blijven verdwaasden gekapt de prik halen. Anderhalf jaar liegen, bedriegen en de massa indoctrineren is blijkbaar succesvol geweest. De aangeprate angst is inmiddels diep geworteld.

Zo zie je hoe een sporthal is omgevormd tot een spuithal, waarbij gezond (sporten) moet wijken voor verzwegen ongezondheid in de bovenarm van bedrogen mensen.

Elke volgende “pandemie” gaat er bij de massa in als de naald van welke spuit dan ook in de arm van een willoze.

Rients Hofstra


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x