CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Prachtige toespraak Alice Weidel – “Wir lieben die Freiheit!”

Alice Weidel van de Alternativen für Deutschland, hield een mooie en inspirerende speech tijdens de dag van de Duitse Eenheid.

Gelukkig staan ook in Duitsland veel helden op. Alice Weidel is daar één van. Ze is leider van de AfD. De Alternativen behaalden bij de eerste Bundestag verkiezingen gelijk 93 zetels. Daarna bleef de partij, volgens de peilingen, redelijk stabiel.

Steeds meer Duitsers worden wakker en staan pal achter de Alternativen. Vooral in Oost Duitsland. Na de fantastische overwinning in Brandenburg en Saksen is de partij in Oost-Europa een echte volkspartij geworden.

De media heeft er uiteraard alles aan gedaan om de partij in de extreem-rechtse hoek te duwen en ook de politici werkten openlijk en schaamteloos mee aan het demoniseren van de partij en hun leden.

Dit gebeurt in ieder land van Europa waar dit soort partijen opkomen, dat is niets nieuws. De droom van de globalisten dreigt in duigen te vallen nu het realisme een stevige voet tussen de deur heeft gekregen.

Duitsland wordt geteisterd door criminaliteit, aanslagen en moorden door immigranten, illegalen en burgers met een niet Westerse achtergrond. Het is niet anders. Dit is een feit en de cijfers spreken voor zich. Daarop dien je als regering te anticiperen. Doe je dat niet dan ben je gevaarlijk voor je land volgens zeggen de cijfers.

Als je dan zelf ook nog eens in 2010 gezegd hebt dat de immigratie mislukt is…
Merkel – Multiculturele samenleving is mislukt

Ook afgelopen zomer heeft de immigratie Duitsland weer veel onschuldigen het leven gekost en het gaat gewoon door. Het ene na het andere onnodige Duitse slachtoffer valt als gevolg van immigratie. Het land geeft er alles voor op om dit door te laten gaan.

Duitsland geteisterd. Hoeveel slachtoffers nog?

Geweld is niet het enige waar deze groepen oververtegenwoordigd zijn:

36.4% van de uitkeringstrekkers zijn NIET-BURGERS

Voor échte vluchtelingen en hulpbehoevenden is er dankzij dit beleid ook geen plaats meer om fatsoenlijk opgevangen te worden en deze mensen zijn vaak de dupe omdat ze scheef aangekeken worden. Dat is een logisch vervolg.

Het verrotte systeem draait puur vanwege een onbegrijpelijke en allesverwoestende ideologie, namelijk het globalisme.

Een kwart van Duitsland heeft inmiddels een niet-Westerse achtergrond, en dat heeft van Duitsland zo´n onveilig land gemaakt, dat burgemeesters openlijk smeken om hulp omdat ze hun stad of dorp niet meer in de hand hebben. De Duitse overheid kan de burgers niet meer beschermen.

Burgermeesters smeken om hulp. Hebben stad of dorp niet meer onder controle

We hopen dat deze vrouw ooit voor de rechter komt. En met haar vele andere Europese leiders

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x