NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

President Tanzania meldt: ‘Fruit en dieren positief getest op covid-19’

De President van Tanzania, John Magufuli vertrouwde de coronatests niet en heeft daarom de proef op de som genomen. Hij heeft onder andere geiten, schapen en papaja’s getest en deze tests, alsof ze van mensen waren, opgestuurd naar het nationaal laboratorium.

Uit de resultaten bleek dat zijn wantrouwen terecht was, verschillende testen kwamen namelijk terug als positief, waaronder bijvoorbeeld een papaja.

Magufuli zegt dat er mensen omgekocht zijn in het laboratorium om valse testresultaten te presenteren óf dat de tests zelf niet betrouwbaar zijn.

Ondertussen heeft hij het hoofd van het nationaal laboratorium geschorst en gaat er een commissie de werking van het laboratorium inclusief het testen onderzoeken.

Tevens roept de president mensen in andere landen op om ook dingen te testen ‘zelfs een hagedis’, hij verwacht dat ze tot dezelfde conclusie zullen komen.

De president laat alle kerken en moskeeën open ondanks het virus en spoort iedereen aan om door te werken.

De oppositie heeft hier commentaar op en beweert dat hij informatie achterhoud over de uitbraak van het virus in het land.

Tot slot heeft Tanzania net als andere Afrikaanse landen waaronder bijvoorbeeld Guinee-Bissau een kruiden geneesdrankje tegen het virus besteld uit Madagaskar, het WHO heeft gezegd dat de werking ervan niet bewezen is.

“Er is hier een heel vies spel gaande!”

Fruit dat aan corona lijdt. Hoeveel gekker nog?

Tanzania heeft geen lockdown en heeft 21 “coronadoden”.

Video met verklaring president (Nederlands ondertiteld):

Bron:

https://www.aljazeera.com/news/2020/05/tanzania-covid-19-lab-head-suspended-president-questions-data-200505065136872.html

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x