NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

President Lukashenko – Elites manipuleren Corona-crisis!

…en zo kan een nieuwe wereldorde worden geschapen zonder oorlog…

De President van Wit-Rusland, Alexander Lukashenko, spreekt zijn zorgen uit dat machtige mensen het Coronavirus uitbuiten voor hun eigen belangen. (bron)

We kennen Lukashenko van onze vorige artikelen waar de president oproept vooral Wodka te drinken en lekker te gaan ijshockeyen. De President neemt vrijwel géén maatregelen en vind de angst voor COVID19 een psychose.

Lees hier het vorige artikel:

President Wit-Rusland: “Angst voor COVID19 is een psychose!”

 

In het interview onderaan dit artikel spreekt President Lukashenko de volgende woorden uit:

“Ik stelde ooit mijzelf de vraag: Is deze pandemie, dit Coronavirus een door de mens gefabriceerd fenomeen? Ik weet het antwoord nog niet maar ik heb zo mijn vermoedens.

Gebruiken politici en anderen deze situatie voor hun eigen doeleinden? U en ik weten allebei het antwoord op die vraag. Je ziet al hoe het vandaag de dag gebruikt wordt.

Lijkt het er voor u niet op dat machtige mensen en krachten in de wereld deze wereld zouden “herscheppen” zonder een oorlog maar door deze zogenaamde “Corona-psychose” of “Info-demic?” (Macron noemde het al een oorlog). Veel mensen vragen zich af: Wat gaat er gebeuren ná deze “pandemie”?”

Lukashenko heeft geweigerd om enige restricties op te leggen. Niet op sociaal gebied en niet op zakelijk gebied.

Zijn beroemd geworden woorden: “Hockey, sauna´s en Wodka zijn de oplossing!” omschrijven exact hoe hij erin staat. (bron)

Belarus claimde gisteren 351 besmettingen te hebben en 4 doden. Het land telt 9.5 miljoen mensen.

In bovenstaand interview legt de President uit waarom hij weigert, ondanks de druk van buitenaf, de maatregelen te nemen gebaseerd op ansgt, en wat het met een land als Wit-Rusland zou doen.

“Wat zal er met ons gebeuren? Andere landen zullen overleven. Rusland heeft olie en gas. Iets wat de hele wereld, inclusief China, nodig heeft. China is een enorme machtige economie. Amerika heeft de (geld)drukpers. Zij hebben 2 biljoen (trillion) dollar besteed en plannen er nog eens 2 te besteden.

Mijn vriend António Guterres, een eerlijke man, heeft voorgesteld geld te printen dat gelijkstaat aan 10% van het globale GDP. De dollar zal geleidelijk zijn waarde verliezen. Hier zal het dalen en inflatie veroorzaken. Waar we dan uitkomen met onze eigen roebel, dat weten we.

Bovendien: Wie krijgt die 20 biljoen dollar? Waar komt dit geld uiteindelijk terecht? Wordt het geen zaak van de rijken worden rijker en de armen worden armer? Ik denk dat dat het geval is.

We worden gepushed om alles te sluiten en zitten en eten met de kleine reserves die wij hebben. Zelfs in Rusland kan niet gezegd worden dat hun valuta-reserves zo groot zijn.

En dan, als eenmaal die 10% van het globale GDP is uitgeprint, zullen diegenen die op hun benen staan naar ons toekomen en zeggen: “Hier is wat voor jou maar je moet doen wat wij zeggen.” 

Dit is hoe een wereld herschapen kan worden!”

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x